View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vladimír hrabal kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:54 pm Post subject: témata pro 62 |
|
|
má někdo prosím odkaz na stránky kde se dají sehnat témata,ikony,česká T9 to vše pro CF 62. Mám CX 65 a pro něj je toho spoustu.Dcešra má 62 a rád bych trochu vylepšil. DĚKUJI |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
Sice v rustine,ale vidim,ze si trosku starsi rocnik,ked uz mas omobilovanu dcerku..takze by nemal byt problem:
http://www.cf62.a2t.ru/ _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ze3gg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:52 am Post subject: nejde |
|
|
hanni wrote: | Sice v rustine,ale vidim,ze si trosku starsi rocnik,ked uz mas omobilovanu dcerku..takze by nemal byt problem:
http://www.cf62.a2t.ru/ |
Testnul jsem ta temata, ale prestoze je do mobilu nakopiruju tam kam by mela patrit, zadne se mi v nabidce pak nezobrazi. Telefon se chova stejne jako pred tim, ukazuja jen ta zakladni temata. Neni tam jeste nejaka finta? Ty soubory *.col jsou vlastne textaky s hromadou cisel. Nemusi se nejak aktivovat?
Diky
Z. _________________ -- CF62 -- |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:55 am Post subject: Re: nejde |
|
|
ze3gg wrote: | hanni wrote: | Sice v rustine,ale vidim,ze si trosku starsi rocnik,ked uz mas omobilovanu dcerku..takze by nemal byt problem:
http://www.cf62.a2t.ru/ |
Testnul jsem ta temata, ale prestoze je do mobilu nakopiruju tam kam by mela patrit, zadne se mi v nabidce pak nezobrazi. Telefon se chova stejne jako pred tim, ukazuja jen ta zakladni temata. Neni tam jeste nejaka finta? Ty soubory *.col jsou vlastne textaky s hromadou cisel. Nemusi se nejak aktivovat?
Diky
Z. |
nemusi, kdyz das v nastaveni zobrazeni(nebo diplej) a pak barevna schemata tak by tam v moznostech melo byt pridat _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:58 pm Post subject: Re: nejde |
|
|
nemusi, kdyz das v nastaveni zobrazeni(nebo diplej) a pak barevna schemata tak by tam v moznostech melo byt pridat
Tak me to neunguje FW12CZ. Mam tam porad jen ty orig. temata.
Dokonce jsem ty originaly uplne smazal a misto nich jsem tam nahral jen ty nove - do adresare Colour Scheme. V nabidce zobrazeni-barevna schemata mam porad jen ty originaly...  |
|
Back to top |
|
 |
ze3gg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 10:13 am Post subject: Heureka! |
|
|
Po nekolika restartech se najednou schemata objevila v nabidce a schema "tin" je velmi prijemne. Dekuji za tip.
Z. _________________ -- CF62 -- |
|
Back to top |
|
 |
kankan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 3:55 pm Post subject: temy pre cf62 |
|
|
neviete niekto o nejakych strankach pre cf 62 lebo ta ruska nefunguje |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 5:01 pm Post subject: Re: temy pre cf62 |
|
|
kankan wrote: | neviete niekto o nejakych strankach pre cf 62 lebo ta ruska nefunguje |
Preco by nesla?Mne ide v pohode,chyba je u Teba. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
kankan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 12:43 pm Post subject: uz je to ok |
|
|
ale aj tak je toho dost malo v porovnani s inymi fonmi to je tak malo rozsireny zverejnuje niektory operator nejake prehlady ze kolko coho predava ? |
|
Back to top |
|
 |
|