clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Siemens FE75 živě!!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Siemens FE75 živě!!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 -> Články
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 5:29 pm    Post subject: Re: dodatek Reply with quote

[travolta] wrote:
Jednine co by me jeste mohlo presvedcit by byla SX2, ale jestli bude vypadat takle http://www.beinspired.cz/clobr.php?id=706/1

tak potez panbuh.. Not talking

To je iba concept device, nikdy sa nebude sériovo vyrábať, slúži iba na predstavenie novej funkcie.

VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Takže mám pro vás další drobnou informaci:
Zde vyfocený telefon je poměrně starší prototyp. Skutečný telefon bude mít decentnější a lépe vypadající barevné provedení. Mno uvidíme... Think
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 7:16 pm    Post subject: Re: dodatek Reply with quote

Borix wrote:
[travolta] wrote:
Jednine co by me jeste mohlo presvedcit by byla SX2, ale jestli bude vypadat takle http://www.beinspired.cz/clobr.php?id=706/1

tak potez panbuh.. Not talking

To je iba concept device, nikdy sa nebude sériovo vyrábať, slúži iba na predstavenie novej funkcie.
Na té fotce je opravdu jen koncept a to ještě jen designový. Tento koncept má použité tělo z SX1, na kterém je jen jiná čelní strana s klávesnicí...
Back to top
PoloGTI
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 8:03 pm    Post subject: S75 Reply with quote

No moj prvy dojem z tohto telefonu nieje najlepší.Čakal som aspoň 2mpx foťak(na Skovu radu by to nebolo nič zvlaštne) a EDGE.No ešte si počkam na oficialne predstavenie a uvidim.Su už niekde aj obrazky CX75 ak hej hodte odkaz
Back to top
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 8:09 pm    Post subject: Re: S75 Reply with quote

PoloGTI wrote:
No moj prvy dojem z tohto telefonu nieje najlepší.Čakal som aspoň 2mpx foťak(na Skovu radu by to nebolo nič zvlaštne) a EDGE.No ešte si počkam na oficialne predstavenie a uvidim.Su už niekde aj obrazky CX75 ak hej hodte odkaz
Kompletní recenze CX75 i s fotografiemi vyšla už před několika týdny na MM. Naši recenzi už připravujeme také. Ale to je zde OT... Shhh
Back to top
kofik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 9:09 am    Post subject: Reply with quote

weasel wrote:
Nějak si teď nemůžu vybavit, co měla S55 navíc než S65..jinak ten design, v tom s tebou souhlasím..taky to není až tak podle mýho gusta..

Lepsi nez S55 jsem nemel. Hlavne mi chybi hlasove ovladani a vytaceni, bocni tlacitka a velikost.
Displej mi stacil, vzdyt jsem sel z C35i a nejaky pitomy obrazky, setrice ap. nepotrebuji. Zobrazoval hodne informaci a to jde.
Back to top
weasel
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 10:30 am    Post subject: Reply with quote

kofik wrote:
weasel wrote:
Nějak si teď nemůžu vybavit, co měla S55 navíc než S65..jinak ten design, v tom s tebou souhlasím..taky to není až tak podle mýho gusta..

Lepsi nez S55 jsem nemel. Hlavne mi chybi hlasove ovladani a vytaceni, bocni tlacitka a velikost.
Displej mi stacil, vzdyt jsem sel z C35i a nejaky pitomy obrazky, setrice ap. nepotrebuji. Zobrazoval hodne informaci a to jde.

No, já hlasový vytáčení nikdy nepoužil, pze než jsem to navolil, abych to mohl říct, tak jsem to už dávno našel ručně a boční tlačítka mi u S65 nahradil joystick..jinak, docela mi šlo právě i o display, ptz jinak bych zůstal u své S45..a velikost, je trošku větší, ale stejně ho miluju
Back to top
View user's profile Send private message
kofik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 04, 2005 8:30 am    Post subject: Reply with quote

weasel wrote:
No, já hlasový vytáčení nikdy nepoužil, pze než jsem to navolil, abych to mohl říct, tak jsem to už dávno našel ručně a boční tlačítka mi u S65 nahradil joystick..jinak, docela mi šlo právě i o display, ptz jinak bych zůstal u své S45..a velikost, je trošku větší, ale stejně ho miluju

Ja hlasovy ovladani a vytaceni pouzival nekolikrat denne. A tlacitko na zesilovani/zeslabovani je fakt na blby strane, a to me stve nejvic. Jinak na S55 ty tlacitka nemely chybu, protoze byly vyuzity naplno. Tady je fotak, stejne jako na josticku, coz je uplne zbytecny.
Back to top
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 04, 2005 8:52 am    Post subject: Reply with quote

Já používám hlasové vytačení také pořád. Mám kvůli němu v autě pořád ještě ME45. V handsfree je hledání čísla v seznamu prakticky nereálné...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 -> Články All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum