View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 3:21 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Hmm daj reklamovat a mas to . Urcite je to vyrobna chyba . Poznam podla seba mne baterku najprv celu znicili v servise siemens potom sa mi asi 2 dni po tom uzasnom servisnom zasahu zlomila ta blbost co ju drzi v telefone a nakoniec mi mobil este padol nazem asi z metrovej vysky na koberec nic sa nestalo len baterka uz ani sama o sebe nedrzi pokope je zlozena z dvoch casti no a spodna cast kde su konektory a tie popisky tak ta uz je oddelena od baterky proste ... KVALITA servisu siemens . Ale aj siemens spravil chybu ze do mobilu dali baterku z papiera a nie umelej hmoty ked uz tak . Teda CX65-ku drzia pokope len tie plechy lebo aj kryt jaksik povolil .
Cely ten zazrak menom baterka mam na spodu jak je simkarta zabezpeceny hrubym papierikom a mobil aj ked padne na zem sa nevypne ani ked ho tresnem o ruku proste u teba bude chyba asi v telefone . Studeny spoj atd. stavaju sa aj taketo veci , aj ked by sa nemali no ale SIEMENS je SIEMENS |
ted me ze siemensu poslali : Code: | dekujeme za Vasi zpravu, ve ktere jste nas pozadal o informaci tykajici se telefonu Siemens CX65.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.
Vypinani telefonu Siemens CX65 je nejcasteji zpusobeno chybou v softwaru telefonu. Telefon Siemens CX65 muzete reklamovat u sveho prodejce, nebo v nasem servisnim stredisku Siemens:
Prodejní a servisní centrum Smíchov
Siemens Phone Services s.r.o.
Radlická 1C
150 00 Praha 5
|
Myslite ze to mam zkusit predelat FW je tam FW16 winsvup tak me kdyztak poradte co tam mam dat za FW jo a mam kabel DCA510 tim to snad pujde... dik |
|
Back to top |
|
 |
mujCX65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 3:23 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | CX65-ka wrote: | Hmm daj reklamovat a mas to . Urcite je to vyrobna chyba . Poznam podla seba mne baterku najprv celu znicili v servise siemens potom sa mi asi 2 dni po tom uzasnom servisnom zasahu zlomila ta blbost co ju drzi v telefone a nakoniec mi mobil este padol nazem asi z metrovej vysky na koberec nic sa nestalo len baterka uz ani sama o sebe nedrzi pokope je zlozena z dvoch casti no a spodna cast kde su konektory a tie popisky tak ta uz je oddelena od baterky proste ... KVALITA servisu siemens . Ale aj siemens spravil chybu ze do mobilu dali baterku z papiera a nie umelej hmoty ked uz tak . Teda CX65-ku drzia pokope len tie plechy lebo aj kryt jaksik povolil .
Cely ten zazrak menom baterka mam na spodu jak je simkarta zabezpeceny hrubym papierikom a mobil aj ked padne na zem sa nevypne ani ked ho tresnem o ruku proste u teba bude chyba asi v telefone . Studeny spoj atd. stavaju sa aj taketo veci , aj ked by sa nemali no ale SIEMENS je SIEMENS |
sorry ja sem zas nebyl prihlasenej
ted me ze siemensu poslali : Code: | dekujeme za Vasi zpravu, ve ktere jste nas pozadal o informaci tykajici se telefonu Siemens CX65.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.
Vypinani telefonu Siemens CX65 je nejcasteji zpusobeno chybou v softwaru telefonu. Telefon Siemens CX65 muzete reklamovat u sveho prodejce, nebo v nasem servisnim stredisku Siemens:
Prodejní a servisní centrum Smíchov
Siemens Phone Services s.r.o.
Radlická 1C
150 00 Praha 5
|
Myslite ze to mam zkusit predelat FW je tam FW16 winsvup tak me kdyztak poradte co tam mam dat za FW jo a mam kabel DCA510 tim to snad pujde... dik |
|
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
No ano ale ti prehranie FW nepomôze pretoze FW nema nic spolocne s tym ze ked s telefonom torchu zatrasiem sa mi vypne . FW chyba sa da poznat podla toho ze sa ti vzdy vypina pri jednej a tej istej veci a po urcitom case . Lenze tebe sa vypina pri kazdom otrase To vyzera na HW chybu . Ale za skusku nic nedas daj tam FW 43 original a bude . Potom daj reklamovat . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
mujCX65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | No ano ale ti prehranie FW nepomôze pretoze FW nema nic spolocne s tym ze ked s telefonom torchu zatrasiem sa mi vypne . FW chyba sa da poznat podla toho ze sa ti vzdy vypina pri jednej a tej istej veci a po urcitom case . Lenze tebe sa vypina pri kazdom otrase To vyzera na HW chybu . Ale za skusku nic nedas daj tam FW 43 original a bude . Potom daj reklamovat . |
a kdyz tam dam FW 43 tak na 100% zaruka bude platit? |
|
Back to top |
|
 |
shadowkiller369 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
Menu Messages ve stylu ikonek. Musíte si ve vašem main.fs k správám přidělit funkci messages.fs---ako to mam spravit??? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 9:09 pm Post subject: |
|
|
shadowkiller369 wrote: | Menu Messages ve stylu ikonek. Musíte si ve vašem main.fs k správám přidělit funkci messages.fs---ako to mam spravit??? |
Naco sa pytas 2x na to iste?Uz som Ti raz odpovedal. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mujCX65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 12:16 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | shadowkiller369 wrote: | Menu Messages ve stylu ikonek. Musíte si ve vašem main.fs k správám přidělit funkci messages.fs---ako to mam spravit??? |
Naco sa pytas 2x na to iste?Uz som Ti raz odpovedal. |
zdravim nechces se vyjadrit k memu problemu? dik |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 12:35 pm Post subject: |
|
|
K Tvojmu problemu sa uz vyjadrilo dost ludi a vacsina s radou, s ktorou suhlasim aj ja... takze iba zopakujem. Ak ho mas v zaruke,tak ho reklamuj,nemas nad cim vahat,porucha je zjavne v HW. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mujCX65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | K Tvojmu problemu sa uz vyjadrilo dost ludi a vacsina s radou, s ktorou suhlasim aj ja... takze iba zopakujem. Ak ho mas v zaruke,tak ho reklamuj,nemas nad cim vahat,porucha je zjavne v HW. | a nejdriv tam mam hodit originální FW |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 12:48 pm Post subject: |
|
|
Daj ten telefon do pôvodneho stavu a rychlo reklamovat . To si mal spravit uz davno a neriesit to tu . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
mujCX65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 12:58 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Daj ten telefon do pôvodneho stavu a rychlo reklamovat . To si mal spravit uz davno a neriesit to tu . |
ja ten kabel budu mit az v sobotu..ted mam DCA540 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
mujCX65 wrote: | CX65-ka wrote: | Daj ten telefon do pôvodneho stavu a rychlo reklamovat . To si mal spravit uz davno a neriesit to tu . |
ja ten kabel budu mit az v sobotu..ted mam DCA540 |
Oo vyhra teda ... No tak co uz hned jak dojde kabel sa pusti do toho daj vsetko do pôvodneho stavu a v pondelok utekaj do servisu . Do piatku by si uz mal byt zavodou . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
SNAD TI TO UZNAJ. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
Uznali to? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény