clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vypinani C65 pri komunikaci s PC

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vypinani C65 pri komunikaci s PC

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
C4R3W
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 2:35 pm    Post subject: Vypinani C65 pri komunikaci s PC Reply with quote

Dobry den, mam takovy zajimavy problem. Asi pred 14ti dny jsem si poridil Siemens C65 (po otresne zkusenosti s C62 je to raj na zemi), vyskytuje se vsak u neho stale jeden nesvar. Ac ma novejsi fw (verze 25), pri spojeni s pocitacem se telefon vypina. Dochazi k tomu bud nahodne nebo pokud s telefonem nejak manipuluji (to se vypne vzdy kdyz naskoci screensaver). Muze to zpusobovat neznackovy kabel (Mobile Action MA-8720P (usb) - (DCA510ka)) ci je problem v telefonu? Zkousel jsem i jiny ovladac kabelu (original Siemens) s nim sice kabel nefungoval (telefon ho ani nezaregistroval), ale problem se neprojevil.
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

ja bych doporucil dat do servisu......nejspis ti ho vymeni, protoze si myslim ze to bude chyba primo v telefonu....s fw to podle me nema co delat Brick wall
C4R3W
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 3:29 pm    Post subject: C65 Reply with quote

Diky, predtim asi zkusim este jinou vec. Pujcim si od kamose jinej kabel, pokud to s nim delat nebude, je to jasny.
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Guest15 wrote:
ja bych doporucil dat do servisu......nejspis ti ho vymeni, protoze si myslim ze to bude chyba primo v telefonu....s fw to podle me nema co delat Brick wall

Ale ma, podla toho co pisu ludia, ktori este zazili prvopredajne verzie fw, telefon sa pri komunkacii s PC vypinal. Ale je pravdam, ze fw25 by uz mal byt v pohode.

Ale inac, moze to byt aj tym kablom - a ak to oni skusia v servise na orig. kabli a pojde to, tak urcite zaruku neuznaju, pretoze Siemens v manuali pise, ze s telefonom sa ma pouzivat iba orig. prislusenstvo....

C4R3W
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 3:48 pm    Post subject: C65 Reply with quote

MLB wrote:
Guest15 wrote:

Ale ma, podla toho co pisu ludia, ktori este zazili prvopredajne verzie fw, telefon sa pri komunkacii s PC vypinal. Ale je pravdam, ze fw25 by uz mal byt v pohode.

Ale inac, moze to byt aj tym kablom - a ak to oni skusia v servise na orig. kabli a pojde to, tak urcite zaruku neuznaju, pretoze Siemens v manuali pise, ze s telefonom sa ma pouzivat iba orig. prislusenstvo....

Ja bych prave testnul novej fw, ale s timhle kabelem si na to fakt netroufnu. Uvidime, vecer si pucim original kabel. Zatim diky za rady.

LIKO
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Máš v telefonu nějaké patche ? Mi se C65 vypínal i když jsem jej dal na nabíječku a bylo to nějakým patchem, ale už nevím jakým. Dal jsem zpět svou zálohu FF a vše OK
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
C4R3W
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 7:47 pm    Post subject: Reply with quote

LIKO wrote:
Máš v telefonu nějaké patche ? Mi se C65 vypínal i když jsem jej dal na nabíječku a bylo to nějakým patchem, ale už nevím jakým. Dal jsem zpět svou zálohu FF a vše OK

Nemam, telefon je novej a s timhle kabelem jsem do nej radsi nic nahravat nezkousel (vyjma aplikaci). Ted mam pucenej DCA500 kabel (RS232) a jede to fpohode, takze to asi opravdu bylo kabelem. Zkusim to este chvili tyrat, ale zda se, ze problem je vyresen. Kazdopadne diky za rady.

trikostrip
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 8:06 pm    Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC Reply with quote

C4R3W wrote:
Dobry den, mam takovy zajimavy problem. Asi pred 14ti dny jsem si poridil Siemens C65 (po otresne zkusenosti s C62 je to raj na zemi), vyskytuje se vsak u neho stale jeden nesvar. Ac ma novejsi fw (verze 25), pri spojeni s pocitacem se telefon vypina. Dochazi k tomu bud nahodne nebo pokud s telefonem nejak manipuluji (to se vypne vzdy kdyz naskoci screensaver). Muze to zpusobovat neznackovy kabel (Mobile Action MA-8720P (usb) - (DCA510ka)) ci je problem v telefonu? Zkousel jsem i jiny ovladac kabelu (original Siemens) s nim sice kabel nefungoval (telefon ho ani nezaregistroval), ale problem se neprojevil.

Ja mam neco podobneho s infra.Kdyz ho pripojim k mobilu,tak se telefon vypne. d'oh!

Ramesses
badatel
badatel

290.20 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 2:56 pm    Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC Reply with quote

trikostrip wrote:
C4R3W wrote:

Ja mam neco podobneho s infra.Kdyz ho pripojim k mobilu,tak se telefon vypne. d'oh!

Vyměň infra

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Back to top
View user's profile Send private message
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 3:06 pm    Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC Reply with quote

[quote="[/quote]

Vyměň infra [/quote]
ALE ALE ,,
tak toto jasna vec FW ,, sice u nokiach to sposobovala HW chyba ale na siemesoch zatial FW25 ,,,,,,,,,, u mna to plne viriesil FW43 mozem to tyrat cez IrDa ako chcem ale akurat to vybucha baterku inak nic .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Ramesses
badatel
badatel

290.20 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 3:44 pm    Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC Reply with quote

CX65-ka wrote:
[quote="

Vyměň infra [/quote]
ALE ALE ,,
tak toto jasna vec FW ,, sice u nokiach to sposobovala HW chyba ale na siemesoch zatial FW25 ,,,,,,,,,, u mna to plne viriesil FW43 mozem to tyrat cez IrDa ako chcem ale akurat to vybucha baterku inak nic .[/quote]

to byl jen vtip... Angel

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Back to top
paula.x
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

mne se to taky stava,kabel je originalni...obcas to pipne,obcas se vypnul i bez kabelu.. ale co sem slysela,tak to dela kde komu
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 6:36 pm    Post subject: Reply with quote

Rada pro ty, kterým se při navázání spojení se SiMoCem přes kabel nebo infraport telefon vypne:

V nastavení dejte pryč fajfku (resp. odškrtněte) u položky Stahovat SMS z mobilu do archivu při startu programu (já mám na té pravé straně odfajfknuté pro jistotu všechno, a telefon už se nevypíná Dancing ).

Vyzkoušejte a uvidíte Smile .

P.S.: Tuto radu jsem dostal od samotného pana Cibulky Twisted Evil .
Back to top
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 7:04 pm    Post subject: Reply with quote

Tak tos dobre poradil, kdyby te tu nemeli asi byse jim foun zase vypinal
M8787
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 2:24 pm    Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC Reply with quote

C4R3W wrote:

No já nevím jak Vám ale mi se to taky stalo ale u mě to bylo softwarem..Jak jsem ho přehrál tak už to jelo v pohoděSmile
Ale sem tam se mi to stane i teď ale co vím tak to je kabelem,protože jsem si ho na to upravoval a asi jsem nepájel moc dobře
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum