View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mru kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:03 am Post subject: nema nekdo, prosim, EEPROM 2017? |
|
|
Dobry den, mam problem, zkousel jsem patche na moji C55 -flashID 2017, fw24 koupenou normalne v CR. Protoze se mi telefon s patchemi stale vypinal, vratil jsem zpet zalohu. Telefon se mi ale stale nedari rozchodit, pri spojeni pres GPRS se obcas vypne. To nikdy pred tim nedelal, problemy se signalem proste nikdy pred tim nemel. Je mozne, ze potrebuji nahrat zpet EEPROM presne pro ty flash ID 2017? nevite nekdo o nejake EEPROM zaloze tohoto druhu? muj email:[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 1:46 pm Post subject: Re: nema nekdo, prosim, EEPROM 2017? |
|
|
mru wrote: | Dobry den, mam problem, zkousel jsem patche na moji C55 -flashID 2017, fw24 koupenou normalne v CR. Protoze se mi telefon s patchemi stale vypinal, vratil jsem zpet zalohu. Telefon se mi ale stale nedari rozchodit, pri spojeni pres GPRS se obcas vypne. To nikdy pred tim nedelal, problemy se signalem proste nikdy pred tim nemel. Je mozne, ze potrebuji nahrat zpet EEPROM presne pro ty flash ID 2017? nevite nekdo o nejake EEPROM zaloze tohoto druhu? muj email:[email protected] |
Ak chceš pošlem ti zálohu z mojej starej C55.Nevadí že je patchovaná? _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|