View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 9:56 am Post subject: Re: E-book |
|
|
michalvrtatko wrote: | Ricky wrote: | krvesaj wrote: | Zdravim všechny, chtěl bych někoho z vás požádat, kdyby se na netu objevil e-book 6.díl Harryho Pottera, kdyby mi ho dyžtak někdo poslal na mail, já teď nebudu mít přístup k internetu přes prázdniny. Takže kdyby někdo... tak bych mu moc poděkoval.
Díky 8) |
Taky sháním, ale na nějakých stránkách věnovaných HP jsem se dočetl, že autorka zakázala vydání šestého dílu v elektronické podobě, takže máme asi smůlu...  | Já jsem už viděl tolik knih v elektronické podobě, že je všechny autoři do elektronické podoby dostat nemohly. Třeba takovej Ezop nebo Shakespeare by byli machři  |
Co to má s tím společného? Koukni sem _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 10:01 am Post subject: Re: E-book |
|
|
Ricky wrote: | michalvrtatko wrote: | Ricky wrote: | krvesaj wrote: | Zdravim všechny, chtěl bych někoho z vás požádat, kdyby se na netu objevil e-book 6.díl Harryho Pottera, kdyby mi ho dyžtak někdo poslal na mail, já teď nebudu mít přístup k internetu přes prázdniny. Takže kdyby někdo... tak bych mu moc poděkoval.
Díky 8) |
Taky sháním, ale na nějakých stránkách věnovaných HP jsem se dočetl, že autorka zakázala vydání šestého dílu v elektronické podobě, takže máme asi smůlu...  | Já jsem už viděl tolik knih v elektronické podobě, že je všechny autoři do elektronické podoby dostat nemohly. Třeba takovej Ezop nebo Shakespeare by byli machři  |
Co to má s tím společného? Koukni sem |
Chtěl jsem pouze říct, že se to nejspíš objeví stejně několik týdnů po vydání v češtině  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |

SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 10:06 am Post subject: Re: E-book |
|
|
michalvrtatko wrote: |
Chtěl jsem pouze říct, že se to nejspíš objeví stejně několik týdnů po vydání v češtině  |
No to jo... Ale to bude asi nelegální... Taky doufám, že to vydají... Já to čtu pouze na mobilu. 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 10:09 am Post subject: Re: E-book |
|
|
Ricky wrote: | michalvrtatko wrote: |
Chtěl jsem pouze říct, že se to nejspíš objeví stejně několik týdnů po vydání v češtině  |
No to jo... Ale to bude asi nelegální... Taky doufám, že to vydají... Já to čtu pouze na mobilu. 8) | ...ale tohle není warez :-&  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb.
Tu je obrázok:
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 9:22 pm Post subject: Re: E-book |
|
|
michalvrtatko wrote: | Ricky wrote: | michalvrtatko wrote: |
No to jo... Ale to bude asi nelegální... Taky doufám, že to vydají... Já to čtu pouze na mobilu. 8) | ...ale tohle není warez :-&  | Jak to??Je to chráněný aoutorskym zákonem!!!!  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 9:47 pm Post subject: Re: E-book |
|
|
DavidT wrote: | michalvrtatko wrote: | Ricky wrote: | michalvrtatko wrote: |
No to jo... Ale to bude asi nelegální... Taky doufám, že to vydají... Já to čtu pouze na mobilu. 8) | ...ale tohle není warez :-&  | Jak to??Je to chráněný aoutorskym zákonem!!!!  | Psal jsem, že psát, že to někdo hodí na net, není warez, ale to že to není illegal nebo pololegal to jsem nepsal  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
Měl bych tady jednu skvělou knížku. Už dloho sem se při čtení tak nepobavil Ovšem nedoporučuju paranoidním jedincům, po kterých jdou tajné služby, vláda nebo mimozemšťani, ti by z toho mohli být špatní
http://www.mujweb.cz/www/totalitni.svetovlada/ _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:21 pm Post subject: Re: E-book |
|
|
Ricky wrote: | michalvrtatko wrote: |
No to jo... Ale to bude asi nelegální... Taky doufám, že to vydají... Já to čtu pouze na mobilu. 8) |
Legální, nelegální, důležité je aby to bylo!!!  _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Měl bych tady jednu skvělou knížku. Už dloho sem se při čtení tak nepobavil Ovšem nedoporučuju paranoidním jedincům, po kterých jdou tajné služby, vláda nebo mimozemšťani, ti by z toho mohli být špatní
http://www.mujweb.cz/www/totalitni.svetovlada/ |
Spolužiak tvrdil, že je to dobré tak si to teraz niekedy cez prázdniny prečítam. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
monak badatel

SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:03 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb. |
Otevřeš to v Adobe Acrobatu/uložíš jako .txt/otevřeš to v DocReaderu/uložíš jako .pdb. To je celý. _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb. |
Já to chci v češtině!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:11 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb.
Tu je obrázok:
| to som videl uz davno ale vraj to je nejaky "fake"  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:49 pm Post subject: |
|
|
monak wrote: | Borix wrote: | Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb. |
Otevřeš to v Adobe Acrobatu/uložíš jako .txt/otevřeš to v DocReaderu/uložíš jako .pdb. To je celý. |
Už som na to prišiel dávnejšie. Lenže uložiť sa to dalo iba ako pdf ale exportovať dokument do textu a už to bolo. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
monak badatel

SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | monak wrote: | Borix wrote: | Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb. |
Otevřeš to v Adobe Acrobatu/uložíš jako .txt/otevřeš to v DocReaderu/uložíš jako .pdb. To je celý. |
Už som na to prišiel dávnejšie. Lenže uložiť sa to dalo iba ako pdf ale exportovať dokument do textu a už to bolo. |
Tak máš asi starší verzi.Já mám 6.0 a uložiz jako .txt mně funguje. _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Back to top |
|
 |
|