View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Crush kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:16 pm Post subject: CX70 - update 33 procent a dal nejede |
|
|
Prosim Vás, stáhl jsem SW z techto stránek na update Siemensu CX70 a to oficialni verzi od Siemensu FW56CZ, spustil, rozjelo se to, vse OK, dokud se to nedostalo na 33 procent... Tam se to zastavilo, program bezi bez problemu dal (neni v modu "neodpovida) ale zaroven stoji na 33 procentech... Bojim se mobil odpojit, abych neco nezkonil.. Nabidl jsem se k prehrani FW, delal jsem to pomoci Siemens instalatoru mockrat, nikdy nebyl zadny problem, ale ted s cizim telefonem se to sekne na 33 procentech... Poradte prosim co mam delat.. Dekuji. |
|
Back to top |
|
 |
polmaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:20 pm Post subject: Re: CX70 - update 33 procent a dal nejede |
|
|
Crush wrote: | Prosim Vás, stáhl jsem SW z techto stránek na update Siemensu CX70 a to oficialni verzi od Siemensu FW56CZ, spustil, rozjelo se to, vse OK, dokud se to nedostalo na 33 procent... Tam se to zastavilo, program bezi bez problemu dal (neni v modu "neodpovida) ale zaroven stoji na 33 procentech... Bojim se mobil odpojit, abych neco nezkonil.. Nabidl jsem se k prehrani FW, delal jsem to pomoci Siemens instalatoru mockrat, nikdy nebyl zadny problem, ale ted s cizim telefonem se to sekne na 33 procentech... Poradte prosim co mam delat.. Dekuji. |
Tak tohle už je moc...zkusil si třebas hledat?JE to řešný čtyřikrát odspoda až nahoru!
http://forum.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=13770 _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
Crush kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:27 pm Post subject: Díky |
|
|
Odpojil jsem, mobil funguje s 50FW dal bez problemu... Dekuji vam timto za odpoved a omlouvam se, ze me nenapadlo hned hledat.. V tu chvili, jak jsem to zjistil, jsem si to vubec neuvedomil a hned se zacal ptat....
Ale i tak moc dekuji.... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|