View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 1:15 pm Post subject: C65-Inst.Message |
|
|
aktivoval sem patch na icq v menu zpravy nevite nekdo jak to funguje ??? a pres co to funguje ??? jesli pres gprs nebo wap ? |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
no, pokud vim tak ICQ na mobilu pracuje pres GPRS. pres CSD by si za to utratil moc _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 1:58 pm Post subject: |
|
|
Už jsem to zde psal takže se opakuji.
Takže jsem jeden z mála který tohoto klienta vyzkoušel ještě ve firmware 43 na C65, dělal jsem to z Graficem.
Napřed jsem se musel zaregistrovat na jednom ruským webu přišlo mi mailem heslo a jméno které jsem do mobilu napsal.
Nefunguje to jako ICQ Jimm ale můžete se spojit jen stím kdo je na telefonu a také zaregistrován na těch stránkách.
Ovšem po spuštění data vyloženě utíkají telefon začal příjmat zprávy počasí a podobně a během chvilky 300kb bylo pryč.
Později i když jsem se jen připojil jsem měl během chvilky 56kb a nic mi nepřišlo a nic jsem neodeslal.
Takže jsme toto zavrhly, jako ne moc použitelné a zůstali u Jimma. |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Už jsem to zde psal takže se opakuji.
Takže jsem jeden z mála který tohoto klienta vyzkoušel ještě ve firmware 43 na C65, dělal jsem to z Graficem.
Napřed jsem se musel zaregistrovat na jednom ruským webu přišlo mi mailem heslo a jméno které jsem do mobilu napsal.
Nefunguje to jako ICQ Jimm ale můžete se spojit jen stím kdo je na telefonu a také zaregistrován na těch stránkách.
Ovšem po spuštění data vyloženě utíkají telefon začal příjmat zprávy počasí a podobně a během chvilky 300kb bylo pryč.
Později i když jsem se jen připojil jsem měl během chvilky 56kb a nic mi nepřišlo a nic jsem neodeslal.
Takže jsme toto zavrhly, jako ne moc použitelné a zůstali u Jimma. |
Jestli to opravdu funguje takhle, tak na to s**u... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
aha tak diky za vysvetleni |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 5:57 am Post subject: |
|
|
JJ přesně tak mick. má pravdu už tady byla jednou i diskuze o tom a všichni dospěli k závěru že je to pěkně na**vno  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|