View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:24 am Post subject: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:29 am Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
jirkab wrote: | Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. |
ja myslim ze Nastaveni,nastaveni telefonu, syst.souboru, optimalizovat ti tuhle otazku vyresi..smaze co samo chce/uzna/ ) zatim se mi nic neztratilo _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:31 am Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
jirkab wrote: | Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. |
Smazat můžeš všechno, pouze přijdeš o nastavení v aplikacích, nebo třeba o skóre ve hrách. Jako kdyby jsi tu aplikaci spustil poprvé. Já to dělám tak, že u her které hraju často nebo aplikace u kterých mi o data jde, si ve složce vytvořím prázdnou složku s názvem aplikace ke které patří. _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 2:32 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
Petr_klic wrote: | jirkab wrote: | Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. |
Smazat můžeš všechno, pouze přijdeš o nastavení v aplikacích, nebo třeba o skóre ve hrách. Jako kdyby jsi tu aplikaci spustil poprvé. Já to dělám tak, že u her které hraju často nebo aplikace u kterých mi o data jde, si ve složce vytvořím prázdnou složku s názvem aplikace ke které patří. |
Můžeš mi to prosím upřesnit? O data mi jde, mám tam třeba spotřebu, záložky, slovník. Ale je tam fůra souborů, které mě vyloženě provokují. Optimalizací jsem se jich nezbavil, přestože jsem různé přebytečné aplikace a hry z telefonu vymazal. Jak poznám, která data patří ke které aplikaci a budou se nadále ukládat, když adresář přejmenuji? Vůbec si myslím, že by bylo dobré kdyby někdo kdo ví co je v té které systémové složce uloženo, aby to zveřejnil. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 2:37 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
jirkab wrote: | Vůbec si myslím, že by bylo dobré kdyby někdo kdo ví co je v té které systémové složce uloženo, aby to zveřejnil. |
Ale jesli myslíš ty složky s těma číslama, tak mam pocit, že ty čísla jsou náhodný a u každýho telefonu jsou jiný  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 2:39 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
jenda.69 wrote: | jirkab wrote: | Vůbec si myslím, že by bylo dobré kdyby někdo kdo ví co je v té které systémové složce uloženo, aby to zveřejnil. |
Ale jesli myslíš ty složky s těma číslama, tak mam pocit, že ty čísla jsou náhodný a u každýho telefonu jsou jiný  |
například ta složka do které se ukládá slovní zásoba slovníku je stejná minimálně pro x65, to je jistý. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 2:41 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
jirkab wrote: | například ta složka do které se ukládá slovní zásoba slovníku je stejná minimálně pro x65, to je jistý. |
No dobře.. Já se v tom zatim za ten rok, co telefon mam, nehrabal. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 2:48 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
jirkab wrote: | Petr_klic wrote: | jirkab wrote: | Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. |
Smazat můžeš všechno, pouze přijdeš o nastavení v aplikacích, nebo třeba o skóre ve hrách. Jako kdyby jsi tu aplikaci spustil poprvé. Já to dělám tak, že u her které hraju často nebo aplikace u kterých mi o data jde, si ve složce vytvořím prázdnou složku s názvem aplikace ke které patří. |
Můžeš mi to prosím upřesnit? O data mi jde, mám tam třeba spotřebu, záložky, slovník. Ale je tam fůra souborů, které mě vyloženě provokují. Optimalizací jsem se jich nezbavil, přestože jsem různé přebytečné aplikace a hry z telefonu vymazal. Jak poznám, která data patří ke které aplikaci a budou se nadále ukládat, když adresář přejmenuji? Vůbec si myslím, že by bylo dobré kdyby někdo kdo ví co je v té které systémové složce uloženo, aby to zveřejnil. |
špatně jsi mě pochopil,ten adresář, myslím tím ten číselnej smazat nesmíš!!! Ani přejmenovat. Uvnitř toho adresáře si udělám prázdnou složku s názvem té aplikace. A jak na to přijít?? Já to dělal na prázdným telefonu, spustil jsem si aplikaci a ta číselná složka se vytvořila. Tak jsem zjistil, která je která. A jestli jsou čísla shodná na jiných telefonech můžem lehce zjistit. Já tam mám třeba Svátky - 28272, Jimm - 42605, MicroReader - 46479, Opera - 54691. Schválně dej vědět, jestli máš stejný aplikace, a stejný čísla. _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Back to top |
|
 |
jasan pisatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 216 Location: Hrachov Phone: ME75, S75 360090.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:12 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
Petr_klic wrote: | jirkab wrote: | Petr_klic wrote: | jirkab wrote: | Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. |
Můžeš mi to prosím upřesnit? O data mi jde, mám tam třeba spotřebu, záložky, slovník. Ale je tam fůra souborů, které mě vyloženě provokují. Optimalizací jsem se jich nezbavil, přestože jsem různé přebytečné aplikace a hry z telefonu vymazal. Jak poznám, která data patří ke které aplikaci a budou se nadále ukládat, když adresář přejmenuji? Vůbec si myslím, že by bylo dobré kdyby někdo kdo ví co je v té které systémové složce uloženo, aby to zveřejnil. |
špatně jsi mě pochopil,ten adresář, myslím tím ten číselnej smazat nesmíš!!! Ani přejmenovat. Uvnitř toho adresáře si udělám prázdnou složku s názvem té aplikace. A jak na to přijít?? Já to dělal na prázdným telefonu, spustil jsem si aplikaci a ta číselná složka se vytvořila. Tak jsem zjistil, která je která. A jestli jsou čísla shodná na jiných telefonech můžem lehce zjistit. Já tam mám třeba Svátky - 28272, Jimm - 42605, MicroReader - 46479, Opera - 54691. Schválně dej vědět, jestli máš stejný aplikace, a stejný čísla. |
Já používám stejnou metodu s těma prázdnýma složkama. Jen to zjišťuju jinak. Stačí tu hru či aplikaci zapnout, nechat ji chvíli zaplou a pak vypnout. Potom projdeš soubory ve složkách. Jeden ze souborů nese čas a datum posledního vypnutí. No a ta složka ve které je patří posledně spuštěné aplikaci. Pokud jde o první spuštění aplikace poznáš ji i podle času a datumu vytvoření složky. Jinak si nemyslím, že by to bylo náhodně generováno. Já jsem kámošovi poslal hru a potom i tu číselnou složku k ní. A při prvním spuštění si ji okamžitě načetl a byli tam moje sejvy a nastavení. I já mám Svátky 28272, Jimm 42605, Opera 24691. Mimoto třeba MME 98, Playman Summer Games2 7291, Oskarek 3560. _________________ Má životní cesta Siemens C10 -> S10 -> 2x C35i -> MT50 -> M65 fw50 -> A55 (upraven na C55) -> 2x C65 (upraveny na SL65) oba fw50 -> ME75 fw22 a S75 fw47+elfy |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
Ja teď jsem pochopil. Asi ta čísla nejsou náhodná.
Namátkou vybírám co jsem zjistil:
Jakákoliv aplikace - 64988
Alkohol - 33478
Slovník - 55411
Čas - 6591
Matematika - 53560
Matikář - 28210 a 5124
Údaje - 19089
Známky - 6013
Opera - 54691 _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:25 pm Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
Keď chceš vymazať nejakú aplikáciu, tak nie cez systém súborov, ale choď do Media Album (My Stuff), tam nájdi tú aplikáciu, pravé kontextové a Vymazať. Tým sa vymaže nielen aplikácia, ale aj súbory, ktoré v \Data\System\Java táto aplikácia vytvorila.
Tak ti tam nezostanú súbory z vymazaných aplikácií a potom ani netreba nič premazávať. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
jasan pisatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 216 Location: Hrachov Phone: ME75, S75 360090.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 8:28 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Ja teď jsem pochopil. Asi ta čísla nejsou náhodná.
Namátkou vybírám co jsem zjistil:
Jakákoliv aplikace - 64988
Alkohol - 33478
Slovník - 55411
Čas - 6591
Matematika - 53560
Matikář - 28210 a 5124
Údaje - 19089
Známky - 6013
Opera - 54691 |
Přesně tak, ale podle jakého klíče to vytváří, když je všude stejně, mě nenapadá. _________________ Má životní cesta Siemens C10 -> S10 -> 2x C35i -> MT50 -> M65 fw50 -> A55 (upraven na C55) -> 2x C65 (upraveny na SL65) oba fw50 -> ME75 fw22 a S75 fw47+elfy |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 10:13 am Post subject: Re: mazaní ve složce java - zrychlení |
|
|
MilanLaslop wrote: | jirkab wrote: | Někdo zde psal, že je třeba po čase promazávat složku Mobile\Data\System\Java z důvodu jejího postupného zaplňování a tím zpomalování Javy. Jaké s tím máte zkušenosti, jak poznat co smazat můžu a co je třeba ve složce ponechat? Mohl by mi někdo napsat lehký návod? Předem díky. |
Keď chceš vymazať nejakú aplikáciu, tak nie cez systém súborov, ale choď do Media Album (My Stuff), tam nájdi tú aplikáciu, pravé kontextové a Vymazať. Tým sa vymaže nielen aplikácia, ale aj súbory, ktoré v \Data\System\Java táto aplikácia vytvorila.
Tak ti tam nezostanú súbory z vymazaných aplikácií a potom ani netreba nič premazávať. |
Podle me se smazou vsechny soubory jenom kdyz to mazes z menu Surf&zábava/Aplikace (prip. Hry). Neco jako kdyz mazes tema. To se smaze taky se vsema souborama, jenom kdyz to mazes z nastaveni/temata. Opravte me jestli se pletu  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
Je to presne tak ako píšeš, ale funguje to aj cez to menu, ktoré som napísal ja. Menu surf/zábava na CX65 od Orange ani nie je, preto som spomenul radšej Media Album/My Stuff, to by malo byť na každom.  _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | Je to presne tak ako píšeš, ale funguje to aj cez to menu, ktoré som napísal ja. Menu surf/zábava na CX65 od Orange ani nie je, preto som spomenul radšej Media Album/My Stuff, to by malo byť na každom.  |
Tak to se omlouvam  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|