View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 9:51 am Post subject: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
chtel sem aplikovat sys.patch 354 graf.ukazatel teploty...
ale pise mi to varovnou hlasku ale kdyz se v hex podivam na tu adresu,tam je tam je FF...teda nic. proc vklay drzkuje?muzu to odklepnout???
dendron.webpark.cz/hex.gif
dendron.webpark.cz/problem.gif
dik _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 10:45 am Post subject: Re: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
zdatan wrote: | chtel sem aplikovat sys.patch 354 graf.ukazatel teploty...
ale pise mi to varovnou hlasku ale kdyz se v hex podivam na tu adresu,tam je tam je FF...teda nic. proc vklay drzkuje?muzu to odklepnout???
dik |
No takže na místě kam chceš aplikovat patch již něco máš, pravděpodobně jiný grafický patch, takže aplikací tohoto patche si narušíš funkčnost jiného.
Bylo by lepší si tento patch upravit pro svůj fullflash, viz. návod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=535 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 10:46 am Post subject: Re: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
Krokodýl wrote: | zdatan wrote: | chtel sem aplikovat sys.patch 354 graf.ukazatel teploty...
dik |
No takže na místě kam chceš aplikovat patch již něco máš, pravděpodobně jiný grafický patch, takže aplikací tohoto patche si narušíš funkčnost jiného.
Bylo by lepší si tento patch upravit pro svůj fullflash, viz. návod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=535 |
pokusim se,ale ty obrazky,ty sou delany z puvodniho FF! tzn. bez jedinyho patche...to je mi prave divny:( navic tenhle patch neni graficky..s tim bych uz si poradil,ale tohle sem nasel v Systemovych patchich... _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 11:55 am Post subject: Re: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
zdatan wrote: |
pokusim se,ale ty obrazky,ty sou delany z puvodniho FF! tzn. bez jedinyho patche...to je mi prave divny:( navic tenhle patch neni graficky..s tim bych uz si poradil,ale tohle sem nasel v Systemovych patchich... |
Toho už tady bylo hodně ... a dospěli jsme k názoru že každý telefon je originál, prostě FF není pravděpodobně vždy stejná, i když je nepatchovaná a neupravovaná, např. mě jeden patch (a to jsem ho tam zkoušel dát i jen samotnej) mi vypínal telefon a ostatním fungoval... Takže takhle  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 12:03 pm Post subject: Re: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
Mark Pawl wrote: | zdatan wrote: |
pokusim se,ale ty obrazky,ty sou delany z puvodniho FF! tzn. bez jedinyho patche...to je mi prave divny:( navic tenhle patch neni graficky..s tim bych uz si poradil,ale tohle sem nasel v Systemovych patchich... |
Toho už tady bylo hodně ... a dospěli jsme k názoru že každý telefon je originál, prostě FF není pravděpodobně vždy stejná, i když je nepatchovaná a neupravovaná, např. mě jeden patch (a to jsem ho tam zkoušel dát i jen samotnej) mi vypínal telefon a ostatním fungoval... Takže takhle  |
tak to je v pr****. a neda se upravit systemovy patch aby to zapisoval na volny misto???v tomhle pripade tam jde opr.o jedno misto...misto aby tam bylo '00' je v hex.edit.videt 'FF'...
165A830: 00 00 _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 12:11 pm Post subject: Re: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
zdatan wrote: | Mark Pawl wrote: | zdatan wrote: |
Toho už tady bylo hodně ... a dospěli jsme k názoru že každý telefon je originál, prostě FF není pravděpodobně vždy stejná, i když je nepatchovaná a neupravovaná, např. mě jeden patch (a to jsem ho tam zkoušel dát i jen samotnej) mi vypínal telefon a ostatním fungoval... Takže takhle  |
tak to je v pr****. a neda se upravit systemovy patch aby to zapisoval na volny misto???v tomhle pripade tam jde opr.o jedno misto...misto aby tam bylo '00' je v hex.edit.videt 'FF'...
165A830: 00 00 |
Hele kašli na to, udělej to jak napsal Krokodýlos ... Já se toho taky bál, jednou jsem to zkusil a je to fakt totálně primitivní a nemusíš řešit nic okolo _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 12:14 pm Post subject: Re: kdy muzu ignorovat varovnou V-klay hlasku??? |
|
|
Mark Pawl wrote: | zdatan wrote: | Mark Pawl wrote: | zdatan wrote: |
165A830: 00 00 |
Hele kašli na to, udělej to jak napsal Krokodýlos ... Já se toho taky bál, jednou jsem to zkusil a je to fakt totálně primitivní a nemusíš řešit nic okolo |
ale ten clanek je JEN pro Graficky patche! tenhle neni graficky.pridava dalsi ikonku..i tady na Sm je v Systemovych patchich. takze SPC3 s nim tezko. se SPC uz sem kamarad,to je v poho;) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|