View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
slucker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 1:57 pm Post subject: Total amater |
|
|
Tak cafte all.....som uplny amater a potrebujem poradit ze ako si prepalim na mojej S65 ikony v menu...viem ze to tu uz asi bolo ale xcel by som neaky navod pre debilou...nemam ani kabel je to mozne prepalit to???kamos na infra da sa to cez to??alebo ze by som ix nahral cez citacky na kartu a potom neako aktivoval??da sa to neako???a aky soft potrebujem???diky moc...  |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:03 pm Post subject: Re: Total amater |
|
|
slucker wrote: | Tak cafte all.....som uplny amater a potrebujem poradit ze ako si prepalim na mojej S65 ikony v menu...viem ze to tu uz asi bolo ale xcel by som neaky navod pre debilou...nemam ani kabel je to mozne prepalit to???kamos na infra da sa to cez to??alebo ze by som ix nahral cez citacky na kartu a potom neako aktivoval??da sa to neako???a aky soft potrebujem???diky moc...  |
Dá sa to aj cez irda(myslím).Pomocou OD otvoríš disky a potom už iba do config/japp/flexmenu nahraješ nové ikonky _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
Vseobecne mozes palit iba ohnom . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
slucker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:16 pm Post subject: Re: Total amater |
|
|
sssugi wrote: | slucker wrote: | Tak cafte all.....som uplny amater a potrebujem poradit ze ako si prepalim na mojej S65 ikony v menu...viem ze to tu uz asi bolo ale xcel by som neaky navod pre debilou...nemam ani kabel je to mozne prepalit to???kamos na infra da sa to cez to??alebo ze by som ix nahral cez citacky na kartu a potom neako aktivoval??da sa to neako???a aky soft potrebujem???diky moc...  |
Dá sa to aj cez irda(myslím).Pomocou OD otvoríš disky a potom už iba do config/japp/flexmenu nahraješ nové ikonky |
Ked som myslel total amater tak vazne ze total....co to je OD??ako to mam s tym spravit a ake disky??? |
|
Back to top |
|
 |
slucker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Vseobecne mozes palit iba ohnom . |
Dakujem aj to je odpoved ale myslim ze mi moc nepomoze
 |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:32 pm Post subject: |
|
|
Ste hluchý? Chtěl vědět co je OD!
OD=Open Disk tools
Ale ten mu v tomto případě nepomůže, dyž nemá kabel
Kup si kabel kámo, jinak to asi nepude, teda aspoň co je mi známo  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
OD= OD tools  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
slucker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
A kde to tu najdem???Bo v download>>>>programi to tu nieje.... |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
Hľadaj v utlilitách  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:35 pm Post subject: |
|
|
slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
tu je link http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/OD_Tool.zip _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
slucker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
sssugi wrote: | slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
Hľadaj v utlilitách  |
Kamo a ktory mam stiahnut??OD tool abo ten pro??? |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
|
slucker wrote: | sssugi wrote: | slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
Hľadaj v utlilitách  |
ved tam som ti dal link http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/OD_Tool.zip _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
slucker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:43 pm Post subject: |
|
|
LinuXrULz wrote: | slucker wrote: | sssugi wrote: | slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
Hľadaj v utlilitách  |
ved tam som ti dal link http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/OD_Tool.zip |
Ano uz som si to vsimol...prepac...takze mi to ale nepojde cez ten infra??
Bo na kabel momentalne nemam....  |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | slucker wrote: | sssugi wrote: | slucker wrote: | LinuXrULz wrote: | OD spristupni ti zlozku Config a Cache. V programe vyber com port cez ktory mas pripojeny mobil a daj DO IT! a potom nahraj obrazky *.png a main.fs do config/japp/flexmenu. OD si mozes stiahnut mas to na siemensmanii |
Hľadaj v utlilitách  |
ved tam som ti dal link http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/OD_Tool.zip |
Ano uz som si to vsimol...prepac...takze mi to ale nepojde cez ten infra??
Bo na kabel momentalne nemam....  |
kamosovy to islo aj cez IrDA _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
|