View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:09 pm Post subject: Orosím o pomoc z datovým kabelem DCA 510 |
|
|
Musel jsem přeinstalovat windows. Nainstaloval jsem ho pak ovladač na datovy kabel připojim mobil a kabel ani nenabiji ani se nespoji ze Simocem. Windows jsem restartoval a nic. Poraďte prosím někdo.  |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:27 pm Post subject: Re: Orosím o pomoc z datovým kabelem DCA 510 |
|
|
Kjuba wrote: | Musel jsem přeinstalovat windows. Nainstaloval jsem ho pak ovladač na datovy kabel připojim mobil a kabel ani nenabiji ani se nespoji ze Simocem. Windows jsem restartoval a nic. Poraďte prosím někdo.  |
No, s tímhle jsem si vždycky musel trochu vyhrát. Zkus ze "Správce zařízení" to zařízení odebrat, odpojit kabel a připojit měl by se znovu nainstalovat. Jinak možná taky zkusit ruční instalaci ovladače - tím myslím, abys ten ovladač nainstaloval přímo pomocí souboru ovladače.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:35 pm Post subject: Diky moooooooc |
|
|
Tak jsem odebral USB, pak jsem zvolil ruční na instalovani a až si vybere ze složky kde jsem měl ten oivladač. Tak si ho našel a vše funguje jak ma. Díky  |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:44 pm Post subject: Re: Diky moooooooc |
|
|
Kjuba wrote: | Tak jsem odebral USB, pak jsem zvolil ruční na instalovani a až si vybere ze složky kde jsem měl ten oivladač. Tak si ho našel a vše funguje jak ma. Díky  |
Vidíš, že to jde! Jinak - za málo!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|