View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
clef01 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 12:17 pm Post subject: zvuk,hlasitost, klávesnice |
|
|
zdravím a prosím o radu:
u m55 se mi dost nelíbila reprodukce zvuku, celé to bylo dost zkreslené, navíc nejvyšší hlasitost byla dost slabá. Jak je to u m65? Je zvuk čistší a hlasitost výrazně vyšší?
a co klávesnice? obecně jsem se dočetl, že klávesnice u cx65 je lepší, jenže mě se holt daleko víc líbí m65, jaké jsou vaše zkušenosti?
a na závěr barvy - v jakých barvách je možné m65 koupit. V obchodě jsem viděl černou variantu která vypadala moc dobře. Jenže to je asi novota a já plánuju nákup z druhé ruky. Jaké jsou barevné variace a kdy byly uvedeny na trh.
Díííky moc za případné rady |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 12:21 pm Post subject: Re: zvuk,hlasitost, klávesnice |
|
|
clef01 wrote: | zdravím a prosím o radu:
u m55 se mi dost nelíbila reprodukce zvuku, celé to bylo dost zkreslené, navíc nejvyšší hlasitost byla dost slabá. Jak je to u m65? Je zvuk čistší a hlasitost výrazně vyšší?
a co klávesnice? obecně jsem se dočetl, že klávesnice u cx65 je lepší, jenže mě se holt daleko víc líbí m65, jaké jsou vaše zkušenosti?
a na závěr barvy - v jakých barvách je možné m65 koupit. V obchodě jsem viděl černou variantu která vypadala moc dobře. Jenže to je asi novota a já plánuju nákup z druhé ruky. Jaké jsou barevné variace a kdy byly uvedeny na trh.
Díííky moc za případné rady | No tak u M65 je pravdepodobne reprodukcia podobna ako u C65 takze ja viem iba tolko ze reve moc pocut dobre akurat pri niektorych melodiach (hlavne wav) takzvane skrehta a hlas je cistejsi a trosku vyssi ako na C65 cize je to super.Klavesnicu ti fakt neviem povedat a M65 sa da kupit v ciernej oranzovo sedej a RESCUE.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
clef01 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 1:43 pm Post subject: |
|
|
díky moc |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|