View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Škopková kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 1:40 pm Post subject: Hlášky na cf62 |
|
|
Zdravim,mám nový cf62 a ráda bych si na něj stáhla zvonění typu-já zvoním,zvedni mě atd...Což o to stáhnout se mi to povedlo,ale když jsem to chtěla nainstalovat jako melodii vyzvánění tak mi telefon oznámil,že tento formát není podporován
Poradí mi někdo prosím co s tím?
Stažená melodie je formát amr a podle návodu ji telefon podporuje tak nevim
Předem díky za pomoc:) |
|
Back to top |
|
 |
& badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 2:02 pm Post subject: |
|
|
Ano mate pravdu, AMR by v CF62 mel byt podporovan. (Do paměti nahrajete barevná schémata, MIDI (CF62 podporuje až 16 hlasé polyfonie), WAV, AMR, JPEG, GIF aj.) Zkuste tedy sehnat zvuky ve formatu MP3 a prevest je pomoci tohoto http://miksoft.cyusers.com/MobAmrCon14-setup.zip programku. Je freeware...
Nebo to AMRko prevedte na WAV |
|
Back to top |
|
 |
cn4po (cz) Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 4:51 pm Post subject: CF62 |
|
|
Hm tak to ti fandim mel jsem taky CF62 a jediná dobrá věc na ní byla že se dala použít jako těžítko.Koupila sis krajně nespolehlivý a velmi pomalý telefon radši ho hned vrať pokud můžeš.Krom toho že se ti bude sám vypínat a bude ti zapomínat alarmy připrav se i na to že ti upadnou gumičky co tlumí při zavírání (výměna 1200,-) paráda !nevěř nikomu že pomůže změna softwaru je to hold špatně navržený telefon se slabým hardw.A jeho pomalost tě bude každý den vytáčet to nemluvím o demntním 2 potvrzování zapnutí.
SX1 BEST ! ! ! ! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|