View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Morgyc badatel

262.50 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
No ja z benqu zacinam bejt nestastnej... asi to sou moje predsudky ale vidim ti na SE po moji M75. I kdyz zmena kabelu urcite neni nejak extremne zavazna zprava ale po vydani takovyho zverstva jako je benqacky AP-cko uz jim moc nadeji nedavam. _________________ Siemens S6 -> Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> Siemens C55 -> Siemens M 65 (utopen) -> M 75 (fw 25) 9 patchu+RS-MMC Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Oct 16, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
Morgyc wrote: | No ja z benqu zacinam bejt nestastnej... asi to sou moje predsudky ale vidim ti na SE po moji M75. I kdyz zmena kabelu urcite neni nejak extremne zavazna zprava ale po vydani takovyho zverstva jako je benqacky AP-cko uz jim moc nadeji nedavam. |
To je slabý model, základný, aby hádam zaujal poniektorých, určite príde aj na iné.
My siemensmaniaci ešte máme na výber z toho, čo Siemens vyprodukuje a iste si s tým pár rokov vystačíme, len aká bude podpora  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 11:00 pm Post subject: |
|
|
Romulus v článku písal, že sa mu nepodarilo zistiť aké výhody by mal nový konektor priniesť. Ja som sa o tom niečo dočítal.
Takže hlavnou výhodou by mala byť rýchlosť. Vraj plne ako u USB2.0.
Jedným z dôvodou výmeny konektora je, že pôvodný, by na novo pripravovaných slim modeloch ktovie ako nevynímal. Preto došlo hlavne k zúženiu.
A pikoška na záver, tento konektor by mal niesť meno "nano". _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 11:57 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Romulus v článku písal, že sa mu nepodarilo zistiť aké výhody by mal nový konektor priniesť. Ja som sa o tom niečo dočítal.
Takže hlavnou výhodou by mala byť rýchlosť. Vraj plne ako u USB2.0.
Jedným z dôvodou výmeny konektora je, že pôvodný, by na novo pripravovaných slim modeloch ktovie ako nevynímal. Preto došlo hlavne k zúženiu.
A pikoška na záver, tento konektor by mal niesť meno "nano". | Dovolím si připomenout, že v článku o podpoře USB2.0 píšu...  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:15 am Post subject: |
|
|
Jasné, beriem, ja som len opisoval možné výhody, kde som spomenul rýchlosť a tak som to USB len "zopakoval"  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
helb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|