View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:17 am Post subject: Jak nahrát FW? |
|
|
Tak jsem to tu na SM hledal, ale marně, nenašel jsem nic vyhovujícího.
Ptám se tudíž vás, milý smaniaci, co vše mám udělat, abych bezpečně nainstaloval nějaký FW(chci 43, nebo 50)? Co tedy vše budu potřebovat.
Konečně mám kabel, a to DCA-500(aspoň se tak hlásí v mobilu)měla to být teda 510, ale to snad nevadí ne?
Vysvětlujte mi to jako debilovy, abych to pobral  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:20 am Post subject: Re: Jak nahrát FW? |
|
|
Gulde wrote: | Tak jsem to tu na SM hledal, ale marně, nenašel jsem nic vyhovujícího.
Ptám se tudíž vás, milý smaniaci, co vše mám udělat, abych bezpečně nainstaloval nějaký FW(chci 43, nebo 50)? Co tedy vše budu potřebovat.
Konečně mám kabel, a to DCA-500(aspoň se tak hlásí v mobilu)měla to být teda 510, ale to snad nevadí ne?
Vysvětlujte mi to jako debilovy, abych to pobral  |
Stačí hledat, ale tak :
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
Tak to prostě zkus nahrát. Když budeš mít správnej fw a nabitou baterku, tak se ti tam buď nahraje a nebo nenahraje. V čem je problém?
Jinak taky zkus ten návod jak psal Mark Pawl. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:26 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Tak to prostě zkus nahrát. Když budeš mít správnej fw a nabitou baterku, tak se ti tam buď nahraje a nebo nenahraje. V čem je problém?
Jinak taky zkus ten návod jak psal Mark Pawl. | Jo,a jeste musis mit dobre nainstalovany kabel v PC.Jinak to uz urcite zvladnes.Jestli to budes delat pres update tool,tak se rid pokyny a bude to hracka.. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:32 am Post subject: Re: Jak nahrát FW? |
|
|
Gulde wrote: | Tak jsem to tu na SM hledal, ale marně, nenašel jsem nic vyhovujícího.
Vysvětlujte mi to jako debilovy, abych to pobral  |
Tak jsi hledal velmi špatně, přečti si tento článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362 a diskuzi k němu.[url][/url] _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 1:00 pm Post subject: |
|
|
Tak děkuji
Co si podle vás mám nahrát za FW?? 43, nebo 50? Já teda chci 43, páč s tou 50 přjdu o záruku, ale jestli má 50 nějakou revoluční výhodu...?  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|