clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ???

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ???

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Koler Antonín
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 13, 2005 9:39 am    Post subject: Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ??? Reply with quote

Z oficiálních stránek Siemens jsem stáhl update na verzi 25. Instalace proběhla v pohodě, mobil funguje, ale v mobilu je napsáno SW-Version 12. To je náký divný, ne? Ta aplikace se jmenovala "CX65250400[1][1].xbz_update" Stalo se to někomu??
Back to top
View user's profile Send private message
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 13, 2005 9:46 am    Post subject: Re: Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ?? Reply with quote

Koler Antonín wrote:
Z oficiálních stránek Siemens jsem stáhl update na verzi 25. Instalace proběhla v pohodě, mobil funguje, ale v mobilu je napsáno SW-Version 12. To je náký divný, ne? Ta aplikace se jmenovala "CX65250400[1][1].xbz_update" Stalo se to někomu??

No ja by som stiahol update na verziu 43 aj ten je oficialny !! Neviem preco si stiahol zrovna FW25 ?!

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat Aug 13, 2005 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Takisto FW50 je ofiko a ja som s nim celkom spokojny.
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 13, 2005 11:09 am    Post subject: Reply with quote

Lb01 wrote:
Takisto FW50 je ofiko a ja som s nim celkom spokojny.

No hej zabudol som ,, ja som prave myslel na 43 ale to je jedno ...

Back to top
Koler Antonín
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 14, 2005 8:07 pm    Post subject: Re: Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ?? Reply with quote

CX65-ka wrote:
Koler Antonín wrote:

No ja by som stiahol update na verziu 43 aj ten je oficialny !! Neviem preco si stiahol zrovna FW25 ?!

Rozhodl jsem se pro fw25, protože dle diskuzí tady je nejstabilnější a někteří se k ní opět z vyších verzí vrací. I když názory jsou různé.. No ale na vyšší fw můžu přejít kdykoli,ne? Předtím jsem mel fw9.
Back to top
toti
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 14, 2005 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

no nie som sice ziadny odbornik ale vrelo by som ti odporucil fw50..
kazdopadne tvoja otazka bola ina a s nou ti pomoct neviem, nikdy sa mi to nestalo...(ja som mal orig fw25 a presuna na 43 a potom na 50 bol podla mna citelny...)

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 14, 2005 9:10 pm    Post subject: Re: Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ?? Reply with quote

Koler Antonín wrote:
CX65-ka wrote:
Koler Antonín wrote:

Rozhodl jsem se pro fw25, protože dle diskuzí tady je nejstabilnější a někteří se k ní opět z vyších verzí vrací. I když názory jsou různé.. No ale na vyšší fw můžu přejít kdykoli,ne? Předtím jsem mel fw9.

COZE vracaju naspet ??? Ved FW 25 je prepadak v kazdom smere vykasli sa nato to radsej zahod mobil ako si tam nechat FW25 !!!! FW 50 je milionkrat stabilnejsi a kde si cital ze sa k nemu vsetci vracaju ?? Myslim ze tu niekedy sa take nieco pisalo ale to bolo priserne davno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takze si tam daj FW50 a nevymyslaj tu zbytocne .

Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sun Aug 14, 2005 10:31 pm    Post subject: Reply with quote

Pravdepodobne to cita vsade v suvislosti s downgradeom potrebnym na vygenerovanie kodov. Idea
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Mon Aug 15, 2005 6:51 am    Post subject: Re: Na cx65 jsem nahrál fw25 ale v mobilu se ukazuje fw12 ?? Reply with quote

Koler Antonín wrote:
CX65-ka wrote:
Koler Antonín wrote:

Nejstabilnější a nejlepší je FW50.Jsou v něm opraveny všechny bugy co měl FW25,navíc je zrychlena java a pro model CX65 je navíc i 3D java wink

Koler Antonín
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 15, 2005 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Lb01 wrote:
Pravdepodobne to cita vsade v suvislosti s downgradeom potrebnym na vygenerovanie kodov. Idea

Jasně "Lb01" na to kápl. Většina co se vrací na nižší fw se vrací kvůli vygenerování kódu. Jakých kódů? A k čemu je to třeba? Já to nevím. Vysvětlí mi to někdo jednoduše?
A ještě jedna otázka: mám zálohu (fullflash) svých fw9 a fw25 programem "x65flasher". Kdybych se k nim chtěl z fw50 vrátit zpět, jde to jednoduše pomocí tohoto programu (označit fullflash,zmáčknout RESTORE..), nebo je to nějak složitější? Jsem začátečník. Díky
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Aug 15, 2005 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ano, prechod tak jednoduche ako pises pokial mas zalohu z vlastneho telefonu.
Kody su potrebne na spojenie sa s roznymi programami. Napr. aj x65flasher, ale aj v_klay.
http://siemensmania.cz/content.php?id=333

Koler Antonín
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 15, 2005 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Lb01 wrote:
Ano, prechod tak jednoduche ako pises pokial mas zalohu z vlastneho telefonu.
Kody su potrebne na spojenie sa s roznymi programami. Napr. aj x65flasher, ale aj v_klay.
http://siemensmania.cz/content.php?id=333

Aha.. Takže pokud jsem správně pochopil, tak pokud nehodlám provádět žádné Patchování, tak žádné kódy nebudu potřebovat. A když budu mít fullflash Fw9,fw25,fw50 Z VLASTNÍHO MOBILU, tak je mužu teoreticky libovolně měnit "stisknutím tlačítka" v x65flasher. Je to tak? =o)
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Aug 15, 2005 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

Ano, presne tak.
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to: