View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kankan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 4:30 pm Post subject: konverzia mp3 |
|
|
aj mobile phone manager dokaze konvertovat mp3 ja som snim celkom spokojny |
|
Back to top |
|
 |
so_cool kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
Prosim vas, existuje nejaka java aplikacia ktorou, sa da priamo z mobilu vypnut zvuk fotaku na S65? Ak hej hodte mi na nu prosim vas link. |
|
Back to top |
|
 |
so_cool kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 6:12 pm Post subject: |
|
|
uz som to nasiel |
|
Back to top |
|
 |
lukesch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 8:57 am Post subject: Re: Konvert z mp3 do wav |
|
|
jenda.69 wrote: | lukesch wrote: | Hej co to je ?? Stáh sem si ten program pro editaci z MP3 do wav když sem to chtěl nainstalovat byly všude místo next atd. tak tam byli otazníky a dyž se mi to povedlo nainstalovat tak se mi dali do compu 3 soubory a ani 1 z nich nešel spustit ... Kouknělte se plosím na to je to v utilitach na 6 stránce a menuje se to nejak mp3siem ......když to nepude tak bych byl moc rád kdyby se tu objevil nějaky jiný inteligentní program díky kterému budu moct zkonvertovat mp3 do formátu který pude přehrát v c65 děkuji .. |
zkus http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=143262&highlight=#143262 |
hmm jenže když to rozbalim tak si rozbalim slozku ve ktery jsou 3 programy , v navodu se píše že mám spustit Mp3_siem.exe jenže když na něj kliknu tak se mi zobrazí: přístup k zadanému zařízení,cestě nebo souboru byl odepřen . takže dál se nedostanu  |
|
Back to top |
|
 |
lukesch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:00 am Post subject: Cool Edit |
|
|
Ahoj dřív sem konvertoval z mp3 do wavu melodie přes program s názvem cool edit stáh sem ho na eldar.cz/siemens jenže ta stránka už bohužel nefunguje tak sem se chtěl zeptat jestli nevíte kde jinde bych tento program mohl sehnat ? předem mockrát děkuju.. |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:04 am Post subject: Re: Cool Edit |
|
|
lukesch wrote: | Ahoj dřív sem konvertoval z mp3 do wavu melodie přes program s názvem cool edit stáh sem ho na eldar.cz/siemens jenže ta stránka už bohužel nefunguje tak sem se chtěl zeptat jestli nevíte kde jinde bych tento program mohl sehnat ? předem mockrát děkuju.. | A co tak skusit google? Mas to tu. Ak chces najnovsi tak sa uz nevola cool edit ale adobe audition _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
joshua.mk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
chalani nemate nekdo anglickocesky a ceskoanglicky java slovnik do cx65? [email protected] ozvete se nebo rovnou zaslete na mail dik martin  |
|
Back to top |
|
 |
Vojda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 8:50 pm Post subject: Ikonky na CX 65 |
|
|
Mohl by mi prosim někdo poslat na maila [email protected] zalohu původního Flexmenu (to jak se do něj nahrávají ikonky) na cx65 ? Předem díky |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:09 am Post subject: Re: Ikonky na CX 65 |
|
|
Vojda wrote: | Mohl by mi prosim někdo poslat na maila [email protected] zalohu původního Flexmenu (to jak se do něj nahrávají ikonky) na cx65 ? Předem díky |
máš to na mailu
to joshua.mk : máš to na mailu _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 12:33 pm Post subject: |
|
|
joshua.mk wrote: | chalani nemate nekdo anglickocesky a ceskoanglicky java slovnik do cx65? [email protected] ozvete se nebo rovnou zaslete na mail dik martin  |
Tak bacha: tento topic jsem nezaložil proto, aby tady někdo vznášel žádosti na javu. To jdi do topicu Zháňam java hru/aplikaciu. Tady se máš ptát na drobné otázky, třeba mě zajímá jestli nejde hardwareově přidat reprák.. Asi nejde, co?
EDIT//: Máš ten slovník v mejlu _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
František Svoboda badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 6:33 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Používej Jimm.Jednoduchej na ovládání i na nastavení a hlavně je to originál ICQ pro telefony,žádná napodobenina. |
Jen poznámka: Jimm je jen přejmenovaný Mobicq, prototže ICQ se nelíbilo, že v názvu je jejich TM.
Mobicq == Jimm _________________ ...tak pravím já.”
A1018s > C55 > ST60 > CF62 > MPx200 > CX65 > My-X2-2 > E71 |
|
Back to top |
|
 |
kobl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 9:21 pm Post subject: |
|
|
pls,jeden lamerskej dotaz,slo by dat do s65 fw z m75 kvuli mp3?s65 nemam ale uvazuji o koupi |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
kobl wrote: | pls,jeden lamerskej dotaz,slo by dat do s65 fw z m75 kvuli mp3?s65 nemam ale uvazuji o koupi |
Neslo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
-=tHUNDEr=- kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 9:43 am Post subject: GPRS Info |
|
|
Chcel by som sa opytat, ako sa mozem spolahnut na udaj o prenesenych datach cez GPRS. Konkretne menu 9-8-2 . (S65 fw 43lg04)
Ide mi o to, ze nikde som sa nedocital ci pocita odoslane + prijate data alebo iba odoslane ci prijate. Predpokladam ze odoslane+prijate.
Potrebujem to preto, lebo ked som bol na dovolenke v zahranici (Egypt), vyuzival som JIMMa a preniesol podla GPRS-Info 354kB (JIMM ukazoval menej ale to nie je podstatne).
Podla cenniku Orangeu je kazdych zacatych 100kB spoplatnenych 34,-Sk bez DPH, cize realne by som mal mat na fakture Roaming.dat.prenos cez GPRS dakych 136,-Sk bez DPH.
V skutocnosti mi ale doslo na fakturach 816,-Sk bez DPH a 1020,-Sk bez DPH (pocas pobytu sa mi lamalo fakturacne obdobie), cize spolu 1836,-Sk.
To by znamenalo prenesene data v objeme do 5400kB co je o 5000kB viac ako mi ukazoval telefon.
Hned polozku 816,-Sk na prvej fakture som 17.6. reklamoval s pripomenutim, ze rovnaky problem ocakavam na dalsej fakture.
Ako som ocakaval, na dalsej fakture bola este vacsia polozka a na reklamaciu samozrejme ze zatial neracili odpovedat. Maju sice zo zakona na to este par dni. Len na okraj, reklamacia ma samozrejme neopravnovala danu polozku nezaplatit. Mam 100 chuti od Orangeu odist, lebo to nie je prvy krat co mam pocit ze klamu vo fakturach, ale toto je jednoznacne najmarkantnejsie.
Aka je vasa skusenost so spolahlivostou GPRS-Info a taktiez s Orangeom a jeho fakturovanim GPRS roamingu? |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:17 pm Post subject: Re: GPRS Info |
|
|
-=tHUNDEr=- wrote: | Chcel by som sa opytat, ako sa mozem spolahnut na udaj o prenesenych datach cez GPRS. Konkretne menu 9-8-2 . (S65 fw 43lg04)
Ide mi o to, ze nikde som sa nedocital ci pocita odoslane + prijate data alebo iba odoslane ci prijate. Predpokladam ze odoslane+prijate.
Potrebujem to preto, lebo ked som bol na dovolenke v zahranici (Egypt), vyuzival som JIMMa a preniesol podla GPRS-Info 354kB (JIMM ukazoval menej ale to nie je podstatne).
Podla cenniku Orangeu je kazdych zacatych 100kB spoplatnenych 34,-Sk bez DPH, cize realne by som mal mat na fakture Roaming.dat.prenos cez GPRS dakych 136,-Sk bez DPH.
V skutocnosti mi ale doslo na fakturach 816,-Sk bez DPH a 1020,-Sk bez DPH (pocas pobytu sa mi lamalo fakturacne obdobie), cize spolu 1836,-Sk.
To by znamenalo prenesene data v objeme do 5400kB co je o 5000kB viac ako mi ukazoval telefon.
Hned polozku 816,-Sk na prvej fakture som 17.6. reklamoval s pripomenutim, ze rovnaky problem ocakavam na dalsej fakture.
Ako som ocakaval, na dalsej fakture bola este vacsia polozka a na reklamaciu samozrejme ze zatial neracili odpovedat. Maju sice zo zakona na to este par dni. Len na okraj, reklamacia ma samozrejme neopravnovala danu polozku nezaplatit. Mam 100 chuti od Orangeu odist, lebo to nie je prvy krat co mam pocit ze klamu vo fakturach, ale toto je jednoznacne najmarkantnejsie.
Aka je vasa skusenost so spolahlivostou GPRS-Info a taktiez s Orangeom a jeho fakturovanim GPRS roamingu? |
Obávám se, že ti to zaúčtovali správně, protože těch 34 Sk se účtuje za každých započatých 100kB. Takže když se připojíš přes jimma a prodatuješ třeba 20kB, tak se ti zaúčtuje 100kB. Prostě jako doma se paltí po 1kB, tak v roamingu se platí po 100kB. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|