View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:45 pm Post subject: PC mi nepošle SMS do SX |
|
|
Zdravím po dlouhé době všechny.Psal jsem nedávno o problemu s SX.A v tom smyslu,že po zapnutí chce udatovat pomocí USB.Po Vašich radách jsem došel do cíle a to bez návštěvy servisu.Rozebral jsem ho,vyčistil všechna zákoutíčka lihem pro elektroniku,smontoval zpět a ještě pozlobíval.Přistoupil jsem na FORMAT a hotovo,zatím chodí.Ani fotoaparát se již sám nespouští.
Ale,mám nyní jiný problém.
Pokud chci editovat SMS v compu a poté ji nakopírovat pomocí kabelu do SXa štěká to na mne : Parametr není správný!
Proč prosím?
Díky za radu a případné lichotky,že už to tu bylo.Došel jsem k 5 listu a nic jsem neobjevil.  |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 8:20 pm Post subject: Re: PC mi nepošle SMS do SX |
|
|
Michael wrote: | Zdravím po dlouhé době všechny.Psal jsem nedávno o problemu s SX.A v tom smyslu,že po zapnutí chce udatovat pomocí USB.Po Vašich radách jsem došel do cíle a to bez návštěvy servisu.Rozebral jsem ho,vyčistil všechna zákoutíčka lihem pro elektroniku,smontoval zpět a ještě pozlobíval.Přistoupil jsem na FORMAT a hotovo,zatím chodí.Ani fotoaparát se již sám nespouští.
Ale,mám nyní jiný problém.
Pokud chci editovat SMS v compu a poté ji nakopírovat pomocí kabelu do SXa štěká to na mne : Parametr není správný!
Proč prosím?
Díky za radu a případné lichotky,že už to tu bylo.Došel jsem k 5 listu a nic jsem neobjevil.  |
Tohle mě psalo taky když byla zpráva moc dlouhá nebo obsahovala háčky a čárky ! _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|