clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst)

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 12:31 pm    Post subject: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Reply with quote

Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)
Jestli někdo víte co s tím tak prosím helpněte.
Back to top
View user's profile Send private message
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 12:57 pm    Post subject: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Reply with quote

gfmnb wrote:
Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)

Tohle "..." se sice objeví, ale když začneš psát, tak by ti to mělo normálně fungovat, nebo ne? Mě to šlape...
Back to top
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 1:02 pm    Post subject: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Reply with quote

jiji2004 wrote:
gfmnb wrote:

Tohle "..." se sice objeví, ale když začneš psát, tak by ti to mělo normálně fungovat, nebo ne? Mě to šlape...

Jo tohle funguje ale pokud hleddám místo které existuje vícekrát tak by právě v tom seznamu mělo být vidět kolik jich skutečně je abych mezi nima mohl snadno najít to pravé -> takhle musím poslepu klikat na ty tečky než najdu co chci.
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 1:10 pm    Post subject: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Reply with quote

gfmnb wrote:
jiji2004 wrote:
gfmnb wrote:

Jo tohle funguje ale pokud hleddám místo které existuje vícekrát tak by právě v tom seznamu mělo být vidět kolik jich skutečně je abych mezi nima mohl snadno najít to pravé -> takhle musím poslepu klikat na ty tečky než najdu co chci.

Jo tak to máš bohužel pravdu a mám obavu, že s tím nic udělat nepůjde. Ledvá snad učinit dotaz na výrobce
Arrow http://pdamapy.cz/info/kontakt/
Back to top
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 1:13 pm    Post subject: Díky Reply with quote

jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá.
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 1:15 pm    Post subject: Re: Díky Reply with quote

gfmnb wrote:
jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá.

Sorry. Ještě zkus kouknout sem, je tam dost obsáhlá diskuse, třeba se to tam řešilo :
Arrow http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444
Back to top
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 4:34 pm    Post subject: Re: Díky Reply with quote

jiji2004 wrote:
gfmnb wrote:

Sorry. Ještě zkus kouknout sem, je tam dost obsáhlá diskuse, třeba se to tam řešilo :
Arrow http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444

Takže děkuju ještě jednou a tentokrát už jsi mi opravdu pomohl. Sice mi trvalo fakt dlouho než jsem tam něco kloudného našel ale PODAŘILO SE:-)
Takže postup:
Stáhnout si demo -> http://pdassi.info/downloads/stadtplan/demo/stadtplandienst_s60_demo.sis
Smazat obsah E:\SINFO a nahrát tam mapy ze zipu(pouze adresář SINFO)

A hotovo :-)

V podstatě jde o to, že z toho demáče se použije vlastní program a ten už funguje jak má (je to verze 1.9 a je full). Jediný problémek je, že MENU bude anglicky a pokud jsou v POI (points of interest - body zájmu) české znaky tak to některé nezobrazí správně (jsou to však výjimky - myslím že jenom některé hotely jsou v češtině jinak všechno ostatní je v "cestine")

Takže ještě jednou dík za ten odkaz.
Back to top
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

Tak oprava to co je v adresáři SINFO se mazat nemusí (je to jenom neškodná mapka Berlína) a čeština existuje tady:
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444&postdays=0&postorder=asc&start=476

ALE stejně si neporadí s českými znaky :-)
Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Tu češtinu jsem dělal já Smile . Diakritika je normálně přístupná, vyjma právě "hledání" (z důvodu originální databáze by to ani nebylo možné).
P.S:Jinak poslední verze je stále 1.9 pro ní je i moje čeština).
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum