View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kchodl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | kchodl wrote: | mno jak to tak pozoruju bude fakt jednoduší, dyž si udělám wavy... |
jojo je, s tim ogg sou jen problémy, jak už sem sem psal jako anonym(zapomněl sem se přihlásit) stačí prostě tohle: ,,Já si mp3 převedu jednoduchým prográmkem ,,GoldWawe" na waw, který má pak okolo 2 mb a vyzvání vždy jak má, je to v perfektní kvalitě. Vřele doporučuji.
Nastavení: Soubor-převod formátů-přidat soubory-potom nastavíte typ souboru na wawe-v atributy nastavíte 8 bit.mono nepodepsaný-tok na 44100 hz a toť vše."
Absoluto éňo ňůňo  |
proč davaš jenom 8bitů ? to už musí být poznat na kvalitě, co...i když na raní probuzení to asi stačí  |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
moc nie pretoze ten reprak too tak nezahra..rozdiel moc nezbadas:) |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
kchodl wrote: | KŘOVÁK wrote: | kchodl wrote: | mno jak to tak pozoruju bude fakt jednoduší, dyž si udělám wavy... |
jojo je, s tim ogg sou jen problémy, jak už sem sem psal jako anonym(zapomněl sem se přihlásit) stačí prostě tohle: ,,Já si mp3 převedu jednoduchým prográmkem ,,GoldWawe" na waw, který má pak okolo 2 mb a vyzvání vždy jak má, je to v perfektní kvalitě. Vřele doporučuji.
Nastavení: Soubor-převod formátů-přidat soubory-potom nastavíte typ souboru na wawe-v atributy nastavíte 8 bit.mono nepodepsaný-tok na 44100 hz a toť vše."
Absoluto éňo ňůňo  |
proč davaš jenom 8bitů ? to už musí být poznat na kvalitě, co...i když na raní probuzení to asi stačí  |
Cha, poznat to teda není ani náhodou, vyzkoušej si to klidně, ten prográmek ti pošlu na mail, jestli budeš chtít... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
XIII začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:47 pm Post subject: |
|
|
Tn prográmek sem si stáhnul, ale mohl bys mi dát prosím podrobnej návod, jak to konvertnout? Je tam toho moc...  _________________ Metal forever |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:08 pm Post subject: |
|
|
XIII wrote: | Tn prográmek sem si stáhnul, ale mohl bys mi dát prosím podrobnej návod, jak to konvertnout? Je tam toho moc...  |
Hehe....máš to na SZ a kdyby něco tak zas napiš... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
Hmm.. ME to taky vubec nefunguje, jak by melo
zKousel jsem QuadRings Beta 5 a 6 a vyzvani to.. (jako vybrace), pak se objevi nahore, jakoby to prehravalo ogg a zvuk zadny NAstavil jsem si ten ogg jako default.. a zkousel jsem zvoneni ze SF twisted nerve.ogg (zname z Kill Billa) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 9:50 pm Post subject: |
|
|
Hmm..takze jsem si to cely precetl a asi jeden z mala lidi, kterym to slo je Vytriol, az na to, ze zacatku furt pise, jak je to super.. .pak to par lidem nejde.. a ticho No mne to taky nejde.. uz to zkousim treti den a spis jsem si zk**** telefon. Proste mi to za boha nechce vyzvanet  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:27 am Post subject: |
|
|
ten programek je nahovno....nefunguje nikomu ...jen vytriolovi...,ale pochybuju moc tomu neverim ..osobni nazor...ikdyz sem uz videl ruzne veci na SX1....takze nejlepsi reseni je jak uz sem nejednou psal ...sehnat si program treba goldwave..podle me nejlepsi.A pomoci neho prevadet treba MP3 do wavu ...a to pak nepoznate jestli je to MP3 nebo wav ...jen ta velikost je horsi ,ale kdyz ma clovek 512MB MMC tak je to podle me sumak... _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
rostaklof kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
posli mi to taky prosim prosim [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 7:56 pm Post subject: |
|
|
jen koukam ze verze 1.0 ma moznost nastaveni jen defaultniho vyzvaneni oproti verzi 1.1 tam se muze nastavovat vyzvaneni kazdymu v seznamu a ma vestavenej prehravac
taky vam to obcas hlasi Apl.Uzavrena??? _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 6:31 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Lidi na tenhle typ vyzvánění se vykašlete. Já si mp3 převedu jednoduchým prográmkem ,,GoldWawe" na waw, který má pak okolo 2 mb a vyzvání vždy jak má, je to v perfektní kvalitě a je v češtině!!!. Vřele doporučuji.
Nastavení: Soubor-převod formátů-přidat soubory-potom nastavíte typ souboru na wawe-v atributy nastavíte 8 bit.mono nepodepsaný-tok na 44100 hz a toť vše. | No ja som si spravil 44100 hz a mobil mi neda na vyber aby som si to dal ako zvonenie. AKo si to spravil ty ze ti to ide ?  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|