View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Etor začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 11:09 am Post subject: Citlivost mikrofonu u S65 |
|
|
Stalo se vam nekdy, ze pri volani vam clovek na druhe strane rekl.. mluv vic nahlas.. slysim te strasne potichu? Obcas to nekdo rekne, ale me se to v posledni dobe stava porad casteji.. Nezkousel jsem si poslechnout S65 z jineho mobilu, ale mluvim uplne normalne a myslim ze dost nahlas.. Ze by nejaky slabsi mikrofon? Vsimli jste si toho nekdy nekdo? |
|
Back to top |
|
 |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
Nikto sa mi zatial nestazoval, ale prave tento vikend som si vsimol, ze s citlivostou mikrofonu S65 to nie je prave najlepsie. Robil som nejake testy s fonmi S65, S55, Alcatel 735i, Nokia 6230. Nohodou som si vsimol, ze pri volaniach z S65 je zvuk jednoznacne najslabsi. Je to zrejme tym, ze mikrofon je pomerne hlboko zapusteny v tele telefonu ( v spodnom "zliabku"). Samotnou citlivostou mikrofonu to urcite nie je, lebo stacilo S65 malicko natocit spodnou stranou ku zdroju zvuku a hned blo zvuk prefeknty.
Skus si pri volani chytit S65 trochu nizsie a urobit z dlane akysi "zvukovod". Malo by sa polepsit.
Mohlo by este byt, ze mas naozaj nejaky vadnejsi mikrofon - kusova zalezitost. Stalo sa mi to uz pri fone inej znacky. _________________ S25->C35i->ME45->S55->M65->S65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 11:43 am Post subject: Re: Citlivost mikrofonu u S65 |
|
|
Etor wrote: | Stalo se vam nekdy, ze pri volani vam clovek na druhe strane rekl.. mluv vic nahlas.. slysim te strasne potichu? Obcas to nekdo rekne, ale me se to v posledni dobe stava porad casteji.. Nezkousel jsem si poslechnout S65 z jineho mobilu, ale mluvim uplne normalne a myslim ze dost nahlas.. Ze by nejaky slabsi mikrofon? Vsimli jste si toho nekdy nekdo? |
Mas pravdu, mam rovnake postrehy s mojou CX65-kou. Uz vela ludi sa stazovalo,ze ma poriadne nepocuju. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 1:31 pm Post subject: Re: Citlivost mikrofonu u S65 |
|
|
hanni wrote: | Etor wrote: | Stalo se vam nekdy, ze pri volani vam clovek na druhe strane rekl.. mluv vic nahlas.. slysim te strasne potichu? Obcas to nekdo rekne, ale me se to v posledni dobe stava porad casteji.. Nezkousel jsem si poslechnout S65 z jineho mobilu, ale mluvim uplne normalne a myslim ze dost nahlas.. Ze by nejaky slabsi mikrofon? Vsimli jste si toho nekdy nekdo? |
Mas pravdu, mam rovnake postrehy s mojou CX65-kou. Uz vela ludi sa stazovalo,ze ma poriadne nepocuju. |
Když si to teď vybavuju, taky mi to poslední dobou říkalo dost lidí...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 3:10 pm Post subject: Re: Citlivost mikrofonu u S65 |
|
|
wizaard wrote: | hanni wrote: | Etor wrote: | Stalo se vam nekdy, ze pri volani vam clovek na druhe strane rekl.. mluv vic nahlas.. slysim te strasne potichu? Obcas to nekdo rekne, ale me se to v posledni dobe stava porad casteji.. Nezkousel jsem si poslechnout S65 z jineho mobilu, ale mluvim uplne normalne a myslim ze dost nahlas.. Ze by nejaky slabsi mikrofon? Vsimli jste si toho nekdy nekdo? |
Mas pravdu, mam rovnake postrehy s mojou CX65-kou. Uz vela ludi sa stazovalo,ze ma poriadne nepocuju. |
Když si to teď vybavuju, taky mi to poslední dobou říkalo dost lidí...  |
Me taky... Stve me to. I diktafon je v podstate na prd. Kdyz porovnam zvuk napr s T610 tak si pripadam jako menecennej... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Etor začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 9:15 am Post subject: |
|
|
No snad to u novych rad siemens zlepsi.. s timhle uz asi moc nenadelame.. ale pekne me to stve.. |
|
Back to top |
|
 |
kofik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 12:39 pm Post subject: |
|
|
U me vsechno v poho. A to do telefonu vubec nervu. |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 12:40 pm Post subject: |
|
|
mne to na mojej cx65 tiez obcas blne ...  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|