View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 7:58 pm Post subject: ikony v menu(sms) |
|
|
asi kapanek lamerska otazka ,ale ja to proste nevim.
jak se da zmenit ikona pro smsky??? hledal sem vsude mozne ,ale umim zmenit je ikony ,ktere jsou v souboru menu_folders.mbm a pak jeste umim zmenit ikony,ktere jsou jakoby pod sms(nova zprava,dorucene,reporty...)
ale nic vic sem na netu nenasel.
proste bych hrozne rad zmenil vsechny systemove ikony a to i Telefon, Internet,seznamy,kontakty,profily...tohle vsechno se mi nepovedlo zmenit
diky moc za kazdou radu _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
fakt nevim jestli ti to pomůže ale tady si ňáký můžeš stáhnout. http://www.siemensmania.cz/ikony.php?phone_type=2 _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
no jo to vim ...,ale kdyz si vsimnes tak ta ikona sms neni nikde zmenena ....ta se meni v jinam souboru ,ale ja nevim v jakmem:( _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Jsem myslel,že ti někdo poradí dřív...ikony se dají měnit pomocí IconWizardu...návod zde.Normálně se tím mění pouze ikonky aplikací nainstalovaných do mobilu,ale na poslední stránce je návod,jak to použít i na systémové aplikace jako jsou SMS,Internet atd. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
Nortonek wrote: | Jsem myslel,že ti někdo poradí dřív...ikony se dají měnit pomocí IconWizardu...návod zde.Normálně se tím mění pouze ikonky aplikací nainstalovaných do mobilu,ale na poslední stránce je návod,jak to použít i na systémové aplikace jako jsou SMS,Internet atd. |
to je pekne ,ale ja bych byl hrozne rad ,kdyby nekdo vedel ten soubor ,kde se nachazi ikony treba prave pro SmS.Stejne jako jsou ikonky v souboru menu_folders.mbm tak stejne tak musi v nejakem souboru byt ikonky zbyle,ale ja nevim kde...jinak na SF je od rusaku linux FV a tam to zmeneny maji primo ve FV a zmeneny maji vsechny systemove ikonky ..takze to nekde ten zatrapenej soubor musi bejt ...jen ho zaboha nemuzu najit:(
kazdopadne ti dekuju za radu...pokud to nevyresim tak mi asi nic jinyho nezbyde  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | Nortonek wrote: | Jsem myslel,že ti někdo poradí dřív...ikony se dají měnit pomocí IconWizardu...návod zde.Normálně se tím mění pouze ikonky aplikací nainstalovaných do mobilu,ale na poslední stránce je návod,jak to použít i na systémové aplikace jako jsou SMS,Internet atd. |
to je pekne ,ale ja bych byl hrozne rad ,kdyby nekdo vedel ten soubor ,kde se nachazi ikony treba prave pro SmS.Stejne jako jsou ikonky v souboru menu_folders.mbm tak stejne tak musi v nejakem souboru byt ikonky zbyle,ale ja nevim kde...jinak na SF je od rusaku linux FV a tam to zmeneny maji primo ve FV a zmeneny maji vsechny systemove ikonky ..takze to nekde ten zatrapenej soubor musi bejt ...jen ho zaboha nemuzu najit:(
kazdopadne ti dekuju za radu...pokud to nevyresim tak mi asi nic jinyho nezbyde  |
hey..nevim jestli moc poradim ..heh, ale jak ctu nektere prispevky viz. vysse, tak asi aspon neco
Zkus se mrknout na tenhle thread (i kdyz, ty o nem asi budes vedet)
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=11268&postdays=0&postorder=asc&start=1106
ZKus "PD" poslat sz treba uz nejak od te doby pokrocil, tak se ho zkus zeptat  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
dps pisatel

676.28 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | cuir wrote: | Nortonek wrote: | Jsem myslel,že ti někdo poradí dřív...ikony se dají měnit pomocí IconWizardu...návod zde.Normálně se tím mění pouze ikonky aplikací nainstalovaných do mobilu,ale na poslední stránce je návod,jak to použít i na systémové aplikace jako jsou SMS,Internet atd. |
kazdopadne ti dekuju za radu...pokud to nevyresim tak mi asi nic jinyho nezbyde  |
hey..nevim jestli moc poradim ..heh, ale jak ctu nektere prispevky viz. vysse, tak asi aspon neco
Zkus se mrknout na tenhle thread (i kdyz, ty o nem asi budes vedet)
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=11268&postdays=0&postorder=asc&start=1106
ZKus "PD" poslat sz treba uz nejak od te doby pokrocil, tak se ho zkus zeptat  |
Děkuji za optání nepokročil. Na SF sem hodli svůj experimentální avkon, ze kterýho je jasný jak změnit některý sys soubory. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 8:18 pm Post subject: Re: ikony v menu(sms) |
|
|
cuir wrote: | asi kapanek lamerska otazka ,ale ja to proste nevim.
jak se da zmenit ikona pro smsky??? hledal sem vsude mozne ,ale umim zmenit je ikony ,ktere jsou v souboru menu_folders.mbm a pak jeste umim zmenit ikony,ktere jsou jakoby pod sms(nova zprava,dorucene,reporty...)
ale nic vic sem na netu nenasel.
proste bych hrozne rad zmenil vsechny systemove ikony a to i Telefon, Internet,seznamy,kontakty,profily...tohle vsechno se mi nepovedlo zmenit
diky moc za kazdou radu |
Snad aspon neco:
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=12574&start=266  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|