View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jan Novák badatel

272.66 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:33 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | PZ wrote: | PZ wrote: | PZ wrote: | WellKeY wrote: | Nastaveni profilu Internet najdes na strankach Oskara... pojmenuj si ho treba Internet (jak originalni) a potom v http profilu si ho zvol jako aktivni a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat... |
Nechceš mi dát prosím odkaz přímo na to nastavení nemuzu to tam najt. | Prosím?  | Prosím  | Prosím poradte chudakovi co si newí rady  |
Nastavení jsem popisoval zde:
http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9673&postdays=0&postorder=asc&start=0
(stačí začít číst asi v půlce stránky)
Ptal se na to nějaký Kena, ale zatím nenapsal jestli mu odpověď pomohla nebo ne. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 5:18 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Tak jsem to konečně pořádně zkusil a je to super. Ale mam 2 problémy:
1) Když mi přijde zpráva, tak se objeví ikonka a pak to přehraje zvuk+zavibruje, ale během toho se přišerně asi na 1-2sekundy totálně zastaví telefon. Co s tim?
2) Nedá se nějak zbavit tý hlášky o povolení přístupu na internet a potom i tý o přístupu na paměť (ukládání historie) - Ten internet mi nevadí, ale potřeboval bych nastálo povolit přístum u Colibry na flex.. jde to? |
2) A nestacilo by kdybys, kdyz se te to prvne zepta oznacil "Povolit pro relaci"? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 6:10 am Post subject: |
|
|
koscik wrote: | 2) A nestacilo by kdybys, kdyz se te to prvne zepta oznacil "Povolit pro relaci"? |
jj, to taky dávam, ale já bych chtěl aby se mi to přiští spuštění už neptalo... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | koscik wrote: | 2) A nestacilo by kdybys, kdyz se te to prvne zepta oznacil "Povolit pro relaci"? |
jj, to taky dávam, ale já bych chtěl aby se mi to přiští spuštění už neptalo... |
Tak toho se nezbavis- ale tusim na beinspired sem videl navod jak tyhle dotazy javy vypnout. Otazka je jestli je to dobry z hlediska bezpecnosti... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
smrtak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:31 pm Post subject: icq a fotky |
|
|
Nevite nekdo jestli neexistuje na siemens (nejlepe radu 65) nejaky icq s podporou zasilani fotografie jako ma AGILE messenger? Myslim ze by to bylo vazne supr vec  _________________ c65 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:03 pm Post subject: Re: icq a fotky |
|
|
smrtak wrote: | Nevite nekdo jestli neexistuje na siemens (nejlepe radu 65) nejaky icq s podporou zasilani fotografie jako ma AGILE messenger? Myslim ze by to bylo vazne supr vec  |
O zadnem takovem nic nevim... Mam pocit ze to pro mobily vubec neni... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:28 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | Tak toho se nezbavis- ale tusim na beinspired sem videl navod jak tyhle dotazy javy vypnout. Otazka je jestli je to dobry z hlediska bezpecnosti... |
A nešlo by třeba udělat nějakej Certifikát jako má PhotoEditor, aby se to neptalo? Chtěl bych to vypnout jen u Colibry... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:31 pm Post subject: EurotelGO - nefunguje GPRS data prenos pls help |
|
|
Ahoj,
aplikaci jsem do mobilu bez problemu nainstaloval, vse funguje OK, ale krome (!! dost dulezite) veci - pripojeni pres gprs se nerozbehne ani po opakovani (zobrazuje se hlaska Chyba pripojeni GPRS), ale rozbehne se pri zobrazeni rteto chybove hlasky a zvoleni CSD pres CSD, coz je ale asi 6 Kc/min a to je ponekud hodne... (mam Eurotel GO). Mam nastaveno podle ofic. navodu z http://www.eurotel.cz/jnp/cz/phones/mobiles/detailPhone/manuals/hscsd/?hwId=282 (je to pro CX65, protoze M65 tam neni; a je to pro e-mail, ktery vyuziva internet, protoze samostatne nastaveni pro mobile internet jsem tam nenasel.)
Strucne - mam pouzity HTTP profil nastaven takhle:
APN: gointernet
ostatni hodnoty - prazdne (pozn. nefunguje ani kdyz zadam jmeno eurotel, heslo wap).
Dekuji za odpoved
m65mx // Siemens M65 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
m65mx wrote: | Ahoj,
aplikaci jsem do mobilu bez problemu nainstaloval.... | Já mam nastaveno
Uživatel: eurotel
Heslo: wap
a u těch DNS mam samý nuly a normálně mi to jede...
A máš aktivovaný u ET GPRS?  _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | m65mx wrote: | Ahoj,
aplikaci jsem do mobilu bez problemu nainstaloval.... | Já mam nastaveno
Uživatel: eurotel
Heslo: wap
a u těch DNS mam samý nuly a normálně mi to jede...
A máš aktivovaný u ET GPRS?  |
Mám to stejně, jak píšeš. GPRS na WAPu, tj. při používání profilu s APN gowap mi běhá OK (=> aktivováno by mělo být), ledaže by se aktivoval GPRS internet samostatně, ale to pochybuju... Prostě mi to na GPRS neběhá...
Jinak to políčko IP: v aplikaci Colibry je praázdné - to je správně žejo... (ikdyž i kdyby ne, tak to neovlivní chybovou systémovou hlášku...)
m65mx |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
m65mx wrote: | Mám to stejně, jak píšeš. GPRS na WAPu, tj. při používání profilu s APN gowap mi běhá OK (=> aktivováno by mělo být), ledaže by se aktivoval GPRS internet samostatně, ale to pochybuju... Prostě mi to na GPRS neběhá...
Jinak to políčko IP: v aplikaci Colibry je praázdné - to je správně žejo... (ikdyž i kdyby ne, tak to neovlivní chybovou systémovou hlášku...)
m65mx |
A máš nastaveno, aby se ten profil používal u javy?
Já mam v Colibry vyplněno jméno, heslo a server. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 3:12 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: |
A máš nastaveno, aby se ten profil používal u javy?
Já mam v Colibry vyplněno jméno, heslo a server. |
Pokud jsem to dobře pochopil, tak profil využívaný Javou = HTTP profil. Nebo je to někde jinde?
m65mx |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 3:14 pm Post subject: |
|
|
m65mx wrote: | Pokud jsem to dobře pochopil, tak profil využívaný Javou = HTTP profil. Nebo je to někde jinde?
m65mx |
HTTP profil. Ale jestli to tak máš, potom opravdu nevim, čim by to mohlo být.. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 4:12 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | m65mx wrote: | Pokud jsem to dobře pochopil, tak profil využívaný Javou = HTTP profil. Nebo je to někde jinde?
m65mx |
HTTP profil. Ale jestli to tak máš, potom opravdu nevim, čim by to mohlo být.. |
Na stejnym problému jsem totiž zkrachoval i při zprovozňování ICQ Jimm. No jo... další klient, kterej nemůžu používat, a to kvůli nefunkčnímu připojení GPRS, neboli kvůli ceně (která je (u mě...) minimální při běhu na CSD +420602900927, tj. WAPový připojení 0,60 Kč/kB...).
Ale jinak jenda.69 díky za pomoc
m65mx |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
m65mx wrote: |
Na stejnym problému jsem totiž zkrachoval i při zprovozňování ICQ Jimm. No jo... další klient, kterej nemůžu používat, a to kvůli nefunkčnímu připojení GPRS, neboli kvůli ceně (která je (u mě...) minimální při běhu na CSD +420602900927, tj. WAPový připojení 0,60 Kč/kB...).
Ale jinak jenda.69 díky za pomoc
m65mx |
Nějak mě to stále svádí ke dvou závěrům.
1. Není povoleno GPRSm ale to je z obrázku v článku patrné, takže tady snad chyba není. Nebo
2. GPRS neáš zprovozněné u operátora
Nic jiného už mě nenapadá. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|