clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - kuriozna story

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

kuriozna story

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gabos
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 4:03 pm    Post subject: kuriozna story Reply with quote

No,
zacalo sa to tym, ze sa mi podarilo urobit skusky na bilingvalne gymko v Kosiciach. Na motivaciu mi nasi slubili, ze mi kupia mobil, aky budem chciet. No, samozrejme som chcel K750i zozaciatku. Al e vramci setrenia som chcel nieco lacnejsie. A tak som objavil Siemens SX1. Po case som po nom zacal tuzit, o k750i som uz nechcel ani pocut. Tak som si zohnal jednu opotrebovanu SX1. Moj otec mi ju kupil nekde na zapade SR cestou na sluzobnu cestu. Predavajuci ho upozornil ze sa moze spravat cudne lebo stala dlho v bazari. Otec mi ju doniesol domov. Ja som bol akurat v tabore.Volal mi z nej, ze sa neda nabit. Ked som prisiel domov, zistil som, ze ma presne ten isty problem s nabijanim ako opisuju niektory vo fore. Skusil som vsetky odporucane riesenia, no ziadne nepomohlo. A tak som ju dal do bazaru. Zaplatil som 100 SK za diagnostiku a to som sa len dozvedel ze to MOZE byt v zakladnej doske ale ani nemusi...Oprava mala stat 6000 SK (ako za zakladnu dosku) Tak som si ju zobral na intrak. Este sa furt vypinala kedy chcela, nedalo sa poriadne telefonovat lebo sa vypla pocas 15 sec. hovoru, nemohol som s nou prosto nic, nedala sa ani dobzt. POkial dobo rodicovske v jedalni, ja som stal s kamosmi pred jedalnou a kecali sme. Jeden z nich chcel vidiet SX 1. Tak som mu ju dal. Neupozornil som ho na to, ze snurka nie je prave najpevnejsia. A stalo sa to, za co mu doteraz vdacim. Spadla mu (SX1, preto zensky rod) z 1.60 m vysky, ked si ju obzeral. No haluz. Pametovka vyletela. Vlozil som ju spet a zivot isiel dalej. Akurat ked som ju dal nabit (predtim sa nabila aspon na poslanie sms), tak sa mi nabila do plna. Stalo sa mi to aj predtim, ale ked som niekomu zavolal, ta sa vypla a pri opetovnom zapnuti hlasila prazdnu bateriu. Teraz ale sla dalej, Pocuval som MP3, hral som sa, ale vsetko len kratucko aby sa nevypla. POtom, na druhy den, ked sla, ta som ju zobral do skoly. Fungovala perfektne !!! A teraz, 5 dni od padu funguje super, Bateria sa sice vybije za 1.5 ale pernamentne pocuvam MP3 ci radio alebo volam ci sa hrajem... No, ked sa niekedy davno pokazila telka tak ludia po nej trieskali a bili do nej. To iste asi stacilo urobit s mojou SX1-tkou.........

ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Moc pekny pribeh Very Happy Applause Jeste ze skoncil Happy Endem.. uz jsem se bal, ze jsi SXko zahodil a kopil si toho SE nebo nejakou hnusnou Nokii Twisted Evil
To s tim nabijenim je zvlastni, kdyz jsem si ho jako nove koupil, tak sem na nej hodinu cumel a nechtelo se zapnout.. sem si uz rikal, ze se asi neco posralo.. a nastesti po nekolika hodinach lehce zablikala a objevilo se jeji oko Laughing A zatim sem dikybohu zadne vetsi problemy nemel -jen se softem Pray

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
gabos
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 8:26 pm    Post subject: NOKIU ???? Reply with quote

Hroznu NOKIU ?
Nokia neni hrozna.... Taky vyraz ktory by vyjadril jej otrasnost neexistuje.............. Nokie su take shity, nedokazem pochopit ze si ich dakto kupi, sa porovnaj NOKIA 6101 9000 sk a siemens CX75 tiez priblizne 9000 sk a porovnaj si funkcie......... potom pomer cena - vykon, kto vyhral ? odpoved jasna....

ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 9:08 pm    Post subject: Re: NOKIU ???? Reply with quote

gabos wrote:
Hroznu NOKIU ?
Nokia neni hrozna.... Taky vyraz ktory by vyjadril jej otrasnost neexistuje.............. Nokie su take shity, nedokazem pochopit ze si ich dakto kupi, sa porovnaj NOKIA 6101 9000 sk a siemens CX75 tiez priblizne 9000 sk a porovnaj si funkcie......... potom pomer cena - vykon, kto vyhral ? odpoved jasna....

TY vole, ja to cetl a na druhem radku sem se uplne zasekl :o HH, ten zacatek me fakt dostal Laughing Presne tak, uplne souhlasim.
Nektere N#^#&* by sice srovnani snesly, ale cenove urcite ne Hand Dancing

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 13, 2005 6:59 am    Post subject: Reply with quote

Ze se nestydite tady psat o tech strojich jejichz jmeno se nasmi vyslovit Smile
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to: