View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Sat May 07, 2005 10:47 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Hmmm,dnes sme na zraze riesili 5 hodin jednu situaciu. S65 FW43,blokovana na rakusky Telering, nema patchnute bootcore ani zapisany S-Key...nejde podflasnut cez Winswup,hlasi Update firmware acces denied.
Teraz budte mudri  |
Vyměnit..  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | hanni wrote: | Hmmm,dnes sme na zraze riesili 5 hodin jednu situaciu. S65 FW43,blokovana na rakusky Telering, nema patchnute bootcore ani zapisany S-Key...nejde podflasnut cez Winswup,hlasi Update firmware acces denied.
Teraz budte mudri  |
Vyměnit..  |
jj,Martech Box alebo vymenit... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:57 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Hmmm,dnes sme na zraze riesili 5 hodin jednu situaciu. S65 FW43,blokovana na rakusky Telering, nema patchnute bootcore ani zapisany S-Key...nejde podflasnut cez Winswup,hlasi Update firmware acces denied.
Teraz budte mudri  |
Mne vypisovalo acces denied vtedy ked som zmenil nazov produktu cez x65flasher... A ani som nevedel ze to mam ako M65 a nic mi neslo ani winswup... A v telefone bolo stale cx65 tak som sa cudoval... Iba vo v_klay ukazovalo pod tym tlacidlom obnovit ze M65... A ked som nahraval stare FF tak mi zostalo M65... Tak zeby to M65 zapisalo do BootCore???  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|