View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:20 pm Post subject: Zaloha FF |
|
|
Potrebuju poradit,chci si udelat zalohu FF ale pres x65flasher mi to nejde,pac se mi telefon nepripoji (mam DCA500) nevim cim to je?Je jeste nejaky jiny program??Pokud mozno aby to bylo jedoduchy,nechci ten mob totiz hned dodrbat:)!!btw.je to vubec dobry delat si to nebo staci kdyz si stahnu ff co je tady na strankach?Nevim...ptam se Think Smile |
|
Back to top |
|
 |
& badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 4:25 pm Post subject: |
|
|
no tak to zkus udělat přes V-Klay |
|
Back to top |
|
 |
& badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
Myslim ze ma jen datovej kabel DCA500  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
Jednoznacne treba na DCA-500 dorobit napajanie...inac to nepojde. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
Takze zalohu FF s timhle kablem neudelam pres zadnej program?? No neva,mam ho jenom pujcenej,takze az budu kupovat,koupim nejakej aby se s nim dalo poradne pracovat;)!Jinak jestli mi muzete nejakej doporucit? Jestli radsi USB (cca 650,-) nebo nejakej COM? btw.nevim proc ale v mobu M65 fw43 kdyz dam menu a Vlastni soubory tak to tam mam usporadany jako kdybych vlezl pres Extra do Systemu soubru :-/...tzn anglicky nazvy a slozka Java misto Her a Aplikaci atd. pritom mam na klavese 8 nastaveny Vlastni slozky a tam kdyz vlezu je to tam normalne...vubec tomu nechapu je mozny ze by se mi to udelalo nejak samo,protoze se mi zda ze to tak nebylo...dik za odpovedi |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
Cawba wrote: | Takze zalohu FF s timhle kablem neudelam pres zadnej program?? No neva,mam ho jenom pujcenej,takze az budu kupovat,koupim nejakej aby se s nim dalo poradne pracovat;)!Jinak jestli mi muzete nejakej doporucit? Jestli radsi USB (cca 650,-) nebo nejakej COM? btw.nevim proc ale v mobu M65 fw43 kdyz dam menu a Vlastni soubory tak to tam mam usporadany jako kdybych vlezl pres Extra do Systemu soubru :-/...tzn anglicky nazvy a slozka Java misto Her a Aplikaci atd. pritom mam na klavese 8 nastaveny Vlastni slozky a tam kdyz vlezu je to tam normalne...vubec tomu nechapu je mozny ze by se mi to udelalo nejak samo,protoze se mi zda ze to tak nebylo...dik za odpovedi |
Kup si DCA 510, a ten tvuj problem delaji ikonky, taky se mi to párkrát stalo  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
jj....stalo se to potom co jsem nahral novy ikonky...nijak mi to teda nevadi....jenom jestli to nicemu nevadi? a jde to pripadne nejak opravit nebo bych musel nahrato novy ikonky? k tomu kablu...problem je v tom ze mi nikdo nerekne jakej typ to je:-/....reknou mi tak akorat USB nebo COM...to je mi tak k ***** ...ale pres ten usb pry flashuji a vsechno,tak by to mohl byt on,ne? |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
Cawba wrote: | jj....stalo se to potom co jsem nahral novy ikonky...nijak mi to teda nevadi....jenom jestli to nicemu nevadi? a jde to pripadne nejak opravit nebo bych musel nahrato novy ikonky? k tomu kablu...problem je v tom ze mi nikdo nerekne jakej typ to je:-/....reknou mi tak akorat USB nebo COM...to je mi tak k ***** ...ale pres ten usb pry flashuji a vsechno,tak by to mohl byt on,ne? |
Ja mám USB DCA510 a můžu snim dělat všecko, mno sprvit to asi nijak nejde jenom nahrát nové ikonky, a vadit by to nemělo ničemu  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:44 pm Post subject: |
|
|
tak pokud to nevadi mobilu,ja to nejak preziju;)...asi se to fakt vyplati priplatit ty dve kilca za ten usb (je to jakoby ten servisni?,nebo to je jeste jinej)...protoze s tim mobilem se daji delat uplne pekelny veci,je to uplne uzasny,ale nechci se do niceho poustet kdyz nemam zalohu svyho mobu,takze casem;).btw.zaloha FF znamena i zaloha napr tech veci ve slozkach atd...nebo to je jenom flexmem? |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
Cawba wrote: | tak pokud to nevadi mobilu,ja to nejak preziju;)...asi se to fakt vyplati priplatit ty dve kilca za ten usb (je to jakoby ten servisni?,nebo to je jeste jinej)...protoze s tim mobilem se daji delat uplne pekelny veci,je to uplne uzasny,ale nechci se do niceho poustet kdyz nemam zalohu svyho mobu,takze casem;).btw.zaloha FF znamena i zaloha napr tech veci ve slozkach atd...nebo to je jenom flexmem? |
Zaloha FF je záloha firmware a systemových věcí atd...
JJ je to úžasné co všecko se stim dá udělat, já stim mím DCA510 můžu dělat všecko...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
takze ty nesmysly jako Aplikace, obrazky,zvuky atd do toho nepatri??At vim...rikal jsem si ze si udelam zalohu novyho mobu,ale uz jsem tam nahral milion veci a stejne to nejde...myslim ted jenom ff |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
JJ prostě všechno  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
a vadi necemu kdyz si budu chitit potom udelat zalohu FF a budu tam mit zmeneny ikony; obrazky a zvuky origos budou smazany..?Je jasny ze ty veci tam nebudou... lol myslim proste aby se ta zaloha dala pouzit v pripade nouze;) Sry ze se tak debilne ptam,ale mam ten mobil par dni a ty veci co s tim jsou delat jsou pro me novy...jako bych objevil Ameriku ,tak me to zajima:)  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 8:10 pm Post subject: |
|
|
Cawba wrote: | a vadi necemu kdyz si budu chitit potom udelat zalohu FF a budu tam mit zmeneny ikony; obrazky a zvuky origos budou smazany..?Je jasny ze ty veci tam nebudou... lol myslim proste aby se ta zaloha dala pouzit v pripade nouze;) Sry ze se tak debilne ptam,ale mam ten mobil par dni a ty veci co s tim jsou delat jsou pro me novy...jako bych objevil Ameriku ,tak me to zajima:)  |
No bude to vadit, protože ty věci které tam mají být tam prostě nebudou a nemuzes to pouzit jako nouzovku v případě kdy jde o záruku
EDIT:/ a je to dobře se se o všecko zajímáš než si umrtvíš mobil...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|