View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Myth badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
kdyby se spojil aspon v-klay a furt nepsal nejaky srance o chaosKey2.byn kdyz tam mam loger |
|
Back to top |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 7:44 pm Post subject: |
|
|
Myth wrote: | kdyby se spojil aspon v-klay a furt nepsal nejaky srance o chaosKey2.byn kdyz tam mam loger |
Pokud máš vygenerované kódy a opravdu správný loader ve V-Klay, tak se mi ještě párkrát stalo teďka u FW50, že mi to nešlo spojit. Opravil jsem to poprvé přehráním FF a pak jsem zjistil, že stačí v Papua Utils (pokud máš vygenerované kódy) stisknout na první stránce tlačítko Service Mode nebo Normal Mode (teď si nejsu přesně jistý které to bylo - tehdy jsem zmáčkl obě dvě, ale nevím v jakém pořadí). _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:37 pm Post subject: |
|
|
Vstupní flash a bootcore je jedno a totez, jen jako obvykle nejakej uchylnej prekladatel manualu to nutne potreboval prelozit a udelal to blbe.
Pokud neni HW problem, coz by znamenalo vymenu chipu, tak by telefon mel jit flashnout natvrdo Winswupem za pouziti testpointu, konkretne jsem to testoval u SX1 a S55, SX1 ma trochu odlisnou architekturu, ale S55 shodnou. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
signy13 kolemjdoucí
79.98 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 8:40 am Post subject: Mrtva CX65 |
|
|
Zajimave - mam podobny problem, po generovani kodu v Papuautils pomoci testpointu mi taky nechce nabehnout (jestli to souvisi s Papuautils to nevim, zacinam mit strach, ze jsem pri demontazi neco zkratoval, nebo tak...).
Nereaguje zdanlive ani na to cervene tlacitko (nepipne), ale treba ty kody pomoci testpointu se mi podarilo opakovane ziskat, pomoci kodu jsem pres x65flasher udelal zalohu full flash (v tom mrtvem telefonu a tady na stisk cerveneho tlacitka reagoval), ale treba Papuautils na tlacitka pro prepinani modu reaguji (Normal, Service, ServicetoNormal) reaguji hlaskou o zkontrolovani portu, kabelu a modu - to, ze mi pred chvili vytahly z mobilu kody jim nevadi
Zkusim jeste prehrat full flash, ale to mi prijde jako akt zoufalstvi pred navstevou servisu... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:30 pm Post subject: |
|
|
kdyz sme u tech zajimavosti, me to dela to ze kdyz se prepne do service modu tak chvilku nekomunikuje a vsechny programy to berou jako ze neni odpoved (SST, EEprom Fortmat ...) nastesti u EEPROM TOOL kdyz dam podruhe init a telefon uz je v servisnim modu tak normalne komunikuje, v ostatnich aplikacich to bohuzel nejde.
Uz jsem premejslel o tom ze bych si od nekoho vzal dobrej bootcore, ale menit v nem potom IMEI je slozity a co kdyby nahodou nenabehl ( _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Myth badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | kdyz sme u tech zajimavosti, me to dela to ze kdyz se prepne do service modu tak chvilku nekomunikuje a vsechny programy to berou jako ze neni odpoved (SST, EEprom Fortmat ...) nastesti u EEPROM TOOL kdyz dam podruhe init a telefon uz je v servisnim modu tak normalne komunikuje, v ostatnich aplikacich to bohuzel nejde.
Uz jsem premejslel o tom ze bych si od nekoho vzal dobrej bootcore, ale menit v nem potom IMEI je slozity a co kdyby nahodou nenabehl ( |
Ty myslis ze kdybych udelal testpoint a pak winsvub tak by to melo slapat??Podle me to HW chyba neni na 99% ale mam strach udelat ten tes point a stejne ani nevim jak?? |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Ty myslis ze kdybych udelal testpoint a pak winsvub tak by to melo slapat??Podle me to HW chyba neni na 99% ale mam strach udelat ten tes point a stejne ani nevim jak?? |
No jelikoz ti za tech 1800 proste vymenej celou deska, tak nemas co skazit, prostuduj si navody vygeneruj si pres testpoint loadery a po zaloze FF a EEPROM tam namrskej nejakej jinej FF, nejdriv bez BOOTCORE a pak kdyz to ani po odblokovani tou starou EEPROM nenabehne, tak i s prepisem bootcore.
Pri flashovani jednoznacne zjistis jestli to neni HW problem.
Vice poresime pres ICQ. Kdyztak mi pisni. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
signy13 kolemjdoucí
79.98 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
Myth wrote: | Ty myslis ze kdybych udelal testpoint a pak winsvub tak by to melo slapat??Podle me to HW chyba neni na 99% ale mam strach udelat ten tes point a stejne ani nevim jak?? |
Copak o to, na testpoint je tu navod (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409), ktery jak jsem si vyzkousel funguje, jen musi clovek dobre zvladnout nacasovani pouziti toho testpointu. Ale nepodarilo se mi najit full flash pro CX65, nevite nekdo, odkud by se dala stahnout? |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 8:58 am Post subject: |
|
|
signy13 wrote: | Myth wrote: | Ty myslis ze kdybych udelal testpoint a pak winsvub tak by to melo slapat??Podle me to HW chyba neni na 99% ale mam strach udelat ten tes point a stejne ani nevim jak?? |
Copak o to, na testpoint je tu navod (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409), ktery jak jsem si vyzkousel funguje, jen musi clovek dobre zvladnout nacasovani pouziti toho testpointu. Ale nepodarilo se mi najit full flash pro CX65, nevite nekdo, odkud by se dala stahnout? | z orpheusovych stranek-http://www.orpheusweb.sk[/url] |
|
Back to top |
|
 |
signy13 kolemjdoucí
79.98 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 7:03 am Post subject: |
|
|
radavacatko wrote: | signy13 wrote: |
Ale nepodarilo se mi najit full flash pro CX65, nevite nekdo, odkud by se dala stahnout? | z orpheusovych stranek-http://www.orpheusweb.sk[/url] |
Bohuzel, uz to zkousim nekolik dni a sekce Downloady mu zda se nefunguje. Neni full flash CX65 jeste nekde? Google mi tentokrat nepomohl  |
|
Back to top |
|
 |
Včelka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 11:25 pm Post subject: |
|
|
Ahojky! Taky sháním FF na cx65 FW43, o svou zálohu jsem bohužel přišla s diskem v PC. Mě se foun dneska vypnul a už nejde zapnout, je totálně mrtvej. S V-Klay se spojí, dokonce se mi povedly odstranit patche, co jsem tam měla a udělat novou zálohu FF, ale ta bude asi k ničemu, když foun nechodí. Poraďte, co s tím? Pomohlo by zkusit nahrát nový FW? Nechci experimentovat, když tomu moc nerozumím. Neposkytnul byste někdo s pevným připojením k netu svou FF? Prosím prosím smutně koukám...  |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Včelka wrote: | Ahojky! Taky sháním FF na cx65 FW43, o svou zálohu jsem bohužel přišla s diskem v PC. Mě se foun dneska vypnul a už nejde zapnout, je totálně mrtvej. S V-Klay se spojí, dokonce se mi povedly odstranit patche, co jsem tam měla a udělat novou zálohu FF, ale ta bude asi k ničemu, když foun nechodí. Poraďte, co s tím? Pomohlo by zkusit nahrát nový FW? Nechci experimentovat, když tomu moc nerozumím. Neposkytnul byste někdo s pevným připojením k netu svou FF? Prosím prosím smutně koukám...  |
Daj do toho nahravat FW50 WINSWUP ... to ti na 1000 % pomôze . pretoze pri narhavani toho FW odstrani aj secky patche atd. cize v pohode to urob . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|