View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:17 pm Post subject: FW 43 + TUNING CX65 2. problem |
|
|
Tak som si spravil tuning podla toho navodu atd. atd.
Vsetkov poriadku naviac som pridal patch na odstranenie nazvu operatora pri screensavery . Mam taky problem ze mi vôbec nejde WAP . Aj som si to nastavoval sam aj som si nechal od ORANGE poslat nastavovaciu SMS a uz mam vsetko dobre nastavene ale stale pise SPAJAM aj 3 minuty a nic nerobi akurat za to platim !!
Neviete v com to môze byt stalo sa to uz niekomu ??
Neviem ci to môzu spôsobovat patche ale zatial sa nikdo nestazoval . A je normalne ze ked si len nabijam na kabli mobil mi pri internete napise chyba modemu ?? Ja ho mam pripojeny nabijam a mobil nekomunikuje cez kabel .
Predtym som patchoval hore dole co sa dalo chybne patche a myslim ze ked som bol cez vikend prec mi neslo pisat spravy ponevac som urobil upravu a kedze bola zla pri pisani spravy mobil pipol a vypol sa
Ale tento tuning som daval na uplne novy FW tak enviem kde moze byt problem . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|