clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Znovu oživenie vašej mŕtvej SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Znovu oživenie vašej mŕtvej SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
darnel
badatel
badatel

Založen: 29. 06. 2004
Příspěvky: 111

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle tohohle navodu + navodu na update FW jsem si upgradoval z FW14 na FW15. Do SWUP modu jsem se musel prepnout rucne (nejdriv jsem si myslel, ze po nahrani EGoldu x55 kabelem se to prepne samo od sebe)

Pokud tedy touhle metodou jde nahravat FW, pujde takhle i patchovat, ne?
Tudiz na co potrebuju DKA-540? Vysvetlete prosim :-) Dik.

Mam x55 (upraveny 2x 15k odpory Wink + orig. SX1 kabel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DCA 540 = originál kabel SX1, já ho používm na update firmware ale hlavně na přenos dat, zálohování a pod. do a z PC, to se servisním kabelem neuděláš.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
darnel
badatel
badatel

Založen: 29. 06. 2004
Příspěvky: 111

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, ted koukam, ze WinSwupovy FW15 je volne na my-siemens.
Myslel jsem si, ze update WinSwupem predpoklada servisni kabel a je mi divne, ze by ho davali uzivatelum do krabice.
Vim, ze u nizsich modelu (x45?) byl ofic.update od Siemensu uzivatelsky privetivy a sel provest prilozenym kabelem, kdezto neoficialni (WinSwup?) a ruzne patchovani se provadelo servisnim.

DCA 540 tedy neni servisni?

Dik za osvetleni a trpelivost Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darnel napsal:
DCA 540 tedy neni servisni?

Dik za osvetleni a trpelivost Smile


Přesně tak DCA540 není servisní je to čistě datový kabel, proto taky potřebuje pro SX1 na servisní funkce speciální ovladač, jiný než pro přenos dat. Ten se aktivuje ve chvíli kdy připojíš SX1 ve SWUP módu.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pax
kolemjdoucí

Založen: 29. 04. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 29, 2005 10:04 pm    Předmět: Funguje Odpovědět s citátem

Tento návod opravdu funguje, sice po 2 neúspěších už jsem to vzdával ale 3 pokus byl uspěšný Dancing . Jste nejlepší Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SHAKAL007
kolemjdoucí

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat. Hlásí mi to: Could not ping Mobile. Co s tím? Může mi někdo poradit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mira7
kolemjdoucí

Založen: 22. 10. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Funguje to s timto kabelem ma-8720p coz je datovy kabel siemensum
55x. Musi se ovsem vytvorit virtualni com, tady je adresa ovladace:

http://mobil.cpunews.cz/soft/USB DATA CABLE DRIVER.exe
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
infc
kolemjdoucí

Založen: 02. 12. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co když nemám servisní kabel pro x55 dá se to nějak obejít?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shortyxxxx
kolemjdoucí

Založen: 03. 07. 2006
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 03, 2006 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cus draci skousim rozjet mrtvou sx 1 ale nikdy sem to nedelal a podle tohoto navodu mi to nejak nejde,nechce mi to prijmmout to nastaveni an com1 a tu pozadovanou rychlost.jinak dik za odpoved Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2006 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MNe tento navod nepomohol. .( ALebo robim niekde xybu. Sad Kde najdem ten spominany ovladac ?
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

Založen: 12. 08. 2004
Příspěvky: 1152

7912.98 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi ten navod nefunguje,vse probehne v poradku,ale pri pokusu o prejiti do SwupModu,mi to hodi stejne jen cerny display...co s tim?
_________________
MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kudli3
kolemjdoucí

Založen: 27. 10. 2006
Příspěvky: 14
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám velký problém. Kdyz chci prehrat fw a zapnu Winswup a nastavim tam ty hodnoty na to obnoveni po tom nepodarenem flaschu fw tak se mi sekne celej kompl. Muzete mi poradit co stim? Vubec nevim co dal. A na mobilu mi porat sviti swup mód no po chvili to asi zzhnasne nebo co a kdyz zmacknu tlacitko vypnou tak se to rozviti no a nejde s tim nic delat. Nevite co stim? Nejhorsi na tom je ze mi zamrzne uplne celej KOMPL a musim ho natvrdo restartovat Crying or Very sad konkrétně to zamrzne kdyz zmacknu OK a nebo start d'oh!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kup si new pc. Smile
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kudli3
kolemjdoucí

Založen: 27. 10. 2006
Příspěvky: 14
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm no tak diky za radu Mad muze na to mit vliv treba USB dira??? Protoze mi to dela i kdyz strcim do PC i neco jinyho ale jen malo kdy... a jde ten telefon zapnout nak jinak nez jen ze udelam tu rucni obnovu nebo jak to mam nazvat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Kudli3
kolemjdoucí

Založen: 27. 10. 2006
Příspěvky: 14
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzete mi teda PLS nekdo pomoct? KDyz zapnu Winswup a nastavuju to podle navodu tak mi to napise: This speed not possible on this Comport a nejde tam dat jinej. No a kdyz tam dam ten treti jedinej co jde nebo co tak se mi sekne uplne celej kompl a nevim co stim jediny co muzu je natvrdo restartovat PC.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group