clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zaloha FF

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zaloha FF
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cawba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 2:20 pm    Post subject: Zaloha FF Reply with quote

Potrebuju poradit,chci si udelat zalohu FF ale pres x65flasher mi to nejde,pac se mi telefon nepripoji (mam DCA500) nevim cim to je?Je jeste nejaky jiny program??Pokud mozno aby to bylo jedoduchy,nechci ten mob totiz hned dodrbat:)!!btw.je to vubec dobry delat si to nebo staci kdyz si stahnu ff co je tady na strankach?Nevim...ptam se Think Smile
Back to top
View user's profile Send private message
&
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Prvni problem mas v kabelu.... http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10516 Dalsi program mas tady http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 no a pred tim vsim doporucuji si precist http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322
Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

no tak to zkus udělat přes V-Klay
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
&
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Myslim ze ma jen datovej kabel DCA500 wink
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 6:23 pm    Post subject: Reply with quote

Jednoznacne treba na DCA-500 dorobit napajanie...inac to nepojde.
Cawba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Takze zalohu FF s timhle kablem neudelam pres zadnej program?? No neva,mam ho jenom pujcenej,takze az budu kupovat,koupim nejakej aby se s nim dalo poradne pracovat;)!Jinak jestli mi muzete nejakej doporucit? Jestli radsi USB (cca 650,-) nebo nejakej COM? btw.nevim proc ale v mobu M65 fw43 kdyz dam menu a Vlastni soubory tak to tam mam usporadany jako kdybych vlezl pres Extra do Systemu soubru :-/...tzn anglicky nazvy a slozka Java misto Her a Aplikaci atd. pritom mam na klavese 8 nastaveny Vlastni slozky a tam kdyz vlezu je to tam normalne...vubec tomu nechapu Think je mozny ze by se mi to udelalo nejak samo,protoze se mi zda ze to tak nebylo...dik za odpovedi
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

Cawba wrote:
Takze zalohu FF s timhle kablem neudelam pres zadnej program?? No neva,mam ho jenom pujcenej,takze az budu kupovat,koupim nejakej aby se s nim dalo poradne pracovat;)!Jinak jestli mi muzete nejakej doporucit? Jestli radsi USB (cca 650,-) nebo nejakej COM? btw.nevim proc ale v mobu M65 fw43 kdyz dam menu a Vlastni soubory tak to tam mam usporadany jako kdybych vlezl pres Extra do Systemu soubru :-/...tzn anglicky nazvy a slozka Java misto Her a Aplikaci atd. pritom mam na klavese 8 nastaveny Vlastni slozky a tam kdyz vlezu je to tam normalne...vubec tomu nechapu Think je mozny ze by se mi to udelalo nejak samo,protoze se mi zda ze to tak nebylo...dik za odpovedi

Kup si DCA 510, a ten tvuj problem delaji ikonky, taky se mi to párkrát stalo wink

Cawba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

jj....stalo se to potom co jsem nahral novy ikonky...nijak mi to teda nevadi....jenom jestli to nicemu nevadi? a jde to pripadne nejak opravit nebo bych musel nahrato novy ikonky? k tomu kablu...problem je v tom ze mi nikdo nerekne jakej typ to je:-/....reknou mi tak akorat USB nebo COM...to je mi tak k *****Very Happy...ale pres ten usb pry flashuji a vsechno,tak by to mohl byt on,ne?
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

Cawba wrote:
jj....stalo se to potom co jsem nahral novy ikonky...nijak mi to teda nevadi....jenom jestli to nicemu nevadi? a jde to pripadne nejak opravit nebo bych musel nahrato novy ikonky? k tomu kablu...problem je v tom ze mi nikdo nerekne jakej typ to je:-/....reknou mi tak akorat USB nebo COM...to je mi tak k *****Very Happy...ale pres ten usb pry flashuji a vsechno,tak by to mohl byt on,ne?

Ja mám USB DCA510 a můžu snim dělat všecko, mno sprvit to asi nijak nejde jenom nahrát nové ikonky, a vadit by to nemělo ničemu wink

Cawba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

tak pokud to nevadi mobilu,ja to nejak preziju;)...asi se to fakt vyplati priplatit ty dve kilca za ten usb (je to jakoby ten servisni?,nebo to je jeste jinej)...protoze s tim mobilem se daji delat uplne pekelny veci,je to uplne uzasny,ale nechci se do niceho poustet kdyz nemam zalohu svyho mobu,takze casem;).btw.zaloha FF znamena i zaloha napr tech veci ve slozkach atd...nebo to je jenom flexmem?
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

Cawba wrote:
tak pokud to nevadi mobilu,ja to nejak preziju;)...asi se to fakt vyplati priplatit ty dve kilca za ten usb (je to jakoby ten servisni?,nebo to je jeste jinej)...protoze s tim mobilem se daji delat uplne pekelny veci,je to uplne uzasny,ale nechci se do niceho poustet kdyz nemam zalohu svyho mobu,takze casem;).btw.zaloha FF znamena i zaloha napr tech veci ve slozkach atd...nebo to je jenom flexmem?

Zaloha FF je záloha firmware a systemových věcí atd...
JJ je to úžasné co všecko se stim dá udělat, já stim mím DCA510 můžu dělat všecko... wink

Cawba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

takze ty nesmysly jako Aplikace, obrazky,zvuky atd do toho nepatri??At vim...rikal jsem si ze si udelam zalohu novyho mobu,ale uz jsem tam nahral milion veci a stejne to nejde...myslim ted jenom ff
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

JJ prostě všechno wink
Cawba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

a vadi necemu kdyz si budu chitit potom udelat zalohu FF a budu tam mit zmeneny ikony; obrazky a zvuky origos budou smazany..?Je jasny ze ty veci tam nebudou...Very Happy lol myslim proste aby se ta zaloha dala pouzit v pripade nouze;) Sry ze se tak debilne ptam,ale mam ten mobil par dni a ty veci co s tim jsou delat jsou pro me novy...jako bych objevil Ameriku ,tak me to zajima:) Rolling Eyes
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Cawba wrote:
a vadi necemu kdyz si budu chitit potom udelat zalohu FF a budu tam mit zmeneny ikony; obrazky a zvuky origos budou smazany..?Je jasny ze ty veci tam nebudou...Very Happy lol myslim proste aby se ta zaloha dala pouzit v pripade nouze;) Sry ze se tak debilne ptam,ale mam ten mobil par dni a ty veci co s tim jsou delat jsou pro me novy...jako bych objevil Ameriku ,tak me to zajima:) Rolling Eyes

No bude to vadit, protože ty věci které tam mají být tam prostě nebudou wink a nemuzes to pouzit jako nouzovku v případě kdy jde o záruku wink

EDIT:/ a je to dobře se se o všecko zajímáš než si umrtvíš mobil... wink

Reply to topic     Forum Index -> Software All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum