View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Scooby4 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 9:35 am Post subject: Slovencina |
|
|
V pripade, ze ma uz niekto predbehol, sa za tento prispevok ospravedlnujem. Vcera som si stiahol Opera Mini a dost mi vadilo, ze to bolo v norstine a vsetky pokusy o prepnutie do anglictiny zlyhali, preto som sa rozhodol prelozit si to sam. Ak by mal niekto zaujem o Operu Mini v slovencine, nech sa ozve. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 9:40 am Post subject: Re: Slovencina |
|
|
Scooby4 wrote: | V pripade, ze ma uz niekto predbehol,... |
Tady je překlad do češtiny od Rickyho
Pokud je to warez tak se omlouvám  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Scooby4 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 10:55 am Post subject: Re: Slovencina |
|
|
O tej cestine viem, ale az od dnes, keby som to vedel uz vcera, tak by som sa do nicoho nepustal :-) _________________ Siemens S65 fw. 25 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
zizla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 3:55 pm Post subject: Re: Opera umi stahovat!!!! |
|
|
no mě to jaksi nejede...  _________________ zizla (M65 fw50+ patche) |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Mon Oct 03, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
fakt supr aplikace! _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:17 am Post subject: Ide vám dnes Opera mini v T-mobilSK ? |
|
|
Nefunguje mi. Nemám odpoveď zo serveru Opery. Ešte večer to šlo no dnes nič. Požiadavka odíde no odpoveď sa nevráti.
Majú výpadok, prestala Opera poskytovať túto službu free. Prečerpal som limit ? Niekto tu spomínal že free prejde len obmedzený objem dát. Alebo to blokuje T-Mobil SK ?? |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 5:28 pm Post subject: Re: Ide vám dnes Opera mini v T-mobilSK ? |
|
|
novice wrote: | Nefunguje mi. Nemám odpoveď zo serveru Opery. Ešte večer to šlo no dnes nič. Požiadavka odíde no odpoveď sa nevráti.
Majú výpadok, prestala Opera poskytovať túto službu free. Prečerpal som limit ? Niekto tu spomínal že free prejde len obmedzený objem dát. Alebo to blokuje T-Mobil SK ?? |
stiahni si novu verziu |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Mon Oct 17, 2005 6:45 pm Post subject: Re: Ide vám dnes Opera mini v T-mobilSK ? |
|
|
beardie wrote: | novice wrote: | Nefunguje mi. Nemám odpoveď zo serveru Opery. Ešte večer to šlo no dnes nič. Požiadavka odíde no odpoveď sa nevráti.
stiahni si novu verziu |
nový JIMM 0.4 original je zajímavý  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 7:32 pm Post subject: Re Opera mini dnes |
|
|
Uz mi ide, no niečo sa so serverom Opery deje. Odozva veľmi kolíše, občas ide ako predtým- cca 2sec, no aj 6-8 sekúnd je bežne doba kým server začne posielať požadovanú stránku. Preťažený. Bohvie aký je počet užívateľov.
Mám zlé tušenie že ešte pár týždňov a nebude to FREE. |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 8:47 pm Post subject: Mrnous |
|
|
sikovna stranka s odkazy----rovnou linky na PDA a txt verze--takze nemusite premyslet nad adresou --- usetreite a stranky se v opere lepe ctou
www.mrnous.cz _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:18 am Post subject: |
|
|
Pánové mám problem ktery tu uz zaznel. Pri pripojovani to dost dlouho nic nedela a pak mi to napise "An unexpected error occurred. Your browsing experience might be limited". Zarazi me ze ji mam od vcerejska a nemam tam najetych ani 75kb a uz mi to pise tu hlasku a to me fakt dost se*e. Nekdo tady rikal ze stahl nekde u rusaku .jad s kterym to nedela. Dotycny neuvedl link (pac se asi nejedna o uplne cistou formu ) a tak ho zadam aby me kontaktoval na SZ nebo ICQ. Nebo kdokoli kdo tento problem mel a vyresil ho. Vsem predem diky! _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 12:21 pm Post subject: neco se deje... |
|
|
dneska rano sem sosal na wapu na adrese mini.opera.com/my a stranka byla v cestine . u downloadu bylo psano, ze je cesky (nebyla, teprv to asi predelavaji) vypada to, ze je pocitano i s ceskou republikou a nebude to muset nikdo prekladat 8)
zaroven mam obavu, ze bude brzy za penize... pokud ano, tak doufam, ze za nejaky rozumny, 600 jako stoji webviewer bych asi nedal  |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:50 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem zkusil jednu vec....poslal jsem ve skole kamaradovi na N6230i ten .jar a smazal jsem vse ve slozce Opera mini (ikona a jar). Pak jsem si ten .jar nahral zpatky a chtel jsem ho ulozit do te slozky Opera mini. Jenze. Mu stacilo ze jsem vlezl do aplikaci a ne do te slozky ulozil se do slozky aplikace....ikonu si udelal nejak sam. A ted to slape v poho. A pribyl tam prograsbar (4/7 kb napr) kterej tam pred tim nebyl a zmenil se nazev...takze zatim slape
Uvidime jak dlouho....  _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|