clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Znovu oživenie vašej mŕtvej SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Znovu oživenie vašej mŕtvej SX1
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 3:36 pm    Předmět: Znovu oživenie vašej mŕtvej SX1 Odpovědět s citátem

Autor: Martin Kolka - Sirus

Ak vaša SX1 ostala mŕtva po nepodarenej aktualizácii firmwaru (kvôli chybe v počítači, alebo výpadku elektriky), nezúfajte je tu návod ako vášho miláčika oživiť!

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=329
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufam ze se mi to nestane ale dik za clanek je jednoduchy a srozumitelny!!
_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě to funguje, když nejde zapnout ani swup mód?
Škoda, že článek nevyšel o měsíc dřív Very Happy

_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

good navod ,thx.....
Návrat nahoru
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 713
Bydliště: Most

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fajn návod,jen by mne zajímalo jestli lze použít i USB kabel x55 předělanej na x65....


A posléze by se hodila i FF,ale tímto návodem to je také jednoduché...

_________________
C35i;ME45@S45i;CF62

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvalabohu este som tento navod nepotreboval, takze som ho ani netestoval, ale nevidim dovod toho preco by nefungoval kabel x65.
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sirus napsal:
Chvalabohu este som tento navod nepotreboval, takze som ho ani netestoval, ale nevidim dovod toho preco by nefungoval kabel x65.

Na symbian fóru psali (možná jinde) že je k tomu potřeba com kabel, tak nevim.

_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tazzmania
kolemjdoucí

Založen: 13. 01. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 12:15 pm    Předmět: Problém při upgrade FW14CZ Odpovědět s citátem

Mám jiný problém. po upgrade z 12 na 14FWCZ se mi stalo, že přestalo fungovat hlasové vytáčení. Kdzž je smažu a znova nahraji, funguje pouze to, které jsem nahrál jako první. Ostatní telefon nepřehraje ani jako playback, ani podle nich nevytočí. Proč. Dalo by se pomoci přeinstalováním fw 14? A lze normálně přeinstalovat tak, že pouze znova zadám instalaci ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, skus preinstalovat..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
slamont
kolemjdoucí

Založen: 30. 07. 2004
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak již někdo psal, škoda , že návod nevyšel před měsícem. Já ho vyskouším. Jak poznám servisní kabel? nějaký na x55 mám a není na něm žádné označení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
slamont
kolemjdoucí

Založen: 30. 07. 2004
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TAK HOŠI TEN NÁVOD FUNGUJE - ŠPICA . Akorát mám teď dva SX 1. Pokud by někdo chtěl tak ten nový prodám. Dancing Dancing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slamont napsal:
TAK HOŠI TEN NÁVOD FUNGUJE - ŠPICA . Akorát mám teď dva SX 1. Pokud by někdo chtěl tak ten nový prodám. Dancing Dancing

Podej si inzerát v inzerci wink

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hhenryk
začátečník
začátečník

Založen: 23. 12. 2004
Příspěvky: 70

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co když mám mobil tak vybitej že po nahrání udpate firmwaru podle návodu se mi sice flashne,ale jak se píše že po dokončení je mobil ve swup modu a z toho máme nahrát originální firmware tak do toho modu mi vůbec nenaběhne.Poraďte co s tím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pali
kolemjdoucí

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2005 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja sa tu snazim ozivit jednu mrtvu Sx1 , Egold som nahral klasickym X55 com kablom, ale do SWUP MODU joystick a power on mi nenabehne! a tym padom ani neprida ovladace ku USB Sx1 kablu, ako nato ?
xcelo by to 1 funkcny alebo ako naistalovat ovladace k USB kablu ?
ked po pripojeni sa nic nedeje ??
po nahrati cez Egold sw 15 mi uz cez SST nejde odblok cize ani zapis full flashe, nema niekto TP na SX1 ?
alebo musim dat dole CPU odstranit T9 pin a osadit nas5 ? to sa mi teraz nexce ...
v mojom SX1 je asi klaknuta eepromka.. mam taky pocit

Pali
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2005 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pali napsal:

......, nema niekto TP na SX1 ?
alebo musim dat dole CPU odstranit T9 pin a osadit nas5 ? to sa mi teraz nexce ...
v mojom SX1 je asi klaknuta eepromka.. mam taky pocit

Pali


Testpoint na SX1 najdeš u nás na hlavní stránce v sekci testpointy http://www.siemensmania.cz/testpointy.php

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group