View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Balky27 začátečník

Joined: 06 Jun 2005 Posts: 75 Location: Sidlisko Tahanovce Kosice
61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 12:19 am Post subject: Prosim o parametre IntegrObvodu v CX65 |
|
|
Vyhorel mi Integrovany obvod na CX65 vadu mam taku ze mi vobec nesvietia ledky ani display ak by ste boli taky dobry a dali mi svoju Emailovu adresu ja by som vam zaslal fotku danej suciatky a keby ste mi mohli spatne odpisat s parametrami bol by som vam velmi ale velmi vdacny....Balky |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 10:52 am Post subject: |
|
|
No podle fotky poslat parametry je teda nic moc, stejně to bude muset někdo hledat. Doporučuji stáhnout si servisní materiály pro CX65, kde jsou jak polohopisy tak snad i přesné označení no a potom hledat po internetu.
Stránky SM nejsou pouze fórum, ale na hlavní stránce najdeš mnoho zajímavého, jen se porozhlédnout. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 11:20 am Post subject: Re: Prosim o parametre IntegrObvodu v CX65 |
|
|
Balky27 wrote: | Vyhorel mi Integrovany obvod na CX65 vadu mam taku ze mi vobec nesvietia ledky ani display ak by ste boli taky dobry a dali mi svoju Emailovu adresu ja by som vam zaslal fotku danej suciatky a keby ste mi mohli spatne odpisat s parametrami bol by som vam velmi ale velmi vdacny....Balky |
mno fotky sa daju umiestnovat aj priamo na forum ak si otom este nevedel .
Tam mas vecsiu sancu ze ti niekto pomôze ono sa nie kazdemu chce davat emailova adresa . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Balky27 začátečník

Joined: 06 Jun 2005 Posts: 75 Location: Sidlisko Tahanovce Kosice
61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No podle fotky poslat parametry je teda nic moc, stejně to bude muset někdo hledat. Doporučuji stáhnout si servisní materiály pro CX65, kde jsou jak polohopisy tak snad i přesné označení no a potom hledat po internetu.
Stránky SM nejsou pouze fórum, ale na hlavní stránce najdeš mnoho zajímavého, jen se porozhlédnout. | aha dakujem pekne uz ich stahujem a su tam konkretne nazvy a parametre suciastok? lebo by som potreboval niekde v radioamatery zohnat aku suciastku a dat to opravit, totiz mi vobec nesvietia ledy ani display zhorel jeden obvod...dufam ze sa mi to podari dat dokopy. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 11:42 am Post subject: |
|
|
Balky27 wrote: | aha dakujem pekne uz ich stahujem a su tam konkretne nazvy a parametre suciastok? lebo by som potreboval niekde v radioamatery zohnat aku suciastku a dat to opravit, totiz mi vobec nesvietia ledy ani display zhorel jeden obvod...dufam ze sa mi to podari dat dokopy. |
Je tam vše, ale kdo nemá vybavení, tak to ještě víc zničí. Odnes to raději hned do neautorizovaného servisu mobilů, opravu odhaduji do 300,- Kč (pokud nepůjde o nějak drahou součástku), beru to tedy podle našich podmínek v servisu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|