clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Citlivost mikrofonu u S65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Citlivost mikrofonu u S65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Etor
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 11:09 am    Post subject: Citlivost mikrofonu u S65 Reply with quote

Stalo se vam nekdy, ze pri volani vam clovek na druhe strane rekl.. mluv vic nahlas.. slysim te strasne potichu? Obcas to nekdo rekne, ale me se to v posledni dobe stava porad casteji.. Nezkousel jsem si poslechnout S65 z jineho mobilu, ale mluvim uplne normalne a myslim ze dost nahlas.. Ze by nejaky slabsi mikrofon? Vsimli jste si toho nekdy nekdo?
Back to top
View user's profile Send private message
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 11:21 am    Post subject: Reply with quote

Nikto sa mi zatial nestazoval, ale prave tento vikend som si vsimol, ze s citlivostou mikrofonu S65 to nie je prave najlepsie. Robil som nejake testy s fonmi S65, S55, Alcatel 735i, Nokia 6230. Nohodou som si vsimol, ze pri volaniach z S65 je zvuk jednoznacne najslabsi. Je to zrejme tym, ze mikrofon je pomerne hlboko zapusteny v tele telefonu ( v spodnom "zliabku"). Samotnou citlivostou mikrofonu to urcite nie je, lebo stacilo S65 malicko natocit spodnou stranou ku zdroju zvuku a hned blo zvuk prefeknty.
Skus si pri volani chytit S65 trochu nizsie a urobit z dlane akysi "zvukovod". Malo by sa polepsit.
Mohlo by este byt, ze mas naozaj nejaky vadnejsi mikrofon - kusova zalezitost. Stalo sa mi to uz pri fone inej znacky.

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 11:43 am    Post subject: Re: Citlivost mikrofonu u S65 Reply with quote

Etor wrote:
Stalo se vam nekdy, ze pri volani vam clovek na druhe strane rekl.. mluv vic nahlas.. slysim te strasne potichu? Obcas to nekdo rekne, ale me se to v posledni dobe stava porad casteji.. Nezkousel jsem si poslechnout S65 z jineho mobilu, ale mluvim uplne normalne a myslim ze dost nahlas.. Ze by nejaky slabsi mikrofon? Vsimli jste si toho nekdy nekdo?

Mas pravdu, mam rovnake postrehy s mojou CX65-kou. Uz vela ludi sa stazovalo,ze ma poriadne nepocuju.

wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 1:31 pm    Post subject: Re: Citlivost mikrofonu u S65 Reply with quote

hanni wrote:
Etor wrote:

Mas pravdu, mam rovnake postrehy s mojou CX65-kou. Uz vela ludi sa stazovalo,ze ma poriadne nepocuju.

Když si to teď vybavuju, taky mi to poslední dobou říkalo dost lidí... Sad

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 3:10 pm    Post subject: Re: Citlivost mikrofonu u S65 Reply with quote

wizaard wrote:
hanni wrote:
Etor wrote:

Když si to teď vybavuju, taky mi to poslední dobou říkalo dost lidí... Sad

Me taky... Stve me to. I diktafon je v podstate na prd. Kdyz porovnam zvuk napr s T610 tak si pripadam jako menecennej...

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 9:15 am    Post subject: Reply with quote

No snad to u novych rad siemens zlepsi.. s timhle uz asi moc nenadelame.. ale pekne me to stve..
Back to top
View user's profile Send private message
kofik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

U me vsechno v poho. A to do telefonu vubec nervu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

mne to na mojej cx65 tiez obcas blne ... Think
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum