View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
paja2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 6:40 pm Post subject: normalni zvoneni |
|
|
Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 6:44 pm Post subject: |
|
|
Nevim, jak ty, ale já mam v telefonu několik takových zvonění už od výroby.
Ring.srt
Ring ring.mid
Poly ring classical.mid
Poly ring deep.mid
Nevim přesně v jakých mají být složkách... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
paja2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Neco tam mam taky ale vybrat pujdou urcite i lepsi. |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
ak si nenastavíš nič,tak v rade x65 budeš mať normálne zvonenie  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 7:14 pm Post subject: Re: normalni zvoneni |
|
|
paja2 wrote: | Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
Nic me nenapada, snad jenom v config/default je zvuk k budiku, kterej pekelne dobre rinci  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
thrasher začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:24 am Post subject: Re: normalni zvoneni |
|
|
szkepek wrote: | paja2 wrote: | Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
Nic me nenapada, snad jenom v config/default je zvuk k budiku, kterej pekelne dobre rinci  |
Joooj, neznášam ten zvuk a celkovo budík x65 je príliš drastický. Až mi je smutno za Nokiou, ktorá tak jemne stupňovala intenzitu.  _________________ S66 FW58
Motorola SLVR L7
Nokia 3300 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:56 pm Post subject: Re: normalni zvoneni |
|
|
thrasher wrote: | szkepek wrote: | paja2 wrote: | Da se nekde vybrat z nejakych normalnich zvoneni, proste tak at mi telefon zvoni jak telefon a ne at hraje jak radio???Kdyz tak tady hodte par odkazu. Dekuji |
Nic me nenapada, snad jenom v config/default je zvuk k budiku, kterej pekelne dobre rinci  |
Joooj, neznášam ten zvuk a celkovo budík x65 je príliš drastický. Až mi je smutno za Nokiou, ktorá tak jemne stupňovala intenzitu.  |
Nevim jak tobe, ale me to zvoni jako budik, proste crrrrr, crrrrr Fakt ze to moc nevzbudi, ale rek bych, ze je to lepsi, nez to pipani nokii  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|