View previous topic :: View next topic |
Máš Siemens CX70 s firmwarem 56? |
ANO |
|
14% |
[ 1 ] |
NE |
|
85% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 7 |
|
Author |
Message |
lapis badatel

291.18 SMM
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 12:13 pm Post subject: Shanim firmware z CX70 FW56 |
|
|
Shanim zalohu firmware z x65flasheru (jen "firmware", ne fullflash, takze se nemusite bat o soukroma data v SMS nebo na disku) telefonu CX70 s firmwarem 56, pokud mozno bez patchu. Mam FW50 a update ve winswup/updatetool se sekne na 33%, timhle by se to dalo obejit...
Zkousel jsem se uz ptat v sekci firmware ale nikdo se dobrovolne neprihlasil, tak to zkusim tady, urcite tady nekdo s FW56 je, tak se prihlaste :-) |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
Napis mi na Skype poslu ti to pres nej. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
lapis badatel

291.18 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Napis mi na Skype poslu ti to pres nej. |
Tak firmware od tebe funguje, ale mas tam nahranou tak polovinu patchu co tu pro FW56 je... Kdyby mel nekdo firmware bez patchu, muze mi ho zaslat  |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:53 pm Post subject: |
|
|
Použi patch na odstránenie patchov alebo skús teraz prehrať FW. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
lapis badatel

291.18 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Palio wrote: | Použi patch na odstránenie patchov alebo skús teraz prehrať FW. |
Nic z toho mi nepomuze. Prehrat FW stale nejde (zasek 33%) a patch na odstraneni patchu neexistuje - jen tohle:
Smazání všech starých dat z firmwaru
Pach smaže všechny staré data z firmwaru telefonu, které nebyli smazány přehráním firmwaru. Jedná se hlavně o smazáni dat z patchů, které nahrávají data mimo sektor paměti telefonu, který je přepisován firmwarem. Je určen pro všechny modely x65 a jejich firmwary.
Coz nejspis patche neodstrani, jen to vymaze kus normalne prazdne pamet mimo firmware kam si nektere patche muzou neco ukladat... |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 6:06 pm Post subject: |
|
|
lapis wrote: | Palio wrote: | Použi patch na odstránenie patchov alebo skús teraz prehrať FW. |
Nic z toho mi nepomuze. Prehrat FW stale nejde (zasek 33%) a patch na odstraneni patchu neexistuje - jen tohle:
Smazání všech starých dat z firmwaru
Pach smaže všechny staré data z firmwaru telefonu, které nebyli smazány přehráním firmwaru. Jedná se hlavně o smazáni dat z patchů, které nahrávají data mimo sektor paměti telefonu, který je přepisován firmwarem. Je určen pro všechny modely x65 a jejich firmwary.
Coz nejspis patche neodstrani, jen to vymaze kus normalne prazdne pamet mimo firmware kam si nektere patche muzou neco ukladat... |
Ten som myslel, ale v definicii som sa trocha sekol.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|