View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 4:32 pm Post subject: Patch na vybrace |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jestli by nešel udělat nějakej patch, aby když je telofon na poticho, tak aby vícekrát vybroval.Protože si toho kolikrát ani nevšimnu a na mobil se podívam třeba až po dvou hodinach a to už je většinou pozdě... _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
Tak mi aspoň řekněte jestli se to dá nějak udělat nebo ne.. Jestli to teda někdo ví  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:26 pm Post subject: hmmmm |
|
|
ja by som ti aj skusil pomoct, no fakt neviem, co ta konkretne trapi. Pises, ze ked mas telefon v tichom rezime, tak Ti vibruje len raz. No ale to sa mi nejako nezda, nakolko mne vibruje po cely cas, ako mi niekto vola, az kym ho nezdvihnem. Mozno si sa sekol a mas na mysli SMS?!?!?  |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
Jj mam na mysli sms.S tim volanim máš samozřejmně pravdu, ale když sem ve škole tak mi lidi volají, tak to položim a pak jim zavolam, ale když napíšou smsku, tak si toho někdy nevšimnu a třeba to může bejt nějaká důležutá smska  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|