View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Boris911 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 3:19 pm Post subject: Nefunkční patch pro lepší kvalitu foceni |
|
|
Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někomu z Vás funguje ten patch pro zvýšení kvality focených fotografií na M65ce s firmwarem 50?Ja jsem si ho aplikoval.Ale když fotím, tak se mi ty fotky zadají pořád takové "vyblité", ze je tam pořád velký stupeň JPEG komprese! :'-(( Prostě si nemůžu pomoci, ale zdá se mi, že externí foťáček k M55ce dělal v režimu FINE daleko lepší fotky. :-/ Čočku mám samozřejmě čistou (díky tomu gumovému špuntíku).
Předem moc díky za odpověď. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
Patri to do sekcie patche . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 4:15 pm Post subject: Re: Nefunkční patch pro lepší kvalitu foceni |
|
|
Boris911 wrote: | Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někomu z Vás funguje ten patch pro zvýšení kvality focených fotografií na M65ce s firmwarem 50?Ja jsem si ho aplikoval.Ale když fotím, tak se mi ty fotky zadají pořád takové "vyblité", ze je tam pořád velký stupeň JPEG komprese! :'-(( Prostě si nemůžu pomoci, ale zdá se mi, že externí foťáček k M55ce dělal v režimu FINE daleko lepší fotky. :-/ Čočku mám samozřejmě čistou (díky tomu gumovému špuntíku).
Předem moc díky za odpověď. | externí fotak je vetsinou lepsi _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 7:48 pm Post subject: |
|
|
Vyblité? Musíš si nastavovat " vyvážení bílé", protože funkce "automaticky" to někdy hold nevychytá... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
Mno,s vyvazovanim bielej nemam moc dobre skusenosti  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 9:04 pm Post subject: |
|
|
LOL Vyvazeni bile delaji profi fotografove, kdy az se scena nastavi a nasviti, tak modelkce pred kozicky strci takovy bily objekt, na ten se zazoomuje fotak, vyfoti si ho (tu bilou) a podle toho si sam zkalibruje krivky citlivosti na RGB barvy
Ma to kazdy poloprofi fotak. Muj Nikonek take
V mobilu se to da delat jak, prosimvas? :o
A ma vubec cenu se zabyvat fotakem s fix-fokusem a elektronikou za par sestek? Z toho nikdy nic rozumneho IMHO nebude a auto bych asi nechal, u te bile. Jen kdyz vite, co delate, se to hodi...
...treba kdyz mate scenu, jenz je totalne jednobarevna, tak je rozumny ubrat te barvy (eg. citlivosti na ni, takze vlastne v menu u bile pridat a u citlivosti ubrat... ale SILNE pochybuji ze tyhle menu nejaky tel. ma...) - abyste nemeli telovku - treba namodralou. Tuhle jsem fotil segru pri uklidu v bazenu a JE namodrala
To jen tak na okraj  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|