View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 10:54 pm Post subject: C65 Vypinani |
|
|
tak jo malej problemek mam siem. C65 a furt se mi vypina ( dneska 4x uz je to fakt neunosny (( mam tam FW54 zadny pathce akorat jine ikony v menu a 1.5MB volne pameti nevite nekdo cim to muze byt ??? diky za radu |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 11:53 pm Post subject: Re: C65 Vypinani |
|
|
modri wrote: | tak jo malej problemek mam siem. C65 a furt se mi vypina ( dneska 4x uz je to fakt neunosny (( mam tam FW54 zadny pathce akorat jine ikony v menu a 1.5MB volne pameti nevite nekdo cim to muze byt ??? diky za radu |
Tak to může být HW vada. Ale nejdřív přehraj FF... Když to nepomůže. tak do servisu... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:47 am Post subject: |
|
|
Mozna je tam problem s FW54 . Ja jsem ho mel. A za ten tyden v Italii se mi vypnul tak 25-krat. Ted mam 50ku a releativne pohoda.
p.s. U toho vypnuti mi (S)exit vypsal Data_abort. Jen tak pro informaci. a taky to delalo u MMSek _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|