View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
poemcz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 8:36 pm Post subject: logo operatora |
|
|
U CX75 je normalni že se místo nápisu loga operátora dá dát obrázek taky to tak mám, jenže jsem o víkendu navštívil naše bývalé spoluobčany ze SR a za hranicemi na mně hukne SMS od pomeranče nějaké bla bla a jak se vrátím na display čumím na logo pomeranče , tak znovu nastavím obrázek jako logo a ouha ono to nejde furt na mě čučí pomeranče. Tak se chcu zeptat v SR nejde dát u CX75 místo loga oper. obrázek , nebo je to tím, že prostě nejsem zákazníkem ?  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
To je spíš roamingem.. Jinak je trochu divné, že se Ti tam zobrazilo jeho logo . |
|
Back to top |
|
 |
alpine badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | To je spíš roamingem.. Jinak je trochu divné, že se Ti tam zobrazilo jeho logo . | Rekl bych ze je to proto ze jsi byl v cizine a ja bych byl jedine rad ze bych tam mel logo pomerance protoze bych mohl zapomenout ze jsem mimo ČR a volani by se mi pekne prodrazilo!!! |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
dnes som bol v Brne, nastavil som si Oskara a pod nazvom BTSky sa mi zobrazoval nazov Orange a tiez to neslo nicim vypnut  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|