View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
josi kolemjdoucí
Joined: 26 Jan 2004 Posts: 18 Location: Bratislava, Nove Zamky
10.74 SMM
|
Posted: Wed Feb 11, 2004 7:05 pm Post subject: Ktery kabel je lepsi? USB nebo seriovy??? |
|
|
Ktory kabel sa mi oplati viac kupit? USB alebo seriovy? Nie su problemy pri roznych softwareoch s odblokovanim, alebo flashovanim pri USB? Ako to vlastne funguje s USB kablom. Tam kde si vyberam COMx, tak tam mi pribudne USB? _________________ ..::[ Josi ]::.. |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 11, 2004 8:58 pm Post subject: |
|
|
No seriove kable su ok ale je mat dobre nejaky kvalitnejsi alebo najlepsie doma robeny resp servisny. Ak by si chcel USb tam je vyhoda dobijanie ale niekedy to blbne kvoli tomu ako je ten kabel robeny
Treba si len spravne vybrat Pozri sem:
http://www.forum.siemensmania.com/viewtopic.php?t=58
spodny prispevok to vysvetluje  _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 12, 2004 9:36 am Post subject: |
|
|
Ak potrebujes kabel iba na odblok a flashovanie,je lepsi seriovy,Je s nim menej problemov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
FANTOMAS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 8:38 pm Post subject: Kde koupit servisni kabel ? |
|
|
Muzete mi poradit kde koupit ! servisni ! kabel pro m55 ? ( nejaky link , kontakt )
( je mi jedno jestli com nebo USB ale levny ) |
|
Back to top |
|
 |
kelso začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:46 pm Post subject: |
|
|
mam taku otazku od veci - dal by sa USB kabel prerobit na SERIOVY? ked tu kazdy vychvaluje seriovy (na flashovanie a pod.)!!! |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 9:00 pm Post subject: |
|
|
kelso wrote: | mam taku otazku od veci - dal by sa USB kabel prerobit na SERIOVY? ked tu kazdy vychvaluje seriovy (na flashovanie a pod.)!!! |
prerabku by som neriesil. to by sa vyrovnalo stavbe noveho kablu. to mozers rovno kupit novy seriovy. pri usb je potrebny driver, ktory nemusi byt upne funkcny, treba si najst ten svoj, aj ked tu boli zverejnene funkcne driveri. serial je v pohode hned po zapojeni. ale ak ti funguje ako ma, je zbytocne to menit. |
|
Back to top |
|
 |
|