clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Oprava firmware Siemensu C62
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Oprava firmware Siemensu C62
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 23, 2004 3:34 pm    Předmět: Oprava firmware Siemensu C62 Odpovědět s citátem

Autoři : Ján Matúška | Lukáš Bittner

Poprvé se na stránkách Siemensmanie objevuje článek i pro majitelé Siemensu C62, který jak snad všichni víme, není "plnokrevným" Siemensem. Je to překlad článku na Repair Siemensu C62 pomocí repair GDFS souborů.


http://www.siemensmania.cz/content.php?id=237
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Místo slova "napětí" by asi mělo být "maximální proud".
Jinak zajímavý článek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 Jan Novák: opraveno... díky...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wislander-Brownicek
kolemjdoucí

Založen: 26. 02. 2004
Příspěvky: 11

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 26, 2004 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim mit na upravu telefonu ten upraveny kabel ktrerej tam ma pridany jeste nejaky to napeti a odpory??
_________________
BOJESCHOPNOST!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wislander-Brownicek
kolemjdoucí

Založen: 26. 02. 2004
Příspěvky: 11

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 26, 2004 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim mit na upravu telefonu ten upraveny kabel ktrerej tam ma pridany jeste nejaky to napeti a odpory??
_________________
BOJESCHOPNOST!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wislander-Brownicek
kolemjdoucí

Založen: 26. 02. 2004
Příspěvky: 11

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 26, 2004 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim mit na upravu telefonu ten upraveny kabel ktrerej tam ma pridany jeste nejaky to napeti a odpory?? Embarassed \
_________________
BOJESCHOPNOST!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2004 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano,pokial mas kabel pre modely x55,musis si ho takto upravit,ale daju sa kupit aj servisne kable na C62.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pali
kolemjdoucí

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 18, 2004 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skusal som tento postup.
pri flashovani mi hodilo error ohladom flashovania hlavneho flashu
a napisalo mi ze RESTART PHONE.
odpojil som ho teda.
teraz ked dam flesovat
mi pise toto :

Uploading flash algorithm...
Waiting phone restart...
Uploading flash algorithm...
Flashing failed. Starting flashing failed (algorithm header not valid). Please try recovery flash.

dal som recovery flash :
a potom o5 flesovat .
konkretne stale dostavam tuto chybu :
Initializing...
Uploading flash algorithm...
Waiting phone restart...
Uploading flash algorithm...
Reading information from phone...
Loading software file...
Software file 'HD0503-092-001-M.ssw' loaded.
Loading language file...
Language file 'HD0503-LNG-092-M-91.SSW' loaded.
Loading customization file...
Customization file 'HD0503-FFS-092-M-167.SSW' loaded.
Flashing software (HD0503-092-001-M.ssw)...
Flashing software failed. Block verification failed for block 1, error code: 6.


Pali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kwaki
kolemjdoucí

Založen: 04. 03. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 11:44 pm    Předmět: Siemens C62 Odpovědět s citátem

1...Flash musí být napsána velkým pismem jinak se nezobrazí a
nenaběhne FLASH
2...C:\Program Files\microcell\Flash Programmer\Config\HD0503.INI
změnit časování FLASH WRITE MODE = 4....NA....3
Zatím OK.

Problém....změní se nastavení baterie po flešování HD0503-092-M,
nejde mi podflešovat.Zatím dál testuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petatuma
začátečník
začátečník

Založen: 21. 10. 2004
Příspěvky: 81

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 6:27 pm    Předmět: úprava kabelu Odpovědět s citátem

chtěl bych se zeptat, jestli to jak se musí na pin 1 tahat 12V, jestli to už náhodou není u servisních kabelů pro x55 udělaný... mám tu totiž jeden C62 kterej zkolaboval při zapnutí budíku, ty piny bych spojil, ale matlat si kabel ještě s natahováním nějakýho dalšího proudu, tak to ten C62 radši rozšlápnu... jinak když na to udělám ty dva můstky mezi těma pinama, půjde mi ten kábl s x55..?
_________________
Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Praveze tych 12V je podmienka,inac Ti to nepojde.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
u
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 02, 2005 10:15 pm    Předmět: servisní kabel C62 Odpovědět s citátem

http://www.freegsmteam.cz/?sekce=31&vyrobce=14
Je to supr ,mam 26ku ,trvalo to cca 8min.Napájení jsem použil z TV anténího zesilovače 12V,100mA.
Návrat nahoru
u
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2005 9:55 pm    Předmět: firmware C62 verze 28!!! Odpovědět s citátem

http://www.allsiemens.com/flash/C62.htm
Very Happy 8)
Návrat nahoru
petatuma
začátečník
začátečník

Založen: 21. 10. 2004
Příspěvky: 81

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 24, 2005 9:36 pm    Předmět: kabel Odpovědět s citátem

měl bych ještě dotaz k tomuhle článku a k tomu kabelu, stačí mi vytáhnout z PC zdroje 12V ze žlutýho káblo, to tam píchnout na pin9 a na pin2 dát ten černej kabel?? nebo to musím ještě tahat ten - zpátky do COM portu a dělat tam ty můstky??? a taky pokud by se museli dělat ty můstky, půjde mi kábl i s nimi na normální x55??
_________________
Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mamut-ZAG
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 7:18 pm    Předmět: C62 Odpovědět s citátem

Pani kto mi poradi prosim

Mam tu c62 a bola v11 a chcel som ju unloknut cez GSMkey ale co sa stalo IMEI 0999 . . . .
tak som ju skusal flesnut a hadzalo mi to hlasku error 3 . . 7- tak som dal nap na 15,25 cez 10k - 14,10+http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=213619
daval som v20 aj repair gdfs - fleslo ju no problem ale stale IMI 099 . . .

tak som skusil v26 ako je tu napisane a stale to iste IMEI 09999....
a ani GSMkey to nedokazal aj ked je na 25,26 a 28

Vie niekto poradit
ak mozem poprosit aj cez ICQ -Zag 326-805-998
Dakujem pekne
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group