clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vykradený servis

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vykradený servis
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
martin baran
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:05 am    Post subject: Vykradený servis Reply with quote

Tak imě se podařilo zablokovat svoji sx1 , tak jsem běžel rychle do prodejny v Ústí n/L a tam mi řekli , že ji pošlou do Prahy do servisu a za týden ji mám zpět. Confused
Jenže po týdnu nic Mad , po dvou nic Embarassed , po třetím jsem se dozvěděl že byl servis v Praze vykraden a ať čekám jak to dopadne s policií a pojišťovnou 40 dní a mobil v nedohlednu. Evil or Very Mad
Neměl jste tam někdo taky founa?
Mají právo na to mě nechat čekat na pojištovnu nebo mi musí dát náhradu hned?
Nevím jestli si koupit nový SX-ko dokud ještě je nebo čekat jestli mi dají novýho nebo peníze a když peníze tak kolik. Měl jen dva měsíce chudák malej odcizenej.
Poraďte pleas. Pray
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Grafic
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:09 am    Post subject: Reply with quote

hehe, dalsi ustecak...No, tohle to je spis takova pravni vec, ale v tomhle state jde vsechno hrozne pomalu...Ale ze by v Praze vykradli SIemens se mi moc nezda, pac bychom o tom vedeli...Aby na tebe nesili nejakou boudu tady v tom Usteckym...

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:16 am    Post subject: Reply with quote

no urcite si zatim ze svých mobil nekupuj. jestli máš doklad o tom že ti ho vzali tak muzes bejt v klidu a jestli ti kecaj tak trestní oznámení
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
martin baran
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Jsem děsně naštvanej, dokonce jsem našel i člověka co tam měl na reklamaci Nokii 6610i a to samý. "mi se vám ozveme (prodejna v OD LABE" toť vše. teď si akorát můžu číst Protokol o převzetí mobilního telefonu do opravy Crying or Very sad
Back to top
martin baran
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:36 am    Post subject: Reply with quote

Takže teď jsem našel na netu stránku nějaký obrany spotřebitelů a poradenské čislo 900 08 08 08 a tam jsem se dozvěděl , že bych měl žádat okamžitou náhradu , protože pojištovna mě nemusí zajímat tak to pojedu zkusit tak mi držte palce ať tu zkoušku nervů ustojím a odnesu novýho founa. dám vědět jak jsem dopadl. Martin
Back to top
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:43 am    Post subject: Reply with quote

Taky myslím, že není tvoje starost co se s mobilem dělo dál, ty si ho dal do servisu a ten ti ho musí zase vydat.

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

No, pokial mas doklad ze si im ten telefon dal a oni ho prevzali, tak to mas dobre. V SK je ze ked ti tovar dany do servisu nedaju spat do 30dni, tak su povinny ti vratit financnu nahradu alebo novy telefon.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
martin baran
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem zase dobře nepochodil, protože tam byli akorát vyjukaný prodavačky co se mi snažili vysvětlit že bez šéfa nic nejde. Ta pozitivní vec je že zítra tam má být majitel tak to vybalim rovnou na něj. A když neuspěju tak asi zablokuju prodejnu, Think dám si na triko nápis zde nenakupujte jsou to zlo... Myslím , že zítra budu chytřejší tak díky moc za pomoc a zítra dám vědět
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

Tak toto by ma riadne vyviedlo z miery.By som im tam doslova prisiel a vykrical im tam neh mi ihned daju nahradu lebo paragraf to a to a to a nevzdal by som sa.Neviem ale u ans sa take nieco este nestalo.Na slovensku to mame dobre urobene Very Happy
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

Orpheus wrote:
No, pokial mas doklad ze si im ten telefon dal a oni ho prevzali, tak to mas dobre. V SK je ze ked ti tovar dany do servisu nedaju spat do 30dni, tak su povinny ti vratit financnu nahradu alebo novy telefon.

V tomto se v celku mýlíš. Siemens si tam vymyslel takovou vychytávku, která platí v česku a i určitě na slovensku. Když jsi jim podepisoval ty papíry o tom, že jsi jim tam dal mobil, tak tam je dodací lhůta! A pokud ten servis je bídnej, tak to ani nevyplněj, mobil ti potom můžou vrátit kdy chtějí. Na to si dávejte veliký pozor, protože na tohle mě taky dostali a neměl jsem se čím ohradit a všude mi řekli, že mám smůlu, že ten servis, do kterého jsem to dal je líný to všechno vyplnit! Mad Takže mě předtím dost naštvali, ale potom když jsem s nimi dlouho jednal, tak mi ho vrátili (bylo to když jsem si zablokoval mobil v těch dnech po Vánocích co má Siemens volno). Trvalo jim to 5 týdnů a to jsem si to sháněl ještě sám!

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
paja_m55
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 7:00 am    Post subject: Reply with quote

jeste jedna (mozna blba) poznamka.....ze zakona ma kazdej clovek po 30 dnech pokud nedostane telefon zpet narok na vraceni penez.....nebo novej phone Smile uz jednou sem to takhle resil ale moji c100 mi vratili 29dni po predani Sad

--== AMD 4evr ==--
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 7:19 am    Post subject: Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Orpheus wrote:

V tomto se v celku mýlíš. Siemens si tam vymyslel takovou vychytávku, která platí v česku a i určitě na slovensku. Když jsi jim podepisoval ty papíry o tom, že jsi jim tam dal mobil, tak tam je dodací lhůta! A pokud ten servis je bídnej, tak to ani nevyplněj, mobil ti potom můžou vrátit kdy chtějí. Na to si dávejte veliký pozor, protože na tohle mě taky dostali a neměl jsem se čím ohradit a všude mi řekli, že mám smůlu, že ten servis, do kterého jsem to dal je líný to všechno vyplnit! Mad Takže mě předtím dost naštvali, ale potom když jsem s nimi dlouho jednal, tak mi ho vrátili (bylo to když jsem si zablokoval mobil v těch dnech po Vánocích co má Siemens volno). Trvalo jim to 5 týdnů a to jsem si to sháněl ještě sám!

ziadne podmienky firmy niesu viac nez zakon.to ze to nevyplnia automaticky plati 30 dni.stale plati maju nato 30 dni ani o chlp viac.
Back to top
View user's profile Send private message
martin baran
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Tak pánové teď jsem přijel z toho obchůdku s mobily. Jestli existuje sprtavedlnost tak nevím kde.
Tak jsem tam přišel, tam prodavačka nějakej prcek co jsem ho tam už dřív viděl jak prodává mobily (jestli má 16 tak je to hodně), a šéf nikde.
"No víte mi se šéfovi nemůžeme dovolat Liar on je furt nedostupnej Liar a my, my nejsme kompetentní k tomu rozhodnout co a jak Liar ."
já byl tak vzteklej kvůlli tomu jsem nemohl jet v tom vedru k vodě a pak mě čeká tohle. Navíc, nevím jak teď , ale dřív musel být na prodejně vždy někdo kompetentní (fuj to je slovo) takovou věc vyřídit.
Alespoň mám teď číslo na majitele Confused .
Došla mi trpělivost a pan majitel dostane poslední šanci Náhradu do útery do 12:00 nebo Twisted Evil
1. Trestní oznámení
2. Stížnost k č. obch.inspekci
3. Stížnost na živnost. úřad
Jinak to nevidím, už jsem tak zoufalej ,že jsem přemýšlel o tom, že tam pošlu bráchu s tím, že bude hrát zájem o nový SX-kko a já tam přiběhnu a vemu si ho. ale ještě nějakej ten zbiteczek mozgovej hmoty mi ostal a tak som to zavrhol.
BOJOVAT NEPŘESTANU matto

CX65 -FW 50
Back to top
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

martin baran wrote:
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Tak pánové teď jsem přijel z toho obchůdku s mobily. Jestli existuje sprtavedlnost tak nevím kde.
Tak jsem tam přišel, tam prodavačka nějakej prcek co jsem ho tam už dřív viděl jak prodává mobily (jestli má 16 tak je to hodně), a šéf nikde.
"No víte mi se šéfovi nemůžeme dovolat Liar on je furt nedostupnej Liar a my, my nejsme kompetentní k tomu rozhodnout co a jak Liar ."
já byl tak vzteklej kvůlli tomu jsem nemohl jet v tom vedru k vodě a pak mě čeká tohle. Navíc, nevím jak teď , ale dřív musel být na prodejně vždy někdo kompetentní (fuj to je slovo) takovou věc vyřídit.
Alespoň mám teď číslo na majitele Confused .
Došla mi trpělivost a pan majitel dostane poslední šanci Náhradu do útery do 12:00 nebo Twisted Evil
1. Trestní oznámení
2. Stížnost k č. obch.inspekci
3. Stížnost na živnost. úřad
Jinak to nevidím, už jsem tak zoufalej ,že jsem přemýšlel o tom, že tam pošlu bráchu s tím, že bude hrát zájem o nový SX-kko a já tam přiběhnu a vemu si ho. ale ještě nějakej ten zbiteczek mozgovej hmoty mi ostal a tak som to zavrhol.
BOJOVAT NEPŘESTANU matto

Na prodejně musí být vždycky někdo, kdo rozhoduje o rekalmaci. Pokud ti řeknou že teď zrovna není, zavolej na místní ČOI, měli by být ochotní přijet a miniálně dat pokutu.

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Joo, když jsi tam dnes byl tak jsis s sebou mohl vzít " kamaráda " vyhazovače ( to je jedno odkud ) ten by se ho možná lekl a hned by mluvil jinak... wink ale ted vážně. je to pěkně hnusný co ti lidi dokážou udělat to bych nepřežil kdyby se mi stalo něco takového... Neutral
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum