View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 3:49 pm Post subject: handsfree |
|
|
nějak mi odešly sluchátka,nejdřív z nich se začlo ozývat škrčení a pak už se přestaly hlásit komplet.datový kabel se nechce taky připojit když mám telefon zaply,když ovšem telefon vypnu, kebal zapojím telefon zapnu tak kabel v phodě funguje a data přenáší.když telefon vypnu, zapojim sluchátka a zapnu tak mi to na diplayi ukáže ikonku, že je připojený datový kabel.nevíte někdo co to může být? |
|
Back to top |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
a teĎka mí to když zapojím sluchadla píše zas, že příslušenství není podporováno. |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:42 am Post subject: |
|
|
pozri kontakty na telefone..skus master reset a flash ak to nepomoze jeposkodeny telefon a nerozpoznava prrislusestvo |
|
Back to top |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
díky.master reset jsem zkoušel.a už jsem to handsfree částečně rozchodil.když telefon normálně běží tak to handsfree nerozezná,ale když telefon restartnu,a hands free připojím v momentě kdy zadávám pin tak ho to v pohodě načte a pak funguje.řekl bych, že chyba asi bude ve firmware. |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 1:56 pm Post subject: |
|
|
Walcha wrote: | díky.master reset jsem zkoušel.a už jsem to handsfree částečně rozchodil.když telefon normálně běží tak to handsfree nerozezná,ale když telefon restartnu,a hands free připojím v momentě kdy zadávám pin tak ho to v pohodě načte a pak funguje.řekl bych, že chyba asi bude ve firmware. |
hmm.....zkus si teda přeinst.FW
Máš doufám 15? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | Walcha wrote: | díky.master reset jsem zkoušel.a už jsem to handsfree částečně rozchodil.když telefon normálně běží tak to handsfree nerozezná,ale když telefon restartnu,a hands free připojím v momentě kdy zadávám pin tak ho to v pohodě načte a pak funguje.řekl bych, že chyba asi bude ve firmware. |
hmm.....zkus si teda přeinst.FW
Máš doufám 15? |
dík.jo mám,zkusím to. |
|
Back to top |
|
 |
|