View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SlovakSoft (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:07 pm Post subject: |
|
|
OK, tentoraz to uz nebol slub, ale cin. Prislo mi to dnes. Povedat, ze mam radost by bolo po 6 a pol mesiaci od zaplatenia velmi nadnesene... Ale Tebe dobry muz z NM dakujem, posnazil si sa  _________________ EF81 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:40 am Post subject: |
|
|
SlovakSoft wrote: | OK, tentoraz to uz nebol slub, ale cin. Prislo mi to dnes. Povedat, ze mam radost by bolo po 6 a pol mesiaci od zaplatenia velmi nadnesene... Ale Tebe dobry muz z NM dakujem, posnazil si sa  |
Som rad,uz mi pisal aj kriak24,ze mu to prislo. Viem,ze to trvalo dlho,ale clenstvo sa Ti pocita od terminu,kedy Ti prisla karticka,takze od vcera. Ked si toho 6,5 mesiaca cakania odmyslis (ber to,ako keby si to zaplatil vcera),tak vlastne radost mat mozes
P.S. Keby to nahodou niekomu zo Slovakov neprislo,dajte mi vediet. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | SlovakSoft wrote: | OK, tentoraz to uz nebol slub, ale cin. Prislo mi to dnes. Povedat, ze mam radost by bolo po 6 a pol mesiaci od zaplatenia velmi nadnesene... Ale Tebe dobry muz z NM dakujem, posnazil si sa  |
Som rad,uz mi pisal aj kriak24,ze mu to prislo. Viem,ze to trvalo dlho,ale clenstvo sa Ti pocita od terminu,kedy Ti prisla karticka,takze od vcera. Ked si toho 6,5 mesiaca cakania odmyslis (ber to,ako keby si to zaplatil vcera),tak vlastne radost mat mozes
P.S. Keby to nahodou niekomu zo Slovakov neprislo,dajte mi vediet. |
A za jak dlouho mi přijde kartička? 6.5 měsíce???????????????????, Já už čekám 14 dní... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
Ale nie,teraz to uz bude vybavovane priebezne...
...to len na na zaciatku bolo kopec problemov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 2:06 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ale nie,teraz to uz bude vybavovane priebezne...
...to len na na zaciatku bolo kopec problemov. |
ok, půjdu ti zaplatit, jak tam lidi poznaj, že JÁ Lewa jsem to už zaplatil? nerad bych přišel o prachy... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
O to sa neboj,o prachy neprides.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | O to sa neboj,o prachy neprides.  |
A co mám udělat dřív? Požádat o to, nebo zaplatit? Já se teda dřív regnul a zaplatím to zítra... omlouvám se za votravování... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Balky27 začátečník

Joined: 06 Jun 2005 Posts: 75 Location: Sidlisko Tahanovce Kosice
61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 1:30 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | BEZY wrote: | Super, už aby to bylo A to budete rozesílat jen členům v klubu, nebo si jej budou moci koupit i ostatní? |
Bude si to moct koupit kdokoliv, kdo se zajímá o Siemensy. Netrávím na tom desítky (někdy mi připadá, že už stovky) hodin, aby jsme si to pak nechávali pro sebe. | Ahoj Romulus cital som na fore ze ak chcem zmenit clenstvo mam sa obratit na teba tak teda ty mi mozes dakt vyssie preferencie ? ak ano bol by si taky dobry ? BAlky _________________ blOKIA3310=)blOKIA5510=)blOKIA3510i=)ALCATEL735i=)I Have Siemens CX65 esence tunning, zrychlenie javy, zrychlenie kamery a vela dalsich patche FW50+14.74MBpatche, +USPESNE PRETAKTOVANIE PROCESORA NA 130MHZ zmenene ledky pod klavesnicou MODRE  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Balky27 wrote: | Ahoj Romulus cital som na fore ze ak chcem zmenit clenstvo mam sa obratit na teba tak teda ty mi mozes dakt vyssie preferencie ? ak ano bol by si taky dobry ? BAlky |
Napis mu to radsej sukromne _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
Kua sry že jsem si to nepročetl.... Ale to vážně nejde platit převodem na účet? Nějak jsem to podle toho reg. formuláře asi nepochopil....
OT: Pořád je CD a klubová karta v ceně? Thx za odpověď |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 12:05 pm Post subject: |
|
|
Prevodem by melo jit platit, ja jsem taky tak platil.
Pokud se nepletu, tak kartu ziskavas automaticky a zdarma po registraci, ale CD bylo zdrarma jen pro par lidi co se registrovali mezi prvnimy. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 3:42 pm Post subject: |
|
|
tak mi tak doslo,ze jsem clenem KSM tak cca pul rocku a jeste mi neprisla karticka nerikam,ze ji potrebuji tak nutne-prispevek jsem bral tak,ze aspon trochu pomuzu s nakladama lidem,kteri mi tolik pomahaji s mobilem,ale nerad bych se pri nejakem srazu SM dostal do potizi kvuli tomu,ze ji nemam a zdlouhave pak dokazoval,ze to jsem opravdu ja... _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 5:47 pm Post subject: |
|
|
jardas wrote: | tak mi tak doslo,ze jsem clenem KSM tak cca pul rocku a jeste mi neprisla karticka nerikam,ze ji potrebuji tak nutne-prispevek jsem bral tak,ze aspon trochu pomuzu s nakladama lidem,kteri mi tolik pomahaji s mobilem,ale nerad bych se pri nejakem srazu SM dostal do potizi kvuli tomu,ze ji nemam a zdlouhave pak dokazoval,ze to jsem opravdu ja... |
Skus napisat sukromne weitlessovi...SZ alebo mail _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Provedu  _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Datum splatnosti 16.8.2005
Variabilni symbol 5504009529
=P~
Že by stejný začátek jako u site.cz ||| weitless neodpovídá na sz, weitless nechce autorizovat na ICQ  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|