clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Ako odblokovať CXT65ku???
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Ako odblokovať CXT65ku???

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PoloGTI
začátečník
začátečník

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 66

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 12:57 pm    Předmět: Ako odblokovať CXT65ku??? Odpovědět s citátem

Neviete poradiť nejaky program alebo ako sa da odblokovať CXT65ka.Mam kabel DCA-540 čo asi nieje vyhra.išlo by to aj s tímto kablom.Pripadne neda sa prerobiť??? Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tym kablom neurobis vobec nic...musis si kupit iny
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PoloGTI
začátečník
začátečník

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 66

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
S tym kablom neurobis vobec nic...musis si kupit iny


A tak zas niečo predsa.napriklad ikony sa my zmeniť podarilo.ale keď si nemožem prehrať fw tak to je na machču pichču kabel i keď za 200Sk to zla kupa nebola.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to ano...pri zapnutom telefone ten kabel pouzivat mozes...ale pri vypnutom nie.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group