View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ufo1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:33 pm Post subject: spetna vezba na CX65 |
|
|
Zdravim , mam CX65 a uz asi dva tyzdne mi telefon pri volani v nepravidelnych intervaloch zacne velmi piskat , ako keby chytal spetnu vezbu. Skusal som stiahnut hlasitost, ale velmi to nepomohlo ,nevie niekto co s tym . Vopred dakujem . FW16. |
|
Back to top |
|
 |
bond cze Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
no zkus přehrát FW mohlo by se to tím vyřešit. bondcze |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Tohle mě zlobilo na M55, potom tady někdo psal svoji zkušenost se zakrytím malého otvoru dole na zadní straně (mikrofon). Když se zakryje, je tam zpětná vazba. Vyzkoušej si to, zřejmě to omylem v dlani zakryješ.
Teď si nedokážu vybavit, jak to tam má CX65, mrknu na foun přítelkyně. Mám pocit, že tam je to na spodní straně. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
Urcite reklamovat ja som skusal vselico ale nic z toho co popisujes som nepozoroval ani ked bolo zapnute hlastie volanie ,, nikdy nebol aspetna vezba cize reklamacia _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|