View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
martin baran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 5:31 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | martin baran wrote: |
Tak pánové teď jsem přijel z toho obchůdku s mobily. Jestli existuje sprtavedlnost tak nevím kde.
Tak jsem tam přišel, tam prodavačka nějakej prcek co jsem ho tam už dřív viděl jak prodává mobily (jestli má 16 tak je to hodně), a šéf nikde.
"No víte mi se šéfovi nemůžeme dovolat on je furt nedostupnej a my, my nejsme kompetentní k tomu rozhodnout co a jak ."
já byl tak vzteklej kvůlli tomu jsem nemohl jet v tom vedru k vodě a pak mě čeká tohle. Navíc, nevím jak teď , ale dřív musel být na prodejně vždy někdo kompetentní (fuj to je slovo) takovou věc vyřídit.
Alespoň mám teď číslo na majitele .
Došla mi trpělivost a pan majitel dostane poslední šanci Náhradu do útery do 12:00 nebo
1. Trestní oznámení
2. Stížnost k č. obch.inspekci
3. Stížnost na živnost. úřad
Jinak to nevidím, už jsem tak zoufalej ,že jsem přemýšlel o tom, že tam pošlu bráchu s tím, že bude hrát zájem o nový SX-kko a já tam přiběhnu a vemu si ho. ale ještě nějakej ten zbiteczek mozgovej hmoty mi ostal a tak som to zavrhol.
BOJOVAT NEPŘESTANU matto |
Na prodejně musí být vždycky někdo, kdo rozhoduje o rekalmaci. Pokud ti řeknou že teď zrovna není, zavolej na místní ČOI, měli by být ochotní přijet a miniálně dat pokutu. |
Víš , že je to ta tuti pravda?
Jestli jo tak tam jdu ráno znova majjí tam otevřeno.
DÍK _________________ SX1 -FW 15Cz -512 MB Pretec
CX65 -FW 50 |
|
Back to top |
|
 |
martin baran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Joo, když jsi tam dnes byl tak jsis s sebou mohl vzít " kamaráda " vyhazovače ( to je jedno odkud ) ten by se ho možná lekl a hned by mluvil jinak... ale ted vážně. je to pěkně hnusný co ti lidi dokážou udělat to bych nepřežil kdyby se mi stalo něco takového...  |
To jsem rád , že mi někdo rozumí .
A oprava koukal jsem do záručáku a měl sem ho iba měsíc a né dva.
Teď mám tak akorát nok*i 3410 na volání a vždycky když na ní šáhnu tak se mi udělá mdlo. Keine video, ogg, rádio, prostě nic jen sms a volání a navíc je to nok*a _________________ SX1 -FW 15Cz -512 MB Pretec
CX65 -FW 50 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
martin baran wrote: |
Víš , že je to ta tuti pravda?
Jestli jo tak tam jdu ráno znova majjí tam otevřeno.
DÍK |
Zákon o ochraně spotřebitele, § 19, odst. 2
Quote: | (2) V provozovně musí být po celou provozní dobu přítomen pracovník pověřený vyřizovat reklamace. |
viz http://www.spotrebitele.info/kartoteka/index.php?page=410 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
martin baran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 5:47 pm Post subject: |
|
|
Díky Bushi Právě na těchto stránkách jsem sehnal telefon na poradnu, ale k tomu zákonu jsem se nedostal.
Moc DÍK  _________________ SX1 -FW 15Cz -512 MB Pretec
CX65 -FW 50 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:04 pm Post subject: |
|
|
Joo a ještě něco co si myslim, jestli když jsi ho dával do reklamace tak jestli ti k němu dali nějaký papír s jejich razítkem a podpisem jako že jsi ho reklamoval, tak můžeš být v pohodě... Nebo se pletu??? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
martin baran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Joo a ještě něco co si myslim, jestli když jsi ho dával do reklamace tak jestli ti k němu dali nějaký papír s jejich razítkem a podpisem jako že jsi ho reklamoval, tak můžeš být v pohodě... Nebo se pletu??? |
Protokol o převzetí mobilního telefonu i s razítkem a podpisem. MáM
Jen nevím jak s tou reklamací já ho tam měl kvůli kodu přístroje tzn. mimo záruku i když v záruce a dokonce jsem ho kupoval u nich. _________________ SX1 -FW 15Cz -512 MB Pretec
CX65 -FW 50 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
Busch je na prava odbornik  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
Hele jsem Ustecak, nenech se od nich jebat, me to tam minule proslo jednoduse a vysolili prachy na ruku.
Stoupni si tam, zavolej 158 a nech si poslat straznika na zajisteni provozovny do prijezdu ČOJ, pak zavolej na ČOJku a nahlas jim tam poruseni zakona na ochranu spotřebitele a že tam s tebou čeka policista.
Vyčkejte přijezdu ČOJky pak už to pujde samo.
Minule dostali 5000kč blokovou pokutu a vysolili mi prachy na ruku.
Trva to max 3 hodky, jestli to chces zkratit tak zavolej na ČOJ předem a vyžadej si jejich kontrolora se kterym sepises stiznost a pudete tam rovnou spolu. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 7:32 pm Post subject: |
|
|
lol, tak to musi bejt hezky zas*anej servis. jeste ze si vsechny servisni zasahy zatim delam doma
kazdopadne na tev servis se musi tvdre...
mimochodem, za kolik si koupil SX1 ?? jestli si ho koupil za dost, tak tam zitra zajdi, a jeste na tom vydelas, a dostanes vic prachu, nez ted SXko stoji...
kamos jednou cekal na opraveni M55ky 4 tydny, a rekli mu tze bude trvet tyden, tak pak schvalne pokurvil teelfou jeste 3x do pul roku, a dali mu prachy na ruku... takovy servisy se musej tvrde trestat!  |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
A ako ho pokur*il?Inac nevadi ked mam doje*any kryt? _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | A ako ho pokur*il?Inac nevadi ked mam doje*any kryt? |
nahral schvalne Vklayem data na nespravny misto... |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
martin baran wrote: | Darth PZ wrote: | Joo a ještě něco co si myslim, jestli když jsi ho dával do reklamace tak jestli ti k němu dali nějaký papír s jejich razítkem a podpisem jako že jsi ho reklamoval, tak můžeš být v pohodě... Nebo se pletu??? |
Protokol o převzetí mobilního telefonu i s razítkem a podpisem. MáM
Jen nevím jak s tou reklamací já ho tam měl kvůli kodu přístroje tzn. mimo záruku i když v záruce a dokonce jsem ho kupoval u nich. | Asi jsem si to špatně pročet ale ty jsi si zablokoval SX1čku 3x špatně zadaným kódem přístroje ?  |
|
Back to top |
|
 |
martin baran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Ano, ano přesně tak kod přístroje.
Půjdu tam asi i zítra jenže je sobota tak ČOIka Má asi víkend takže jedině až v pondělí, ale můžu je na všechno opět upozornit.
Telefon stál 6400,- Kč takže si moc nepolepším spíš doufám jestli ho ještě seženu.
A miosi to seš dobrej machr bejt prodejce třesou se mi před tebou kolena .
Skusím to samý,ale až v pondělí když budu moct zavolat čoi-ku, nebo jim zítra vysvetlím co s nima jinak provedu a třeba dostanou rozum (asi blbost). _________________ SX1 -FW 15Cz -512 MB Pretec
CX65 -FW 50 |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 12:59 pm Post subject: |
|
|
martin baran wrote: | Ano, ano přesně tak kod přístroje.
Půjdu tam asi i zítra jenže je sobota tak ČOIka Má asi víkend takže jedině až v pondělí, ale můžu je na všechno opět upozornit.
Telefon stál 6400,- Kč takže si moc nepolepším spíš doufám jestli ho ještě seženu.
A miosi to seš dobrej machr bejt prodejce třesou se mi před tebou kolena .
Skusím to samý,ale až v pondělí když budu moct zavolat čoi-ku, nebo jim zítra vysvetlím co s nima jinak provedu a třeba dostanou rozum (asi blbost). |
Dedj určitě vědět, jak to dopadlo, protože tohle je konečně alespoň trošku zajímavé téma!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
Trochu OT: jak to je s tou zárukou a vracením peněz? Jestli sem to správně pochopil, tak když to dám 4x do servisu, tak mi pak vrátěj peníze? A kolik? Tolik za kolik sem to koupil nebo aktuální tržní hodnotu?. _________________
N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460 |
|
Back to top |
|
 |
|