View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:07 pm Post subject: |
|
|
yetty wrote: | Diky, uz sem to rozchodil... myslim, ze ty dve minuty videa mi pokryjou prevaznou cast toho, co chci prevezt do mobilu. Kupovat se mi to nechce...a co je to vlastne crack  |
No, sorry, že jsem se ti snažil poradit!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
yetty badatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 125 Location: Tož ve štatlu, né....
261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | yetty wrote: | Diky, uz sem to rozchodil... myslim, ze ty dve minuty videa mi pokryjou prevaznou cast toho, co chci prevezt do mobilu. Kupovat se mi to nechce...a co je to vlastne crack  |
No, sorry, že jsem se ti snažil poradit!  |
Ja sem tvou pomoc snad nejak nedocenil?...vzdyt sem podekoval....ja nevim na co ste tady na Siemensmanii zvykli... Muzes mi poslat cislo uctu... Tuhle reakci teda nechapu _________________ www.javaworld.cz
CX65 -> CX75 + 256 MB RS-MMC Pretec + Headset HHS-700 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
yetty wrote: | Ja sem tvou pomoc snad nejak nedocenil?...vzdyt sem podekoval....ja nevim na co ste tady na Siemensmanii zvykli... Muzes mi poslat cislo uctu... Tuhle reakci teda nechapu |
Já se omlouvám, ale myslel jsem, že tohle myslíš jako ironii:
yetty wrote: | Diky, uz sem to rozchodil... myslim, ze ty dve minuty videa mi pokryjou prevaznou cast toho, co chci prevezt do mobilu. |
Ale jak se říká - jeden myslel... že?
Sorry  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
yetty badatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 125 Location: Tož ve štatlu, né....
261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:21 am Post subject: |
|
|
Hej nic ve zlym... Vsechno v pohode. Jeste jednou dekuju za navod  _________________ www.javaworld.cz
CX65 -> CX75 + 256 MB RS-MMC Pretec + Headset HHS-700 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|