View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
berkat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 12:43 pm Post subject: SiMoCo a nesynchronizace kalendáře |
|
|
Ahoj všem,
jsem spokojeným uživatelem programu SiMoCo, jen mi nefunguje synchronizace s kalendářem. V telefonu (S65, fw50) je všechno normální a funkční a po připojení kabelem taky SiMoCo pracuje dobře, jen mi naprosto ignoruje záznamy v kalendáři telefonu. Když záznam vytvořím v počítači, tak se zase pro změnu neobjeví v telefonu...stalo se to taky někomu? A co se s tím dá dělat?
Děkuju za pomoc!
Tom
P.S.-Může nefunkčnost synchronizace kalendáře souviset s prozatím ještě nezaregistrovanou verzí programu SiMoCo??? |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 2:23 pm Post subject: Re: SiMoCo a nesynchronizace kalendáře |
|
|
berkat wrote: | Ahoj všem,
jsem spokojeným uživatelem programu SiMoCo, jen mi nefunguje synchronizace s kalendářem. V telefonu (S65, fw50) je všechno normální a funkční a po připojení kabelem taky SiMoCo pracuje dobře, jen mi naprosto ignoruje záznamy v kalendáři telefonu. Když záznam vytvořím v počítači, tak se zase pro změnu neobjeví v telefonu...stalo se to taky někomu? A co se s tím dá dělat?
Děkuju za pomoc!
Tom
P.S.-Může nefunkčnost synchronizace kalendáře souviset s prozatím ještě nezaregistrovanou verzí programu SiMoCo??? |
To je divný, mě to fakčí. a to že ho nemáš zaregistrovaný by nemělo vadit. měl jsem ho taky nezaregistrovanej a fakčilo to, mám ho zaregistrovanej, fakčí taky. Fakt divný! _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|