View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
C4R3W kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:35 pm Post subject: Vypinani C65 pri komunikaci s PC |
|
|
Dobry den, mam takovy zajimavy problem. Asi pred 14ti dny jsem si poridil Siemens C65 (po otresne zkusenosti s C62 je to raj na zemi), vyskytuje se vsak u neho stale jeden nesvar. Ac ma novejsi fw (verze 25), pri spojeni s pocitacem se telefon vypina. Dochazi k tomu bud nahodne nebo pokud s telefonem nejak manipuluji (to se vypne vzdy kdyz naskoci screensaver). Muze to zpusobovat neznackovy kabel (Mobile Action MA-8720P (usb) - (DCA510ka)) ci je problem v telefonu? Zkousel jsem i jiny ovladac kabelu (original Siemens) s nim sice kabel nefungoval (telefon ho ani nezaregistroval), ale problem se neprojevil. _________________ Eric A1018 -> Nokia 3310 -> Zpet na A1018 -> A50 -> C62 -> C65 |
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
ja bych doporucil dat do servisu......nejspis ti ho vymeni, protoze si myslim ze to bude chyba primo v telefonu....s fw to podle me nema co delat  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
C4R3W kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:29 pm Post subject: C65 |
|
|
Diky, predtim asi zkusim este jinou vec. Pujcim si od kamose jinej kabel, pokud to s nim delat nebude, je to jasny. _________________ Eric A1018 -> Nokia 3310 -> Zpet na A1018 -> A50 -> C62 -> C65 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:34 pm Post subject: |
|
|
Guest15 wrote: | ja bych doporucil dat do servisu......nejspis ti ho vymeni, protoze si myslim ze to bude chyba primo v telefonu....s fw to podle me nema co delat  |
Ale ma, podla toho co pisu ludia, ktori este zazili prvopredajne verzie fw, telefon sa pri komunkacii s PC vypinal. Ale je pravdam, ze fw25 by uz mal byt v pohode.
Ale inac, moze to byt aj tym kablom - a ak to oni skusia v servise na orig. kabli a pojde to, tak urcite zaruku neuznaju, pretoze Siemens v manuali pise, ze s telefonom sa ma pouzivat iba orig. prislusenstvo.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
C4R3W kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:48 pm Post subject: C65 |
|
|
MLB wrote: | Guest15 wrote: | ja bych doporucil dat do servisu......nejspis ti ho vymeni, protoze si myslim ze to bude chyba primo v telefonu....s fw to podle me nema co delat  |
Ale ma, podla toho co pisu ludia, ktori este zazili prvopredajne verzie fw, telefon sa pri komunkacii s PC vypinal. Ale je pravdam, ze fw25 by uz mal byt v pohode.
Ale inac, moze to byt aj tym kablom - a ak to oni skusia v servise na orig. kabli a pojde to, tak urcite zaruku neuznaju, pretoze Siemens v manuali pise, ze s telefonom sa ma pouzivat iba orig. prislusenstvo.... |
Ja bych prave testnul novej fw, ale s timhle kabelem si na to fakt netroufnu. Uvidime, vecer si pucim original kabel. Zatim diky za rady. _________________ Eric A1018 -> Nokia 3310 -> Zpet na A1018 -> A50 -> C62 -> C65 |
|
Back to top |
|
 |
LIKO začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
Máš v telefonu nějaké patche ? Mi se C65 vypínal i když jsem jej dal na nabíječku a bylo to nějakým patchem, ale už nevím jakým. Dal jsem zpět svou zálohu FF a vše OK |
|
Back to top |
|
 |
C4R3W kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
LIKO wrote: | Máš v telefonu nějaké patche ? Mi se C65 vypínal i když jsem jej dal na nabíječku a bylo to nějakým patchem, ale už nevím jakým. Dal jsem zpět svou zálohu FF a vše OK |
Nemam, telefon je novej a s timhle kabelem jsem do nej radsi nic nahravat nezkousel (vyjma aplikaci). Ted mam pucenej DCA500 kabel (RS232) a jede to fpohode, takze to asi opravdu bylo kabelem. Zkusim to este chvili tyrat, ale zda se, ze problem je vyresen. Kazdopadne diky za rady. _________________ Eric A1018 -> Nokia 3310 -> Zpet na A1018 -> A50 -> C62 -> C65 |
|
Back to top |
|
 |
trikostrip pisatel

Joined: 21 Mar 2005 Posts: 202 Location: -neznámé- Telefon:cx65
661.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:06 pm Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC |
|
|
C4R3W wrote: | Dobry den, mam takovy zajimavy problem. Asi pred 14ti dny jsem si poridil Siemens C65 (po otresne zkusenosti s C62 je to raj na zemi), vyskytuje se vsak u neho stale jeden nesvar. Ac ma novejsi fw (verze 25), pri spojeni s pocitacem se telefon vypina. Dochazi k tomu bud nahodne nebo pokud s telefonem nejak manipuluji (to se vypne vzdy kdyz naskoci screensaver). Muze to zpusobovat neznackovy kabel (Mobile Action MA-8720P (usb) - (DCA510ka)) ci je problem v telefonu? Zkousel jsem i jiny ovladac kabelu (original Siemens) s nim sice kabel nefungoval (telefon ho ani nezaregistroval), ale problem se neprojevil. |
Ja mam neco podobneho s infra.Kdyz ho pripojim k mobilu,tak se telefon vypne.  _________________ Nový mobil?Jedině siemens! Great siemens |
|
Back to top |
|
 |
Ramesses badatel

290.20 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:56 pm Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC |
|
|
trikostrip wrote: | C4R3W wrote: | Dobry den, mam takovy zajimavy problem. Asi pred 14ti dny jsem si poridil Siemens C65 (po otresne zkusenosti s C62 je to raj na zemi), vyskytuje se vsak u neho stale jeden nesvar. Ac ma novejsi fw (verze 25), pri spojeni s pocitacem se telefon vypina. Dochazi k tomu bud nahodne nebo pokud s telefonem nejak manipuluji (to se vypne vzdy kdyz naskoci screensaver). Muze to zpusobovat neznackovy kabel (Mobile Action MA-8720P (usb) - (DCA510ka)) ci je problem v telefonu? Zkousel jsem i jiny ovladac kabelu (original Siemens) s nim sice kabel nefungoval (telefon ho ani nezaregistroval), ale problem se neprojevil. |
Ja mam neco podobneho s infra.Kdyz ho pripojim k mobilu,tak se telefon vypne.  |
Vyměň infra  _________________ M35i fw18+t9CZ -> M65 fw25,43,50
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:06 pm Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC |
|
|
[quote="[/quote]
Vyměň infra [/quote]
ALE ALE ,,
tak toto jasna vec FW ,, sice u nokiach to sposobovala HW chyba ale na siemesoch zatial FW25 ,,,,,,,,,, u mna to plne viriesil FW43 mozem to tyrat cez IrDa ako chcem ale akurat to vybucha baterku inak nic . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Ramesses badatel

290.20 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:44 pm Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC |
|
|
Vyměň infra [/quote]
ALE ALE ,,
tak toto jasna vec FW ,, sice u nokiach to sposobovala HW chyba ale na siemesoch zatial FW25 ,,,,,,,,,, u mna to plne viriesil FW43 mozem to tyrat cez IrDa ako chcem ale akurat to vybucha baterku inak nic .[/quote]
to byl jen vtip...  _________________ M35i fw18+t9CZ -> M65 fw25,43,50
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla... |
|
Back to top |
|
 |
paula.x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
mne se to taky stava,kabel je originalni...obcas to pipne,obcas se vypnul i bez kabelu.. ale co sem slysela,tak to dela kde komu |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
Rada pro ty, kterým se při navázání spojení se SiMoCem přes kabel nebo infraport telefon vypne:
V nastavení dejte pryč fajfku (resp. odškrtněte) u položky Stahovat SMS z mobilu do archivu při startu programu (já mám na té pravé straně odfajfknuté pro jistotu všechno, a telefon už se nevypíná ).
Vyzkoušejte a uvidíte .
P.S.: Tuto radu jsem dostal od samotného pana Cibulky . |
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
Tak tos dobre poradil, kdyby te tu nemeli asi byse jim foun zase vypinal  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
M8787 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:24 pm Post subject: Re: Vypinani C65 pri komunikaci s PC |
|
|
C4R3W wrote: | Dobry den, mam takovy zajimavy problem. Asi pred 14ti dny jsem si poridil Siemens C65 (po otresne zkusenosti s C62 je to raj na zemi), vyskytuje se vsak u neho stale jeden nesvar. Ac ma novejsi fw (verze 25), pri spojeni s pocitacem se telefon vypina. Dochazi k tomu bud nahodne nebo pokud s telefonem nejak manipuluji (to se vypne vzdy kdyz naskoci screensaver). Muze to zpusobovat neznackovy kabel (Mobile Action MA-8720P (usb) - (DCA510ka)) ci je problem v telefonu? Zkousel jsem i jiny ovladac kabelu (original Siemens) s nim sice kabel nefungoval (telefon ho ani nezaregistroval), ale problem se neprojevil. |
No já nevím jak Vám ale mi se to taky stalo ale u mě to bylo softwarem..Jak jsem ho přehrál tak už to jelo v pohodě
Ale sem tam se mi to stane i teď ale co vím tak to je kabelem,protože jsem si ho na to upravoval a asi jsem nepájel moc dobře  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|