View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
Takže:Teď sem to nějak nainstaloval.Kabel se ve správci zařízení hlásí jako Siemens USB data cable (COM3).MPM mi ho ale nedetekuje,a SiMoCo taky ne...nepomohlo ani přendání do jinýho portu.Poradíte
A ještě je u toho žlutej vykřičník a ve stavu zařízení je: Nelze zjistit nastavení tohoto zařízení. Prostudujte si dokumentaci dodanou se zařízením a nastavte konfiguraci na kartě Prostředky. (Kód 34) |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:32 pm Post subject: |
|
|
scater wrote: | Takže:Teď sem to nějak nainstaloval.Kabel se ve správci zařízení hlásí jako Siemens USB data cable (COM3).MPM mi ho ale nedetekuje,a SiMoCo taky ne...nepomohlo ani přendání do jinýho portu.Poradíte
A ještě je u toho žlutej vykřičník a ve stavu zařízení je: Nelze zjistit nastavení tohoto zařízení. Prostudujte si dokumentaci dodanou se zařízením a nastavte konfiguraci na kartě Prostředky. (Kód 34) |
Jak již bylo řečeno, USB kabel DCA-540 by se měl hlast jako Siemens USB modem, pokud je na něm napichnutej telefon, pokud ne, neměl by jsi ho vidět vubec... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
martin.skala badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:06 pm Post subject: |
|
|
u který firmy si ho kupoval???
jesi u kabelmánie tak bych ti mohl poradit!!! _________________ C35i -> MT50 -> CX65 + DCA-510 -> S75 |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:27 pm Post subject: |
|
|
Já sem to kupoval v M-shop.cz |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
Ale ja som s 540 mal tiez problemy.Hlavne vo windows xp. Na WinME to islo v pohode. Na XP hlasilo ze nemoze nainstalovat modem. Ale nakoniec som to spravil.A vlastne preco si si kupil len 540. To si mohol radsej NASU 510!!!!!!! A ten vykricnik v spravcovi musi zmiznut! dovtedy ti to nepojde. Mas k tomu cd? skus to emulatorom USB na COM to je tiez moznost. |
|
Back to top |
|
 |
petrickoxxx začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
Sorry ten predchadzajuci prispevok je moj.!!! _________________ VSETCI SME SA UCILI ! NIEKTORI SA FLAKALI A TERAZ SA PYTAJU !!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:05 pm Post subject: |
|
|
Ano DCA-540 sa nainstaluje ako modem a ten ma potom prideleny COM PORT na ktory sa napoji SIMOCO a MPM .
Ale ty neinstalujes kabel ale mobil samotny . Pretoze kabel len spoji USB z PC priamo do MOBILU su v tom tusim dva rezistory aby to neodbachlo mobil ale inak nic . Cize samotny kabel ti PC nenajde . DCA-510 najde inak nic .
Po pripojeni v XP-cku kde to neni nainstalovane sa ukaze novy hardware Siemens USB Connectivity . A dalej uz instalujes ako kazde zariadenie DRIVER z CD ku kablu a ides . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
mohl by mi někdo poslat ty modemový ovladače??Googloval sem ale nic.
[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:20 pm Post subject: |
|
|
VYGOOGLIT SA
Tuto mas driver . Ten tam nainstaluj a hotovo . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:49 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | VYGOOGLIT SA
Tuto mas driver . Ten tam nainstaluj a hotovo . | to je ale na DCA-510...Já mám 540...A potřebuju nějaký ty modemy GPRS via COM |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:50 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Ale ja som s 540 mal tiez problemy.Hlavne vo windows xp. Na WinME to islo v pohode. Na XP hlasilo ze nemoze nainstalovat modem. Ale nakoniec som to spravil.A vlastne preco si si kupil len 540. To si mohol radsej NASU 510!!!!!!! A ten vykricnik v spravcovi musi zmiznut! dovtedy ti to nepojde. Mas k tomu cd? skus to emulatorom USB na COM to je tiez moznost. |
Nn, emulator nema smysl zkouset s DCA-540, verte mi to . Proste je nutny to kopnout do system 32. Vim to, tolikrat uz jsem instaloval DCA-540 jsem uz pres toto odbornik. BTW taky jsem tenhle problem resil asi pred mesicem.
EDIT : Uz mam DCA-510 a 540ka odchazi do propadliste dejin. Ta DCA-510 je snad i rychlejsi nebo co... 8) _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | Nn, emulator nema smysl zkouset s DCA-540, verte mi to . Proste je nutny to kopnout do system 32. Vim to, tolikrat uz jsem instaloval DCA-540 jsem uz pres toto odbornik. BTW taky jsem tenhle problem resil asi pred mesicem.. |
Já sem to sprostě do system32 kopnul,nainstaloval ten .inf soubor a nic. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
scater wrote: | szkepek wrote: | Nn, emulator nema smysl zkouset s DCA-540, verte mi to . Proste je nutny to kopnout do system 32. Vim to, tolikrat uz jsem instaloval DCA-540 jsem uz pres toto odbornik. BTW taky jsem tenhle problem resil asi pred mesicem.. |
Já sem to sprostě do system32 kopnul,nainstaloval ten .inf soubor a nic. |
2 otazky :
1) Co to napsalo/pise
2) Mel jsi pritom zapojeny telefon do kabelu a kabel do pocalu?
Presny postup, ktery fungoval me bylo : Nakopat vsechny soubory ovladace do system32/drivers (odpojeny kabel, odinstalovane "Siemens USB device") restart zapojeni Buď se detekoval automaticky, nebo jsem musel vybrat ten *.inf, jak kdy.
EDIT :
a treti otazka : Mas uz ten driver? Pro jistotu jsem Ti ho poslal...  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
JaRaN začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Vykasli se na drivery a to jakekoliv..Mam ten samy kabel a trapil jsem se s tim, kdyz jsem ho koupil, nekolik dni. Byl k nicemu i driver na cd u nej. Pokusy s X verzemi driveru si jen zasiras system. Proste nainstaluj pouze novejsi verzi Mobile Phone Manager a ten si ten driver modemu nainstaluje sam, protoze drivery obsahuje a bez problemu potom detekuje. |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:36 pm Post subject: |
|
|
To szkepek:pokoušel sem se to udělat jak si řekl,ale při pokusu o instalaci modemu t *inf souboru mi to nahlásí že Windows nemohl nainstalovat tento modem.A ve správci zařízení tam mám napsáno:Siemens Mobile Phone USB modem a je u něj žlutej vykřičník.
Ve vlastnostech mi to píše:Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)
JaRaN:Stahuju tu nejnovější verzi...snad to bude fungovat. |
|
Back to top |
|
 |
|